Datums kiezen

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium

Sea Life London Aquarium: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Londen: Big Bus Hop-on Hop-off, riviercruise en London Eye

1. Londen: Big Bus Hop-on Hop-off, riviercruise en London Eye

Ontdek het beste van Londen met een hop on, hop off-tour aan boord van een dubbeldekkerbus met open dak en geniet van een ritje in de London Eye als onderdeel van je ticket. Geniet ook van een ontspannende riviercruise langs de Theems als onderdeel van uw ticket. Een hop on, hop off-tour is de ideale manier om de beste bezienswaardigheden, monumenten en attracties van Londen in je eigen tempo te ontdekken. De tour geeft je onbeperkte hop on, hop off-toegang, met haltes op strategische locaties op toplocaties, waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, de London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge en St Paul's Cathedral. Stap uit de bus bij Westminster Bridge en maak een onvergetelijke rit in het reuzenrad London Eye. Vanaf de top geniet je van het adembenemende 360 graden panoramische uitzicht op de indrukwekkende skyline van de stad. Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Big Ben en de Houses of Parliament, vanuit een ongeëvenaard vogelperspectief. Begin uw tour bij een van de Big Bus-haltes. Populaire startpunten zijn de London Eye, Marble Arch, Victoria Station en Trafalgar Square. Met alle soorten tickets kun je genieten van een boottocht over de rivier de Theems, tussen de Tower of London en de Westminster Pier (in beide richtingen). Hoogtepunten van de Big Bus-route zijn onder meer: Buckingham Palace en de wisseling van de wacht Huizen van het parlement Big Ben Westminster abdij Downingstraat 10 Withall Piccadilly Circus, Oxford straat Regentstraat Trafalgarplein Londen oog kerker van Londen Sea Life Londen Aquarium Madame Tussauds Covent Garden bank van Engeland Monument St Paul's Kathedraal De toren van Londen Torenbrug De scherf Gemeentehuis Lambeth-paleis Brits museum Marmeren boog Mayfair Groen park Hyde Park-hoek Harrods South Kensington-musea Kensingtonpaleis Notting Hill.

Londen: SEA LIFE-toegangsticket

2. Londen: SEA LIFE-toegangsticket

Ontdek een fascinerende onderwaterwereld in het hart van Londen, waar een van Europa's grootste collecties wereldwonderen leeft. Reis door 14 themazones verdeeld over drie verdiepingen, ontmoet duizenden wezens in spannende settings en ontdek hoe mooi en fragiel de mariene ecosystemen van de wereld zijn. Meer dan 500 verschillende soorten leven in 65 aquariums met een aantal adembenemende functies en veel interactieve displays. Maak een spannende wandeling en zie vanaf een hangend glazen platform hoe 10 soorten haaien onder je voeten zwemmen. Ga dan verder naar de nieuwe Ice Adventure-attractie en bezoek een schitterend land van sneeuw en vorst, waar het koninkrijk van de Gentoo-pinguïns zich bevindt. Ga met ze mee op een ijskoud avontuur in het poolgebied en zie ze plonzen en duiken. Ben je dapper genoeg om door het Amazonewoud te trekken? Ranger Andy nodigt je uit om een gloednieuw avontuur in het regenwoud te ontdekken! Na een storm heeft Ranger Andy jouw hulp nodig om te ontdekken wat zich onder het oppervlak in het Amazonewoud bevindt. Dompel jezelf onder in een wereld vol insecten, krokodillen en andere interessante beestjes. Je bent slechts enkele centimeters verwijderd van de Goliathvogelspin, die echt vogels eet, en gaat op zoek naar de koningin in een kolonie bladsnijdersmieren. Daarna kun je zien hoe de grootste collectie piranha's in het Verenigd Koninkrijk zich te goed doet aan een maaltijd

Londen: Madame Tussauds, London Eye & SEA LIFE Combo Ticket

3. Londen: Madame Tussauds, London Eye & SEA LIFE Combo Ticket

Begin bij de iconische Madame Tussauds en loop over de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak persoonlijk kennis met beroemdheden uit de A-lijst, sportieve legendes, politieke en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het koninklijke balkon. Doe mee met het ultieme feest, vermengd met mensen als Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch en Tom Hardy. Bezoek dan The London Eye en zie de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace van dichtbij; op een heldere dag kun je zelfs Windsor Castle zien. Ervaar Londen vanuit een andere hoek met 's werelds hoogste uitkragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Stap in je capsule, ervaar de geleidelijke rotatie en staar gewoon en staar naar de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad of de duizenden fonkelende lichtjes in het donker. Eindig bij een van Europa's grootste collecties aan zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themagebieden verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ontmoet de wezens van het regenwoud en dompel jezelf onder in de wereld van griezelige kruipende dieren, krokodillen en beestjes.

Londen: 5 topattracties in combinatie met Madame Tussauds

4. Londen: 5 topattracties in combinatie met Madame Tussauds

Bekijk de 5 meest iconische attracties van Londen met dit gecombineerde attractieticket. Bezoek Madame Tussauds, het SEA LIFE Aquarium, de London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!', en de London Eye. Bezoek de attracties in elke gewenste volgorde met een ticket dat 90 dagen geldig is. Madame Tussauds London: De toegang is inclusief toegang tot de Star Wars Experience, Marvel 4D Universe en Chamber of Horrors. Bekijk je favoriete beroemdheden, sportlegendes en historische iconen van dichtbij, en herbeleef de tijden, gebeurtenissen en momenten waar de wereld over sprak. Sea Life London Aquarium: In het aquarium zijn 400 verschillende diersoorten te zien achter ruim 50 kijkvensters. Zie haaien, roggen en clownvissen, murenen, koraalduivels en zijwaarts lopende krabben. Dit is de perfecte plek om oog in oog te staan met een haai en het onderwaterleven met eigen ogen te ervaren! The London Eye De London Eye staat in het hart van de hoofdstad, en draait sierlijk zijn rondjes aan de rivier de Theems, tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben. Met zijn 135 meter is de London Eye ’s werelds hoogste vrij hangende reuzenrad met rondom een adembenemend uitzicht over de hoofdstad en haar beroemde bezienswaardigheden. The London Dungeon: De London Dungeon is een nergens mee te vergelijken, opwindende attractie die je terugvoert naar de gevaarlijkste tijden van de hoofdstad. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. DreamWorks Tours: Shrek’s Adventure! London: Ga naar een land ver, ver weg, waar je Shrek en zijn geliefde Dreamworks-vrienden aantreft. Stap aan boord van de magische rode Londense tourbus van Dreamworks, bestuurd door de ondeugende ezel, waar chaos, onheil en eindeloos plezier op het menu staan.

Londen: SEA LIFE & London Eye Combo Ticket

5. Londen: SEA LIFE & London Eye Combo Ticket

Doe mee aan een rondleiding door het SEA LIFE London Aquarium en de London Eye met een combiticket. Bekijk onderwaterwezens zoals schildpadden, kwallen en meer voordat je getuige bent van de magische zonsondergang vanuit de London Eye. Begin bij een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA LIFE London. Reis door 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Verken het grootste koraalrif van het VK in het nieuwe Coral Kingdom. Trek door het Rainforest Adventure en leer de griezelige beestjes van het Amazone-regenwoud kennen voordat je de betoverende kwallen in Ocean Invaders van dichtbij bekijkt. Kom ook meer te weten over het instandhoudingsprogramma 'Breed, Rescue and Protect' van SEA LIFE. Om de hoek ligt het iconische London Eye. Klim aan boord van een van 's werelds grootste observatiewielen, 135 meter hoog. Stap in je capsule en geniet van de geleidelijke rotatie terwijl je uitkijkt over het stadsbeeld van Londen. Kom dicht bij de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace. Bekijk de drukte onder je, en als je ervoor kiest om 's avonds te gaan, zie dan een prachtige zonsondergang boven de stad, of duizenden lichtjes in het donker.

Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Entry

6. Londen: Madame Tussauds, SEA LIFE en London Dungeon Entry

Bespaar met dit combiticket voor drie van de meest iconische attracties van Londen. Ontmoet je favoriete celebs bij Madame Tussauds, dompel jezelf onder in de zeewereld bij SEA LIFE en laat je schrikken in de London Dungeon. Begin bij de iconische Madame Tussauds en beklim de rode loper om al je favoriete sterren te zien. Maak kennis met A-lijst beroemdheden, sportlegendes, politieke zwaargewichten en historische iconen, evenals de koninklijke familie op het Koninklijk Balkon. Bezoek dan een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA WORLD London. Reis door 14 themazones verdeeld over 3 verdiepingen en ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot haaien. Ga ten slotte naar de London Dungeon, een unieke spannende attractie die je terugvoert naar het meest gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Zie, hoor en voel de ijzingwekkend grappige karakters van de 'slechte oude tijd' terwijl ze voor je tot leven komen.

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

7. SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

Bezoek twee van de topattracties van Londen voor één geweldige prijs. Begin bij SEA LIFE London, een van Europa's grootste collecties zeeleven, en schitter vervolgens in je eigen hilarische avontuur in het koninkrijk Far Far away bij DreamWorks Shrek's Adventure. Begin bij een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA LIFE London. Ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot enorme haaien. Verken het grootste koraalrif van het VK in het nieuwe Coral Kingdom en reis door de mangroven naast de aanwezige anemoonvissen, kardinaalvissen en echte tangs. Trek door het Rainforest Adventure en leer de griezelige beestjes van het Amazone-regenwoud kennen voordat je de betoverende kwallen in Ocean Invaders van dichtbij gaat bekijken. Kom ook meer te weten over het instandhoudingsprogramma 'Breed, Rescue and Protect' van SEA LIFE. Ga dan naar Shrek's Adventure en schitter in je eigen sprookje. Begin je reis door aan boord te gaan van de magische 4D-vliegende bus, vergezeld door ondeugende Donkey. Bezoek Assepoester in het moeras van Shrek, loop Puss in Boots tegen het lijf, red Pinocchio uit het rad van marteling en kook wat magie met de Muffin Man. Verken 12 hilarische sprookjes in unieke liveshows met avontuurthema met live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animaties, zodat je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, allemaal vergezeld van Donkey's brutaliteit de weg.

De Sightseeing Flex Pass Londen

8. De Sightseeing Flex Pass Londen

Bezoek je favoriete attracties met de London Sightseeing FLEX Pass. Kies een aantal attracties uit meer dan 30 keuzes, download de pas naar je telefoon en scan hem bij de poort om naar binnen te gaan. Je FLEX Pass is 60 dagen geldig vanaf de activering bij je eerste bezoek aan een attractie. Bezoek 3, 4, 5, 6 of 7 attracties uit meer dan 30 opties gedurende 60 dagen. - Ideaal voor inwoners of bezoekers die al in Londen zijn geweest en slechts een paar populaire attracties willen bezoeken. - Zeer geschikt voor bezoekers met een krap budget voor sightseeing. - Ook voor bezoekers op zakenreis, met weinig tijd voor sightseeing. Opties voor Londen: - Big Bus Londen Hop-on, Hop-off Discover Ticket - 2 Daagse Rivierpas op Thames River Sightseeing - Toren van Londen - Paleis Kensington - Stadion Tour Londen - Madame Tussauds Londen - Sealife Londen Aquarium - De Lastminute.com London Eye - Royal London Audio Tour Bekijk de volledige lijst met opties op https://www.sightseeingpass.com/en/london/flex-pass/attraction-list/ota

Londen: Tower of London, Hop-on, Hop-off-rondvaart & riviercruise

9. Londen: Tower of London, Hop-on, Hop-off-rondvaart & riviercruise

Verken de historische stad Londen aan boord van een hop-on, hop-off sightseeingbus en krijg toegang tot de Tower of London als onderdeel van je ticket. Profiteer van het onbelemmerde uitzicht van een open dubbeldekkerbus om de beste bezienswaardigheden van Londen te zien, waaronder de Big Ben en de Houses of Parliament, de London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge, St Pauls Cathedral, Buckingham Palace en nog veel meer. Je kunt zo vaak in- en uitstappen als je wilt op 3 routes om je eigen stadsrondleiding op maat te maken. Stap uit bij de Tower of London om de prachtige kroonjuwelen te bewonderen en ontdek de geheimen en verhalen van het belangrijkste middeleeuwse fort en koninklijke paleis van Groot-Brittannië. Geniet van een rondleiding onder leiding van een Yeoman Warder, ook wel Beefeater genoemd, en dompel jezelf onder in de geschiedenis en legendes tijdens een bezoek aan de White Tower, de Bloody Tower en Traitors' Gate. Geniet van een enkele reis over de rivier de Theems van Westminster naar de Tower of London (in beide richtingen). Vertrektijden variëren voor de riviercruise, maar de rondvaarten zijn ongeveer elke 15 minuten in de zomer en elke 30-40 minuten in de winter. De rondvaart duurt ongeveer 40 minuten. Stap aan boord bij Westminster of bij de Tower Pier. Hoogtepunten van de Big Bus Route:

Luchthaventransfer Londen Heathrow met Meet & Greet

10. Luchthaventransfer Londen Heathrow met Meet & Greet

Londen, de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, populair als een van 's werelds oudste grote steden met een geschiedenis van meer dan twee millennia, is een prominente reis- en zakenbestemming. Het fungeert als het centrum van economie, transport en cultuur van het land, dat op zijn beurt het hele jaar door enorm veel toeristen trekt De toeristen komen hier om de monumenten van een van de oudste vorsten ter wereld te bekijken. Londen op zich is een perfecte mix van moderniteit, ondersteund door een opmerkelijke geschiedenis. Dit maakt Londen tot een perfecte bestemming voor alle soorten reisliefhebbers. Wij bij BaronFleet hebben de neiging om dergelijke reizigers te bedienen met de beste premium limousine boekingsservices om hen te helpen een luxe reis te beleven. Wij zijn zelf backpackers en begrijpen wat een reisliefhebber precies nodig heeft. Het wordt onze primaire verantwoordelijkheid om een reis te creëren die is aangepast aan onze reizigers. We bieden de beste chauffeurs die goed op de hoogte zijn van de toeristische attracties en een warme houding ten opzichte van onze passagiers tonen, zodat ze zich op hun gemak voelen in een ver land. Boek gewoon een BaronFleet en geniet van een klantgerichte, comfortabele en professionele chauffeursdienst in Londen. Wij zijn de eerste on-demand premium autoboekingsservice van GCC die premium limousineservice in Londen biedt aan onze gewaardeerde klanten en gasten.

10 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Sea Life London Aquarium: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Sea Life London Aquarium

Wil je alle activiteiten in Sea Life London Aquarium bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sea Life London Aquarium

Gemiddelde beoordeling

4.3
(5.265 beoordelingen)

De London Eye en Dungeon die we vandaag hebben gezien zijn voortreffelijk, Sealife is super mooi en je kunt lang staan en naar de prachtige vissen kijken. Makkelijk en heel duidelijk, maar het zou leuk zijn om niet naar de London Eye-kant om de tickets bij te houden terwijl je er nog steeds een hebt via de app

Akkoord. Wij zijn meesters van onze dag. Er zijn koptelefoons voorzien voor de bustour, waardoor we commentaar in onze taal kunnen krijgen. Klein minpuntje: de wandeling over de Theems is zoals jij alleen in het Engels en is vrij kort en laat ons geen zicht op Westminster hebben. Maar over het algemeen oké.

Prima geregeld. De bus stond bijna recht voor het hotel. De chauffeur wist exact waar we moesten uitstappen het reuzenrad heel mooi maar welverdiende hoog wel eerst je ticket bij de balie activeren. Ook de boot ging prima. Kortom een goede keuze om Londen relatief voordelig te ontdekken

Eerst hop on-off gedaan, daarna halverwege met de cruiseboot terug naar de opstap en toen de Londen eye gedaan, was allemaal fantastisch!! Ook de audio in de bus en op de boot was top!

Het is een puinhoop om de andere inzendingen te reserveren