SEA LIFE Berlin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over SEA LIFE Berlin

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 7.627 beoordelingen

Als je Berlijn en omgeving wil zien, raad ik zeker de welcome card ABC aan (zones) Daarmee kun je ook naar Potsdam.. Wij hebben 48 uur gedaan maar langer kan ook. Geldig voor alle bussen, trams, metro en trein.. (niet voor sightseeing busses)

Handig om niet telkens kaartje te hoeven kopen. Alhoewel een dagkaart voor 7 euro, te koop in de bus, ook prima volstaat en uiteindelijk goedkoper is. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de kortingsbonnen. En Google maps werkt prima voor OV.

We hebben erg veel plezier gehad van dr Berlin Welcome Card echter was het niet nodig om deze van te voren al te kopen omdat je toch naar een punt moet om deze vouchers om te wisselen. Dan kun je de vervoerbewijzen net zo goed daar kopen.

Gemakkelijk reizen met metro en bus , op de dagen dat welcome card geldig is , in combinatie met museum bezoeken zeker een aanrader, ! Wel even bij toerist info je welcome card gids ophalen

Met deze kaart kan je makkelijk gebruik maken van alle openbaar vervoer door heel Berlijn en krijg je flinke korting op de attracties