Kies data

Seal Island

Seal Island: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kaapse Schiereiland: dagtrip pinguïns kijken in kleine groep

1. Kaapse Schiereiland: dagtrip pinguïns kijken in kleine groep

Je wordt 's ochtends door een erkende gids/chauffeur met een luxe minibus opgehaald bij je accommodatie in Kaapstad voor deze all-inclusive dagtour naar het Kaapse Schiereiland. Rij langs de schilderachtige kustroute, beter bekend als de Kaapse Rivièra, met aan de ene kant de bergen en aan de andere kant de oceaan, om met eigen ogen te zien waarom deze kustlijn zo bijzonder is. Je rijdt langs de Bantrybaai, Clifton, Camps Bay en de stranden van Llundadno tijdens deze rit langs Chapman's Peak en geniet van de gelegenheid om foto's te maken bij Maiden's Cove. In Hout Bay kun je met de boot naar Seal Island gaan om de zeehonden te zien (niet inbegrepen). Nadat je de haven van Hout Bay hebt verkend, gaat de tour door naar het dorp Noordhoek voor een optionele onderbreking om de beste koffie aan deze kant van de Kaap te proeven (tegen meerprijs). Hierna breng je een bezoek aan het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop en Kaappunt om het reservaat te verkennen, het Dias Beacon te bewonderen en de plek te zien waar twee stromingen samenkomen. Wandel naar de top om de vuurtoren van Kaappunt te zien of neem de kabelbaan (tegen een meerprijs). Vanuit Kaappunt ga je naar Boulders Beach om de pinguïns van dichtbij te bewonderen. Geniet vervolgens van de prachtige Boyes Drive en aanschouw Kalk Bay en Muizenberg. De route terug naar Kaapstad loopt via de Old Cape Road en aan het eind van de dag word je afgezet bij je accommodatie.

Kaapstad: privétour van een hele dag Kaap de Goede Hoop

2. Kaapstad: privétour van een hele dag Kaap de Goede Hoop

Je wordt rond 9.00 uur opgehaald bij je accommodatie in Kaapstad door een Mercedes Benz C-klasse, Hyundai H1, Toyota Quantum GL of Mercedes Benz Sprinter voor grotere groepen. Ga met een gekwalificeerde gids op uw dagtour door het Kaapse schiereiland. Als dit je eerste keer in Kaapstad is, krijg je een stadsrondleiding van 30 minuten voordat je eropuit trekt. Reis langs de Atlantische kust, rijd tussen de bergen en de oceaan door en passeer Bantry Bay, Clifton, Camps Bay, Llandudno en Chapman's Peak. Maak een fotostop bij Maiden's Cove. Stop in Hout Bay, waar je de mogelijkheid hebt om een boot naar Seal Island te nemen. Voor de lunch kunt u genieten van verse zeevruchten in havenrestaurants. Als alternatief is er een lichte maaltijd beschikbaar in het dorp Noordhoek, samen met de beste koffie aan deze kant van de Kaap in Roast Village. Vervolgens vertrekt u naar het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop en de vuurtoren van Cape Point, een populaire stop voor foto's. Bekijk de Dias en da Gama-monumenten en de plaatselijke fauna en flora. Je kunt ook wat bavianen en andere dieren in het wild tegenkomen. Geniet van een optionele wijnproeverij van de beste Sauvignon Blanc in de regio bij Cape Point Vineyard of een stop bij de struisvogelfarm van Cape Point. Ga verder naar Simon's Town om het monument van de Duitse Dog te zien die zijn eigen geschiedenis heeft gemaakt in de Zuid-Afrikaanse marine. Bezoek Boulder's Beach en zie de pinguïnkolonie. Keer terug naar Kaapstad en passeer Fish Hoek en Muizenburg via de Old Cape Road, met een optionele stop bij Kirstenbosch Botanical Gardens, als de tijd het toelaat. Je kunt worden afgezet bij je accommodatie of een restaurant naar keuze in Kaapstad.

Kaapstad: officiële City Pass

3. Kaapstad: officiële City Pass

Ontdek het beste dat Kaapstad te bieden heeft. Je kiest voor een City Pass voor 2, 3 of 5 dagen, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 90 topattracties in Kaapstad. Als je het centrum van Kaapstad echt wilt leren kennen, mag je deze kans niet missen. Je bespaart ook nog eens geld met de officiële City Pass voor Kaapstad.  Er is voor elk wat wils.  Enkele van de meer dan 90 attracties en uitstapjes: • Tijdens de geldigheidsduur van je pas maak je gratis gebruik van de hop on, hop off-bus, die je naar meer dan 80% van de attracties brengt. • Tafelberg per kabelbaan• Champagnerondvaart bij zonsondergang• Zeehonden- en havenrondvaart in V&A Waterfront• Rondrit in de Township LaGuGu• Zeitz MOCCA Museum van hedendaagse Afrikaanse kunst• Nationale botanische tuinen van Kirstenbosch• Het reuzenrad • Aquarium Two Oceans• Wereld van de vogels• Rondvaart naar het zeeleeuweneiland• Krokodillenkwekerij• Hard Rock Café• Piratenboot Jolly Roger• Rondrit per fiets met hapjes• Zuid-Afrikaans museum• Slavenhut• District Sixmuseum • En nog veel meer Als je voor de premiumoptie kiest, kan je een van de onderstaande exclusieve uitstappen maken:   • Kooiduiken met grote witte haaien• Safari naar de grote 5• Kaapstad-helikoptervlucht• Walvissen spotten• Snorkelen met zeehonden en speedboottocht• en nog veel meer

Kaapstad: begeleide sightseeingtour en Kaap de Goede Hoop

4. Kaapstad: begeleide sightseeingtour en Kaap de Goede Hoop

We vertrekken om 08.30 uur vanuit uw hotel en rijden door het stadscentrum naar Bo-Kaap om meer te leren over de geschiedenis van de kleurhuizen en dezelfde foto's te maken. Onze tweede stop is de Tafelberg, waar we een kabelbaan naar de top van de berg nemen om vanaf de bergtop te genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Maidan Cove staat bekend om zijn prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan, Camps Bay en de Twelve Apostol's Mountains, hier kunt u prachtige foto's maken om uw herinneringen te creëren. We gaan dan verder door Camps Bay en stoppen bij de haven van Haunt Bay om een optionele boottocht van 45 minuten naar Seal Island te maken, die R100 per persoon kost. De tour gaat dan verder naar de meest schilderachtige Chapman's Peak Drive, we stoppen bij het uitkijkpunt om foto's te maken en te genieten van het mooie uitzicht op deze prachtige plek en beginnen dan aan de meest verbazingwekkende rijervaring met een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. We hebben een optionele stop voor een kopje koffie in Farm Village en gaan dan verder naar Simons Town om meer te weten te komen over "Just Nuisance", de enige hond die ooit is ingelijfd bij de Zuid-Afrikaanse marine, de stad en zijn geschiedenis van de marine verkennen en niet te vergeten een bezoek aan Penguins in Boulders Beach. De tour gaat verder naar onze laatste bestemming, Kaappunt/Kaap de Goede Hoop, waar u de gelegenheid heeft om de vuurtoren van Kaappunt te bezoeken. U kunt een kabelbaan naar de vuurtoren nemen of een steil wandelpad nemen dat op korte afstand ligt. Hier geniet je van de natuur op zijn best, van vogels, bavianen en nog veel meer andere dieren, het spectaculaire uitzicht op de natuur is ook geweldig. We zullen ook de gelegenheid hebben om wilde dieren te zien, zoals bavianen, struisvogels, elanden en anderen die in het Kaap de Goede Hoop National Park leven. Houd er rekening mee dat: Toegangsprijs voor Boulders, Penguins - R170 per persoon Toegangsprijs voor Nationaal Park Kaap de Goede Hoop - R360 per persoon Tarief voor de Tafelberg-kabelbaan is ook niet inbegrepen. U bent uitgenodigd om uw familie, uw vrienden, uw collega's en vooral uw camera mee te nemen. Laten we plezier gaan maken.

Kaapstad: de Cape Point Instagram Small Group Tour

5. Kaapstad: de Cape Point Instagram Small Group Tour

Begin aan een leuke dagtour in Kaapstad - een van de meest unieke steden ter wereld met prachtige oceaan- en bergtochten, spectaculaire landschappen en iconische erfgoedmonumenten. Deze tour is bedoeld voor diegenen die de meest iconische en pittoreske locaties in de stad willen bezoeken. Naast het maken van enkele Instagram-waardige foto's, leer je ook over de cultuur en geschiedenis van Kaapstad achter die sites. Je gids zal beschikbaar zijn om foto's voor je te maken terwijl je de perfecte pose aanneemt. Bezoek de kleurrijke huizen in de Cape Malay Quarter, bekend als de Bo Kaap, en leer meer over het erfgoed en de culturen. Rij langs de Atlantische kust met aan de ene kant de oceanen en aan de andere kant de bergen en stop bij Maiden's Cove met 12 Apostelen op de achtergrond. Neem een boot naar Seal Island om de zeehondenkolonie te bezoeken. Stop bij het uitkijkpunt langs Chapmans Peak Drive, een van de mooiste routes ter wereld. Bezoek de kolonie Boulders Penguins en maak een selfie met deze betoverende zeedieren. Een reis naar Kaap de Goede Hoop biedt u niet alleen een fotomoment, maar ook de geschiedenis van dit monumentale natuurreservaat. U kunt een baviaan tegenkomen, dus pas op dat u niet te dichtbij komt, want dit zijn wilde dieren en kunnen gevaarlijk zijn. Neem vervolgens de kabelbaan naar de vuurtoren van Cape Point en kijk waar de twee oceaanstromen samenkomen. Sluit de dag af met een momentopname voor de gekleurde hutten op St. James Beachfront. De inlevering is tussen 18.00 en 18.30 uur.

Kaapstad: kooiduiken met haaien

6. Kaapstad: kooiduiken met haaien

Ontdek het hele jaar door een verscheidenheid aan haaiensoorten, afhankelijk van het seizoen, het weer, de watertemperatuur en andere factoren. Kijk uit naar een uniek avontuur tijdens een tour van een halve dag voor de kust van Kaapstad. Maak een uitstapje naar Robeiland of Kaappunt en kijk naar gevlekte breedneus zevenkieuwshaaien, kortvinnige makohaaien, blauwe haaien en, natuurlijk, de beruchte grote witte haai. Afhankelijk van de zeeomstandigheden en de activiteit van de haaien, wordt de duiklocatie flexibel bepaald en bevestigd op de dag vóór je tour. Verheug je op een persoonlijke ervaring in een kleine groep en profiteer van de beste observatiemogelijkheden en een langere duik in de kooi. De kooi is comfortabel geschikt voor 4 personen en is direct boven het wateroppervlak aan de boot bevestigd.

Kaapse Schiereiland & Boulders Beach Private Day Tour

7. Kaapse Schiereiland & Boulders Beach Private Day Tour

Maak eerst een korte stop in het hart van het stadscentrum van Kaapstad om de kleurrijke gemeenschap Bo-kaap te ontdekken. Ga vervolgens rechtdoor naar de kustlijn. Passeer welvarende buitenwijken met enkele van de beste stranden in de buurt van de stad en stop voor foto's in Camps Bay. Ga verder richting Hout Bay, gelegen tussen gigantische bergen en de Atlantische Oceaan. Geniet van een optionele schilderachtige boottocht van 40 minuten naar Seal Island. Hervat je tour via de wereldberoemde Chapman's Peak Drive. Bewonder deze prestatie op het gebied van wegenbouw terwijl je over de rand van de bergen slingert; deze schilderachtige rit is niet voor angsthazen. Kom vervolgens net na de middag aan bij het natuurreservaat Kaap de Goodhope. Ontdek het rijke plantenleven van de Kaap, de vroege menselijke geschiedenis, maritieme geschiedenis en als je geluk hebt, kun je misschien een minisafari maken. Bereik het meest zuidwestelijke punt van het continent - Kaap de Goede Hoop - en maak een foto met het bord. Wandelen wordt aanbevolen, maar niet zwemmen vanwege steile vloedgolven. Ga verder naar Cape Point en loop 20 minuten in één richting naar een historische vuurtoren. U kunt ook op eigen kosten een kabelbaan nemen als u niet in de stemming bent om te wandelen. Stop gerust voor de lunch in het visrestaurant van wereldklasse met uitzicht op zee of neem een snelle hap in de levensmiddelenwinkel ernaast. Ga vervolgens op reis naar Simon's Town voor een speciale date met de bedreigde Afrikaanse pinguïns op Boulders Beach. Breng ongeveer 45 minuten door bij de pinguïnkolonie voordat je langs de kustlijn terugkeert naar Kaapstad. Ga door de schilderachtige stadjes aan deze historisch bekende Millionaire's Mile. Luister naar leuke weetjes over de marine en Just Nuisance - de enige hond ter wereld die een bekwaam zeeman is geweest. Ontdek ten slotte Kalk Bay en Muizenberg Beach, de hoek van de surfer voordat je terugkeert naar het startpunt.

Vanuit Kaapstad: begeleide privétour door Kaap de Goede Hoop

8. Vanuit Kaapstad: begeleide privétour door Kaap de Goede Hoop

Bekijk de wereldberoemde schoonheid van de moederstad terwijl je tijdens deze rondleiding door Kaapstad en omgeving rijdt. Bezoek historische locaties zoals Bo-Kaap, bezoek Maiden's Cove, zie Afrikaanse pinguïns op Boulder's Beach en meer. Nadat je bent opgehaald, is je eerste bestemming het kleurrijke gebied van het historische Bo-Kaap. Deze felgekleurde huisjes staan voor de vrijheid van de slaven die zich er vestigden. Als je daar eenmaal je foto's hebt gemaakt, is de volgende stop de majestueuze Maiden's Cove, bekend als het paradijs voor miljonairs. U zult begrijpen waarom: een getijdenpoel met bergen aan de ene kant en de oceaan aan de andere kant maken het tot een unieke locatie. De volgende stop is in de haven van Houtbay, waar je de mogelijkheid hebt om de boottocht naar het zeehondeneiland te maken. Hier kunt u genieten van een boottocht van 45 minuten en meer dan 300 Kaapse pelsrobben met kleine uitwendige oren zien. Vanaf daar passeer je de beroemde Chapman's Peak Drive, een van de tien mooiste autoroutes ter wereld. 6 mijl lang en met ongeveer 114 bochten, is het de perfecte plek om te stoppen voor foto's van de omgeving, met een prachtig uitzicht op de oceaan. Vanaf daar gaat het door het charmante stadje Noordhoek. Bekend om zijn uitstekende koffie, zijn er ook souvenirwinkels, cafés en een bakkerij voor zoetekauwen. Vervolgens kom je aan op Boulder's Beach, waarschijnlijk tot de nok toe gevuld met zijn schattige bewoners - Afrikaanse pinguïns! De laatste stop is bij de vuurtoren van Cape Point en Kaap de Goede Hoop.

Kaap de Goede Hoop: Sightseeing en Afrikaanse pinguïntour

9. Kaap de Goede Hoop: Sightseeing en Afrikaanse pinguïntour

Bewonder de spectaculaire uitzichten vanaf een van 's werelds mooiste autoritten, Chapman's Peak. Pas op voor Afrikaanse pinguïns op Boulders Beach in Simonstown, terwijl je geniet van de pracht van gebouwen uit het Victoriaanse tijdperk. Houd de camera in de aanslag terwijl je stopt bij Maiden's Cove, beroemd om zijn ongelooflijke uitzicht op de Twaalf Apostelen, Camps Bay en de twinkelende Atlantische Oceaan. Maak een optionele boottocht naar Seal Island en geniet van de kans om op zoek te gaan naar souvenirs op de lokale markt. Ontspan daarna met de best gebrande koffie in Kaapstad, bij Noordhoek Farm. Houd dieren in het wild in de gaten in het natuurreservaat Kaap de Goede Hoop, dat op de Werelderfgoedlijst staat en bekend staat om zijn rijke biodiversiteit.

Kaaps Schiereiland & pinguïnkolonie: gedeelde dagtour

10. Kaaps Schiereiland & pinguïnkolonie: gedeelde dagtour

Deze dagtour door het schiereiland neemt je mee over het hele Kaapse schiereiland en laat je de wonderen van Kaapstad zien - van de ongerepte stranden tot de spectaculaire aanblik van Cape Point, waar de oceanen elkaar ontmoeten. Breng ook zeker een bezoek aan de sensationele botanische tuinen van Kirstenbosch, een ervaring die je niet wilt missen. 1. Clifton & Camps Bay Gelegen aan de Atlantische kust, zijn de stranden van Clifton en Camps Bay bekroond met de Blauwe Vlag-status, met ongerepte witte stranden en prachtig, helder water dat deze stranden zeer populair maakt bij zowel de lokale bevolking als de bezoekers. (30 minuten) 2. Hout Bay & Seal Island boottocht Het kleine vissersdorpje Hout Bay wordt door de inwoners van Kaapstad vaak gekscherend de 'Republic of Hout Bay' genoemd en voelt als een volledig ander dorp. Een prachtig strand, heerlijk zee-eten, levendige markten en meer dan genoeg restaurants, maken deze suburb een must bij elk bezoek. Je hebt eveneens de mogelijkheid om op Seal Island de duizenden zeehonden te bewonderen (op eigen kosten). (45 minuten) 3. Kaappunt Kaappunt en het spectaculaire natuurgebied dat in dit gebied ligt, zijn enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden in Kaapstad, en met goede reden. Gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland, met de Indische Oceaan aan de ene kant en de Atlantische Oceaan aan de andere kant, bestrijkt het gebied landschappen van ruige kliffen, weelderig fynbos en uitgestrekte open ruimten - geen tour door Kaapstad is compleet zonder een bezoek aan Cape Point. (1,5 uur) 4. Simon's Town & pinguïnkolonie Simon's Town is de zetel van de SA marine en heeft een charmante kuststad sfeer en een levendige geschiedenis. Hier vindt je een bloeiende haven, een speelgoedmuseum, marine museum en tal van andere bezienswaardigheden - in de buurt is ook Boulders Beach, waar je de pinguïns kunt bewonderen tegen een extra vergoeding. (45 minuten) 5. Botanische tuinen van Kirstenbosch De botanische tuinen van Kirstenbosch zijn een oase van rust aan de voet van de berg Devil's Peak. Laat je betoveren en je zintuigen dwalen rond in de bezienswaardigheden, geuren en geluiden van dit weelderige bos. (45 minuten)

  • Avonturen
  • Citycards
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Wateractiviteiten
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Seal Island

Wil je alle activiteiten in Seal Island ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seal Island

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 864 beoordelingen

Ik kan de 3-daagse Premium City Pass alleen maar aanraden aan iedereen die veel wil beleven in Kaapstad en tegelijkertijd veel geld wil besparen. ^^ In geen enkele andere stad werkt het systeem met de stadsbus zo goed als in Kaapstad. We namen ons gezin mee en er waren 8 van ons op de weg en het werkte geweldig. Van onze helikoptervlucht tot de zeehondenboottocht en champagnecruise, tafelberg, kaappunttour, jamii-wijntour en nog veel meer... Het was gewoon geweldig!!! Met Get your Guido werkte het ook mega, totaal ongecompliceerd, gewoon screenshot de barcode die we hadden en alles werkt, je moet er alleen rekening mee houden dat je moet reserveren voor mamchen tour zn heli of boat tour maar alles werkte goed via whats app. LG

een geweldige dag. Onze gids was Armand en niks was hem te veel. Waar we ook wilden stoppen voor een foto dat was geen probleem. Hij kon veel vertellen over de plekken die we gingen bezoeken. Het was zelfs zo gezellig dat we veel te laat terug kwamen. De tour was geweldig, we hebben veel gezien op èèn dag.

Dit was van grote waarde voor mij, het was gemakkelijk te gebruiken op alle plaatsen waar we naartoe gingen, en stelde ons in staat om Kaapstad te zien en hoe geweldig het is, ik raad de 3-daagse pas aan

De city pas is geweldig. Vindt alleen niet duidelijk waar de activiteiten te vinden waren die je met de pas kunt doen adres gegevens en zo en welk deel je ze kon vinden

Was een top dag, erg leuk en divers. Aardige tour guide met veel kennis. Perfecte timing van alles.