Seal Island

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Seal Island

Wil je alle activiteiten in Seal Island ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seal Island

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 727 beoordelingen

De stadspas loont! We boekten vijf dagen en konden ook onze tijd nemen bij de attracties. De Hop on Hop van bussen gaan naar alles wat belangrijk en bezienswaardig is! Zonder het paspoort hadden we meer betaald voor de individuele diensten. Alles werkt echt via de mobiele voucher, we moesten alleen de uitdrukkingen van het ticket hebben uitgegeven vóór de eerste reis, maar ga gewoon naar een van de hop in hop van stations en toon de stadspas! Je krijgt ook een boekje waarin alle inbegrepen attracties worden vermeld!

Alle dienstverleners waren erg vriendelijk en meegaand, behalve het personeel van de sightseeingbus. Ze waren soms erg onbeleefd en zijn altijd op hun telefoon of praten met collega's in tegenstelling tot andere landen. Toeristen in een vreemd land hebben vriendelijk en behulpzaam personeel nodig. Ze konden ook de activiteiten op de uitvindingspas niet goed uitleggen en we moesten er zelf achter komen. Ze moeten worden getraind.

Sterk aanbevolen wanneer u naar Kaapstad reist. Je krijgt veel attracties gratis en bij de andere kun je de slangen krijgen en meestal passeren. Al met al is de pas goedkoper dan het afzonderlijk kopen van de attracties, maar er moeten veel dingen worden gedaan, anders zal het natuurlijk niet lonen.

Bijna alles verliep soepel. Bij het boeken van de helikoptervlucht inbegrepen in het premium pakket, hadden we 3 pogingen nodig om een afspraak te maken. Maar dat past ook perfect. We hebben veel plannen gemaakt voor de 5-daagse premium pass, maar hebben ook veel kunnen ervaren met de pass.

plan wat je wilt gaan doen! en maak het beste van iedere dag.