Schotland
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
edinburgh magische harry potterwandeltocht met gids

Edinburgh: magische Harry Potter-wandeltocht met gids

Duur: 2 uur
Kleine groep
944 Beoordelingen
GetYourGuide Original
944

Ga mee met een magische wandeltocht van 2 uur door Edinburgh en ontdek de stad waar de wereld van Harry Potter ontstond. Test je kennis met een…

Schotland: tours & tickets

vanuit inverness dagtour skye en eilean donankasteel
Milieucertificaat

Vanuit Inverness: dagtour Skye en Eilean Donankasteel

Duur: 12 uur
338 Beoordelingen
Bestseller
338

Geniet van een dagtour naar het eiland Skye vanuit Inverness. Ervaar enkele van de meest indrukwekkende en prachtige landschappen die Schotland te…

Schotland: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Schotland

Op Outlanderreis met Dougie in coronatijd. Ondanks het feit dat we niet binnen in de kastelen konden en Lollybroch(Middlehope) helemaal niet hebben gezien, hebben we genoten. Omdat er zo weinig mensen waren, konden we overal rusig genieten en rondkijken. Leuk om de plekken van Outlander te zien, maar vooral om zoveel mooie plekjes van Schotland te zien. Dougie was een leuke gids met heel veel verhalen. We hebben veel gezien en veel gelachen. Een aanrader!

We had a great tour July 26th with our guide Nathalie. She is a great storyteller and really enthousiast! Also when my boyfriend felt suddenly dizzy and nauseous due to dehydrating, they offered great help! We've heard and seen a lot of the city of Edinburgh, also a bit creepy sometimes, but it's also possible to walk the tour with children. Funny thing was that she taught us a few Gaelic words, in line with her story.

Edinburgh: ondergrondse spooktocht in de avond Beoordeeld door Angela, 09-08-2020

Ivm de COVID maatregelen mocht je niet in het kasteel kijken. Om enigszins in de buurt te komen moet je een tijdslot boeken. Gelukkig was dit nog mogelijk en heb ik met mijn dochter evengoed nog genoten van dit prachtige kasteel. De gids was blij dat hij weer eens een tour had en vertelde mooie verhalen. Er waren in totaal naar drie passagiers dus het voelde als een privé tour.

De operator was vergeten door te geven dat we bij een hotel in de buurt werden opgehaalden niet ons hotel dat ik had opgegeven. Als ik niet had gebeld, hadden we de tour gemist. Dat zou erg zonde zijn, want het was een fantastische tour en de gids was echt heel goed! Zeker een aanrader als je Schotland en de geschiedenis wilt leren kennen.

Mijn beste maat en ik hebben een fantastische trip gehad, het alternatief de Cardhu distillerij omdat Glenfiddich door Carona was gesloten, was geweldig en de extra bezichtigingen van de Craigellachie brug vlakbij Macallan was Geweldig.

Van Inverness: Cairngorms en Speyside whisky-tour Beoordeeld door Anoniem, 17-03-2020