Kies data
Belevingen in

Sedona

Woestijnwandelen, fietsen en klimmen zijn allemaal mogelijk in deze stad, die bekend staat om zijn spirituele sfeer.

Sedona: De beste dingen die je niet wil missen

Sedona: Vortex Jeep Tour met kleine groepen

1. Sedona: Vortex Jeep Tour met kleine groepen

Kom meer te weten over de beroemde draaikolken van Sedona, die al jaren geen verklaring hebben. Zie waarom mensen van over de hele wereld hier buitengewone en verhelderende ervaringen hebben. Spring in een jeep en bereid je voor op een fascinerende tour voor zowel de scepticus, de academicus als de zoeker. Ga de woestijn in en leer over de ontdekking en geschiedenis van deze sites, waarvan wordt aangenomen dat ze mystieke energie uitstralen. Luister naar verhalen van mensen van over de hele wereld, die de energie hebben ervaren die deze sites beloven. Open je ogen voor de verschillende culturele overtuigingen die de vortexen omringen en kijk of de vortexen je kunnen verbinden met een andere macht. Verken de mogelijkheden, de geschiedenis en de verschillende culturele overtuigingen rond de vortexen. Leer meer over de manieren waarop je verbonden bent met de aarde, van de Chinese geneeskunde tot de Indiaanse overlevering en New Age-mystiek. Dompel jezelf onder in deze unieke ervaring tijdens een kleine groepsreis met je ervaren en deskundige gids.

Van Sedona: Vintage Railroad Car Tour door Verde Canyon

2. Van Sedona: Vintage Railroad Car Tour door Verde Canyon

Reis langs een wilde en schilderachtige rivier, alleen bereikbaar per spoor dat voor het eerst werd gebouwd in 1912. Geniet van comfort en stijl, uitzonderlijke voorzieningen en uitstekende service. Baan je een weg door een rood rotsparadijs, met sporen die de bochten van de Verde-rivier omringen. Ontspan in ruime zitplaatsen in woonkamerstijl in de buurt van panoramische ramen. Individueel verpakte, vers gemaakte snacks van vlees, kaas, fruit en brownie bites worden geserveerd aan uw stoelen. In elke auto is een volledige barservice beschikbaar. Slenter door de trein naar uitkijkplatforms in de open lucht. Geniet van een verbluffend uitzicht op een wilde en levendige grens, historische schragen, bruggen en een tunnel van 7000 voet. Zie de natuur verscholen in ongewone rotsformaties, rode rotspieken en torenhoge karmozijnrode kliffen. Kijk omhoog en zie kale adelaars en haviken moeiteloos op de wind boven Javelina drijven. Houd een oogje open voor wilde ezels, jackrabbits en vele andere canyonwezens die al meer dan 100 jaar vreedzaam samenleven met deze erfgoedspoorweg.

Sedona: sightseeingtour met bus in de open lucht

3. Sedona: sightseeingtour met bus in de open lucht

Ontdek de hoogtepunten van Sedona en omgeving tijdens een sightseeingbustour in de open lucht. Leer meer over het gebied met je lokale gids, over onderwerpen als natuurlijke historie, inheemse volkeren, energievortexen, geologie en zelfs een wereldberoemde spirituele stop. Vertrek op uw reis naar de eerste stop van de tour bij de Sedona Airport Scenic Overlook. Gelegen rond het centrum van het westen van Sedona, stop om een spectaculair uitzicht op rotsformaties zoals Thunder Mountain, Coffee Pot Rock, Cockscomb, Chimney Rock, Sugarloaf en Mingus Mountain te bewonderen. Ga verder richting Amitabha Stupa en Peace Park. Dwaal door het prachtige landschap van rode rotsen omringd door rondsel- en jeneverbesdennen. Geniet van de rustige sfeer van dit spirituele toevluchtsoord dat spirituele zoekers van alle religies aantrekt. Maak een korte wandeling door kronkelende paden die leiden naar de stoepa, waarvan wordt aangenomen dat deze de geest van de verlichting vertegenwoordigt die zegeningen schenkt aan alle gelovigen. Wandel rond de stoepa en draai aan de gebedsmolens of bid je eigen gebeden naar de hemel. Ga naast de Boynton Canyon Vortex, de plaats van een balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. De vortex bevindt zich tussen een rotsformatie genaamd Kachina Woman en een andere heuvel waarvan wordt gedacht dat deze mannelijke energie bevat. Na enige tijd om op te laden reist u terug naar het startpunt.

Van Sedona: 1,5 uur durende Oak Creek Canyon Jeep Pavement Tour

4. Van Sedona: 1,5 uur durende Oak Creek Canyon Jeep Pavement Tour

Spring in een comfortabele jeep en verwonder je terwijl je je een weg baant naar de uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van de Oak Creek Canyon. Geniet van adembenemende uitzichten en leer alles over de geschiedenis van het gebied in je gids. Rijd langs het midden van een enorme breuklijn, miljoenen jaren in de maak. Bewonder vanuit het centrum van de Canyon de 1500 meter hoge kliffen die erboven uitsteken. Beschouwd als het natuurlijke middelpunt van Sedona, ontdek waarom Oak Creek Canyon bekend staat als het kleinere neefje van de Grand Canyon. Bewonder het natuurlijke landschap terwijl je meer dan 2000 voet klimt naar de top van de zuidrand van het machtige Colorado-plateau. Leer meer over de verbazingwekkende geologische en antropologische geschiedenis van je gids. De op maat gemaakte jeeps volgen verharde paden en zorgen voor een soepele rit zonder stuiteren.

Sedona: nachtelijke ufo- en sterrenkijktocht

5. Sedona: nachtelijke ufo- en sterrenkijktocht

Verander voor altijd hoe je de lucht ziet met deze nachtelijke sterrenkijk- en UFO-tour. Ontdek het onverklaarbare fenomeen dat net boven Sedona zweeft en maak contact met de niet-geïdentificeerde objecten boven je hoofd. Uw UFO-gids zal u helpen bij het volgen van de nachtelijke activiteit, waaronder flitsende lichten, UFO's die snel van grootte veranderen en in en uit de bergen om u heen slingeren. Daag uit hoe je de wereld daarbuiten waarneemt met deze unieke tour. Geniet met je blote oog van de onvervuilde uitgestrektheid van de nachtelijke hemel voordat je de verborgen geheimen ziet met een nachtkijker.

West Sedona Canyon: ATV-tour van 3 uur

6. West Sedona Canyon: ATV-tour van 3 uur

Ga op een quad naar de outback van West Sedona Valley en zie waar in de loop der jaren meer dan 40 films zijn opgenomen. Ervaar na een inleidende training dit spectaculaire landschap gedurende ongeveer 3 uur tijdens een tocht van 30 mijl. De kloof biedt meer dan 100 mijl aan paden om uit te kiezen, en een gids zal je tour aanpassen op basis van de leeftijden, interesses en vaardigheidsniveaus van de mensen in je groep. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Verde-vallei vanaf de top van Skeleton Bone Mountain, vanaf een punt dat zich op 250 meter boven de vallei bevindt. Wees niet verbaasd als je een antilope naast je quad ziet rennen terwijl je door de vallei rijdt!

Van Phoenix: Grand Canyon Tour met Sedona en Oak Creek

7. Van Phoenix: Grand Canyon Tour met Sedona en Oak Creek

Maak een reis naar een van de 7 wonderen van de natuurlijke wereld tijdens deze dagtour door het Grand Canyon National Park. U wordt opgehaald bij geselecteerde hotels of appartementen in Phoenix, Scottsdale, Tempe of Mesa Arizona. De reis naar het noorden brengt je door een prachtig uitzicht op de Saguaro Cactus in de Sonorawoestijn. Je reist door de Ponderosa Pine Forests van Flagstaff waar het Lowell Observatory is gevestigd. Stop tussen de rode rotsen van Sedona voor tijd om te genieten van het adembenemende landschap en veel foto's. Reis door Oak Creek Canyon, over de hele wereld beroemd om zijn spectaculaire landschap. In de middag wordt u naar het Grand Canyon National Park gebracht. Stop voor foto's van de Red Rocks van Sedona. Maak verschillende stops langs de South Rim om foto's te maken en te genieten van het ongelooflijke uitzicht. Bekijk de El Tovar Lodge, een voormalig Harvey hotel. Heb de middag om het sublieme park te verkennen en veel van zijn ecologische wonderen en natuurlijke schoonheid te zien. Je professionele gids kan je informeren over de geschiedenis en verhalen achter dit oude wonder.

Red Rock West 2 uur Jeep Tour van Sedona

8. Red Rock West 2 uur Jeep Tour van Sedona

Klim aan boord van een open, overdekte jeep voor een off-road avontuur door de spectaculaire rode rotsen van de woestijnpaden in de woestijn van Arizona aan de rand van Sedona. Ontdek het hart van het landschap van Sedona om de woestijnflora en -fauna en de ontzagwekkende rode rotsformaties van dichtbij te zien. Reis langs een van de vele bosdienstwegen die je diep in het westelijke canyongebied van het hoge woestijngebied van Sedona brengen. Ideaal op elk moment van de dag, de tour is vooral adembenemend tijdens een rit bij zonsondergang. Kijk hoe de rotsen oranje, roze en rood kleuren als de zon ondergaat. Je gids vertelt verhalen en historische feiten over de woestijn om je versteld te doen staan. Stop bij de Van Deren Cabin, waar beroemde westerns, zoals "Blood on the Moon" en "Purple Sage" werden gefilmd, en pauzeer op panoramische plekken voor buitengewone fotomomenten.

Vortex Yoga Hiking: halve dag in Sedona

9. Vortex Yoga Hiking: halve dag in Sedona

Als we aan onze wandeling beginnen, nemen we misschien even de tijd om te beginnen met een korte ademhalingsoefening, visualisatie of meditatie, zodat we onze intenties beter kunnen integreren met de ondersteunende energieën van de Sedona-vortex. We hebben gemerkt dat het handig is om dit ook later in de wandeling te doen. Een ander deel van onze ervaring van een halve dag samen zal een wandelende chocolademeditatie zijn. Dit is een plezierige vorm van mindfulness-meditatie die dezelfde voordelen biedt als andere vormen van meditatie met de ingebouwde beloning van chocolade! We zullen de juiste plek vinden op onze wandeling voor 45 minuten tot 1 uur yogabeoefening. Omdat de rondleidingen doorgaans privégroepen zijn, is onze praktijk afgestemd op het niveau en de voorkeur van de meeste individuen in de groep. Ook zullen we Qigong in de praktijk integreren. Heb de mogelijkheid om een educatief gesprek aan te gaan, foto's te maken en verder te wandelen als je dat wilt.

Sedona: bezienswaardigheden, geschiedenis en winkelrondleiding met open bus

10. Sedona: bezienswaardigheden, geschiedenis en winkelrondleiding met open bus

Tour in een openluchtvoertuig met 360 graden uitzicht en maak zes stops langs deze bezienswaardigheden, geschiedenis en winkeltour in Sedona. Bekijk de rode rotsen, verken de krachtige vortexen waar Sedona beroemd om is en stop voor het beste eten en winkelen in de buurt. Begin uw dag met uitzicht op de rode rotsen van de toppen en bergen van Sedona. Hoor alles van je gids, van hoe deze rotsen zijn ontstaan tot de beste plekken om te dineren. Geniet van het uitzicht op Cathedral Rock, Thunder Mountain, filmlocaties en nog veel meer. Luister tussen de haltes door terwijl je gids de mysteries van Sedona en zijn fascinerende locaties uitlegt. Stop halverwege de tour in trendy Uptown Sedona voor een optionele lunch tussen de andere haltes langs de tour. Beëindig je tour terug bij het kantoor van de lokale partner met wat tijd voor het diner om vrij te besteden. De hele tourroute omvat stops bij: • Kapel van het Heilig Kruis (30 minuten) • Sedona Airport Overlook (20 minuten) • Tlaquepaque Arts & Shopping Village (40 minuten) • Uptown Sedona (60 minuten) • Rachel's Knoll (20 minuten) • Amitabha Stupa & Peace Park (30 minuten)

Sitemap Sedona

Wil je alle activiteiten in Sedona ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.