Schloss Ort

  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Schloss Ort

Wil je alle activiteiten in Schloss Ort ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 363 beoordelingen

De reis was ongelooflijk, een lange dag vol mooie momenten! Dasha was de meest aangename gids waar we om konden vragen, ze was aardig, zeer goed geïnformeerd (vertelde ons een heleboel dingen over de Oostenrijkse geschiedenis, inclusief de specifieke plaatsen die we bezochten), en in staat om oplossingen te vinden voor alle problemen (bijv. de lift bij Hallstatt functioneerde niet vanwege technische problemen en ze nam ons mee naar een andere, nog betere luchtlift). Hallstatt is echt een Oostenrijks juweel, en de uitzichten, niet alleen daar, maar overal, waren adembenemend. Gelukkig hadden we genoeg tijd om heel Hallstatt te zien, maar helaas is het ons niet gelukt om een boottocht te maken. In ieder geval willen we Dasha bedanken voor het maken van deze geweldige ervaring voor ons allemaal! Veel geluk!!!

Het Oostenrijkse merengebied is boeiend. Het is een lange reis vanaf Wenen en je zult een tijdje in een bus zitten. Maar wanhoop niet! Onze gids Dasha vermaakte ons de hele reis met verhalen en maakte de rit een onderdeel van de tour. Een aanrader als je alle belangrijke bezienswaardigheden van Wenen al hebt bezocht.

Mi amiga y yo decidimos hacer este viaje a última hora. Simplemente espectacular, nuestra guía turística no informó al detalle y con profundidad sobre cada una de las curiosidades de los sitios que íbamos recorriendo. Recomendado absolutamente, nos vemos pronto.

Prachtig!!!! Het is een beetje een lange reis, ongeveer 3 uur misschien een beetje meer, maar het is duizend keer waard... Hallstatt is buitengewoon mooi en indrukwekkend... Goede prijs, volgens de reis!

mooie plekjes voor foto's en een super leuke gids. Echt een aanrader als je ook iets buiten Wenen wilt zien.