Kies data

Dingen om te doen Segesta

Segesta: De beste dingen die je niet wil missen

Vanuit Palermo: dagtrip Segesta, Erice en zoutpannen Trapani

1. Vanuit Palermo: dagtrip Segesta, Erice en zoutpannen Trapani

Tijdens deze 8 uur durende trip krijg je de mooiste plekken van west-Sicilië te zien. Onder begeleiding van een gids ga je naar Segesta, een archeologische vindplaats uit de Griekse tijd. Reis verder naar Nubia en de zoutpannen bij Trapani terwijl je onderweg het prachtige landschap bewondert. Ook bezoek je ook Erice, een middeleeuws heuvelplaatsje. De hele dag door word je omringd door schitterende natuur. Alle plekken die je bezoekt liggen relatief dicht bij Palermo, dus je hebt voldoende tijd om ze allemaal goed te verkennen. Deze route staat ook bekend als de weg van de Elymiërs, genoemd naar de Elymiërs die tot de eerste bewoners van dit deel van Sicilië behoorden.

Beschikbare activiteiten

  • Toegangstickets
  • Dagtochten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Segesta

Wil je alle activiteiten in Segesta ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Segesta

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 407 beoordelingen

Dit was een perfecte dagtocht. Onze chauffeur Joshua was uitstekend, hij was geestig en gemoedelijk, hij heeft geweldig werk geleverd door onderweg naar onze bestemmingen te wijzen op bezienswaardigheden, wat een leuke toegevoegde bonus was, aangezien dit geen rondleiding is. Ik wou dat we meer tijd hadden in Segesta, maar de bezienswaardigheden waren prachtig.

Hele leuke dag gehad! De reistijden zijn heel goed te doen en je komt op hele mooie plekken waar voldoende tijd voor wordt vrijgemaakt. Wij komen uit Nederland en onze gids had zelf jaren in Amsterdam gewoond, waardoor hij ook goed Nederlands sprak. Dit hadden we totaal niet verwacht, maar dat maakte het echt extra leuk!

Zeer leuke ervaring met perfecte organisatie. Het feit dat we direct aan de voet van onze accommodatie worden opgehaald is echt een pluspunt. De gids was erg vriendelijk en heeft ons veel geleerd. Denk er echter aan om ongeveer 20/30 € meer per persoon voor de dag te voorzien (toegang tot de verschillende sites + lunch)

De excursie was mooi en interessant. Michael onze chauffeur was aardig en zeer behulpzaam.Ik raad deze tour aan omdat het echt compleet is.

Zeer vriendelijke gids, moest halverwege de reis naar het toilet :) was erg begripvol en nam meteen de eerste afslag…