Schoko Museum Wien

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Schoko Museum Wien: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

  • Wenen: wees een chocolaterier voor een dag

    1. Wenen: wees een chocolaterier voor een dag

    Word een echte chocolatier in het Chocolademuseum Wenen en volg een chocoladeworkshop, waar een team je alles zal bieden wat je nodig hebt, van kookgerei en ingrediënten   tot recepten om de lekkerste chocolade te creëren. Je hebt geen kookervaring nodig om het meeste uit deze verrukkelijke ervaring te halen. Je wordt verwend met diverse smaken, geuren en proeverijen terwijl je 3 unieke chocoladerepen maakt. Met diverse professionele middelen zul je je chocolade perfect maken en daarnaast een origineel "Xocolate"-drankje creëren, de allereerste chocoladedrank uitgevonden door de oude Azteken.  Na de workshop ontvang je een officieel en ondertekend certificaat van het Chocolademuseum Wenen, waarna je de rest van het interactieve chocolademuseum kunt bezoeken. Hier kun je naar het hart van de jungle reizen, het thuisland van de cacaoplant, en leren over cacaoteelt. Je ziet ook chocolades...

    Het was een hele leuke ervaring, heel aardig personeel, goede uitleg en leuke weetjes

Sitemap Schoko Museum Wien

Wil je alle activiteiten in Schoko Museum Wien ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Schoko Museum Wien

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Het was heel leuk.

Mijn 13-jarige nicht en ik hadden veel plezier in de workshop. Ik kan de activiteit aan iedereen aanbevelen. Vloeibare chocolade wordt in een vorm gegoten en kan vervolgens worden versierd met elke hoeveelheid goodies (van geraspte kokosnoot tot gomachtige beren). Je kunt ook snack en de volwassenen hadden ook plezier. Er worden in totaal 3 chocoladerepen gemaakt, die u vervolgens kunt meenemen. Terwijl de chocolade afkoelt, wordt cacao tijdens het wachten gemaakt en geproefd.

Na een korte briefing zijn we begonnen met het kiezen van het persoonlijke ornament voor de chocolade. We mochten een bord vullen met drie vormen met chocolade (melk of pure chocolade). Versier het vervolgens en zet het in de koelkast. Tijdens de afkoelperiode mochten we onze eigen chocolademelk mixen. Het smaakte fantastisch. De kinderen die in de werkplaats waren, hadden veel plezier.

Enthousiaste uitleg en behulpzame medewerkers. Leuke ervaring om je eigen chocoladerepen te maken. Ze waren heerlijk.

Leuke workshop waarin je veel smaakcombinaties kunt creëren. Het museum vond ik iets te kinderlijk.

Het was een hele leuke ervaring, heel aardig personeel, goede uitleg en leuke weetjes