Kies data

Seine

Vergaap je aan de meest kenmerkende monumenten van Parijs tijdens een onvergetelijke rondvaart over de rivier de Seine.

Seine: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

1. Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

Maak een rondvaart over de rivier de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. Vaar rustig onder de bruggen van Parijs door en bewonder de reeks prachtige monumenten langs het water, terwijl je luistert naar toelichting over Parijs en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Tijdens de rondvaart kom je langs de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Hôtel de Ville, het Louvre en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart in de avond voor een totaal andere blik op de Lichtstad, die bij het vallen van de avond in de schijnwerpers wordt gezet.  Individuele audiogidsen zijn beschikbaar in 14 talen en geven toelichting over Parijs en haar geschiedenis, monumenten en architectuur. Houd er rekening mee dat de audiogids beschikbaar is via je smartphone door aan boord verbinding te maken met wifi.

Parijs: panoramische rondvaart over de Seine met diner

2. Parijs: panoramische rondvaart over de Seine met diner

Bewonder de lichtstad vanaf de rivier de Seine tijdens een rondvaart in de avond. Stap binnen in het drijvende restaurant Paris en Scène en geniet tijdens de rondvaart van een hoofdgerecht en een dessert. Na afloop van de heerlijke maaltijd keer je weer terug naar de plek waar je aan boord bent gegaan. Zit comfortabel in een clubstoel met uitzicht op de Seine. Maak tijdens de boottocht gebruik van de grote lounge met airconditioning en het panoramaterras met een prachtig uitzicht op diverse Parijse monumenten. Vaar langs de Eiffeltoren, Place de la Concorde, Musée d'Orsay en vaar onder beroemde Parijse bruggen door zoals de Pont de l'Alma, Pont Alexandre III en de Pont des Arts. Het menu varieert per seizoen en omvat een uitgebreid tweegangenmenu. Een veganistisch menu is op aanvraag beschikbaar. Voorbeeldmenu (dit kan variëren op de dag zelf): • Amuse • Hoofdgerecht: Provençaalse marmita met kalfsvlees, verschillende soorten groenten; gekonfijte citroen met basilicumolie OF bouillabaisse à la Marseille met kabeljauw, aardappelsalade met kruiden, gerookte aïoli • Dessert: rijstpudding, geroosterde pinda's en karamel met gezouten boter OF chocolademousse, Espelette-peper en chocoladeschaafsel.

Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

3. Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

Bezoek de meesterwerken van het Louvre, een van de populairste bestemmingen ter wereld. Maak vervolgens een rondvaart over de prachtige Seine en bewonder de beroemde monumenten in de stad. Als het grootste museum ter wereld herbergt het Louvre 35.000 kunstwerken in een tentoonstellingsruimte van 73.000 vierkante meter verdeeld over 3 vleugels. Elke vleugel telt meer dan 70 zalen en toont vele schilderijen en kunstvoorwerpen. Bekijk de iconische Mona Lisa, bewonder duizenden verbazingwekkende schilderijen en wandel tussen perfecte beeldhouwwerken. Boek de optie met audiogids en verbeter je ervaring in het museum en je kennis van de getoonde werken. Na het bezoek aan het Louvre maak je een rondvaart van 1 uur over de rivier de Seine. Je bekijkt meer van de iconische monumenten van Parijs, zoals het Institut de France, de Eiffeltoren, Notre Dame, Conciergerie, het Musee de Orsay, het Hotel de Ville en meer. Aan boord heb je gratis toegang tot een audiogids, waarmee je meer te weten komt over de enorme geschiedenis die aan elk monument verbonden is.

Parijs: ticket voor top Eiffeltoren & rondvaart Seine

4. Parijs: ticket voor top Eiffeltoren & rondvaart Seine

Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden in Parijs met dit gecombineerde Eiffeltorenticket en een rondvaart over de Seine. Profiteer van geassisteerde snelle toegang en verken vervolgens de IJzeren Dame van Parijs op eigen gelegenheid, tot aan de top. Je ticket bevat ook een rondvaart van 1 uur over de Seine, die je op elk moment tijdens je verblijf kunt nemen. Bewonder de gebouwen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

5. Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

Ontvang de sleutels tot de stad Parijs met een combiticket voor het Louvre en een rondvaart. Bezoek het iconische Louvre met een ticket voor gereserveerde toegang, en ga op elk moment van de dag mee met een rondvaart over de rivier de Seine. Bewonder in je eigen tempo kunstwerken uit verschillende tijdperken, van het oude Egypte tot de renaissance. Daarna kun je 1 uur lang achterover leunen tijdens een rondvaart en de stad vanuit een ander perspectief bekijken. Laat de wereld aan je voorbijtrekken vanuit het comfort van een rondvaartboot, met dagelijks vertrek vanaf de Eiffeltoren. De rondvaart vertrekt elke 30 minuten, 7 dagen per week, vanaf de Eiffeltoren. Je ticket voor de rondvaart is geldig op elke willekeurige dag binnen de komende 6 maanden

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

6. Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Bekijk de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water tijdens een boottocht over de Seine, en kom er meer over te weten dankzij de audiogids. Geniet voor of na je boottocht van een traditionele Franse crêpe. Kom naar 'Bateaux Parisiens', Port de la Bourdonnais, vlak naast de Eiffeltoren, om aan boord van de boot te gaan. Geniet, terwijl je over de rivier de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, Musée d'Orsay, de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur.  Luister naar de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Vervolgens, nadat je op dezelfde plaats bent uitgestapt als waar de boottocht begon, toon je je voucher aan het personeel van het buffet Le Carrousel de la Tour Eiffel aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Als je wilt, kun je de crêpe ook al voor de boottocht eten. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse. Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij de crêperie.

Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner

7. Parijs: avondrondvaart over de Seine met diner

Stap aan boord van een panoramische rondvaartboot voor een dinerrondvaart over de Seine in het centrum van Parijs. Geniet van een à-la-cartemaaltijd met drie gangen terwijl je het nachtelijke uitzicht op de lichtstad in je opneemt. Dineer in een glazen boot en bewonder de historische kades en iconische monumenten die voorbij komen. Bekijk de gouden koepel van Les Invalides, het Franse parlement, het voormalige Beaux-Arts-station van het Musée d'Orsay, en de gotische façade van de Notre Dame. Maak je rondvaart compleet met een driegangenmenu met optionele extra's, waaronder champagne, meer aperitieven, en gereserveerde zitplaatsen. Met je ogen vol verwondering en je buik vol heerlijk eten en drinken terug aanmeren bij je startpunt. Hoogwaardige service De beste zitplaatsen aan de voorkant van de boot Glas champagne als aperitief en dessert 'Patience' + voorgerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert naar keuze + een fles rode wijn en een fles witte wijn voor 4 personen Bevoorrechte service Bevoorrechte zitplaatsen bij de ramen Glas champagne als aperitief + voorgerecht + hoofdgerecht + kaas + dessert naar keuze + een fles rode wijn en een fles witte wijn voor 4 personen Decouvert service Weids uitzicht Glas champagne als aperitief + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert naar keuze + een fles rode wijn en een fles witte wijn voor 4 personen Etoile service Zitplaatsen in het midden van de boot Kir witte wijn als aperitief + voorgerecht + hoofdgerecht + dessert naar keuze + 1 fles rode wijn of witte wijn voor 4 personen Er is ook een vegetarische optie beschikbaar

Parijs: champagne bij de Moulin Rouge en rondvaart Seine

8. Parijs: champagne bij de Moulin Rouge en rondvaart Seine

Ontdek de lichtjes van Parijs tijdens een nachtelijke rondvaart over de rivier de Seine en geniet van een prachtige cancan-show met toegang tot de iconische Moulin Rouge. Ontspan met een halve fles champagne terwijl je de show bekijkt.  Ervaar de ongeëvenaarde romantiek van de Franse hoofdstad in een met glas omgeven Bateaux Parisian-boot. Stap aan boord bij een centraal gelegen trefpunt en vaar rustig over de rivier terwijl je de verlichte monumenten van de stad bewondert. Passeer een aantal historische bruggen die Parijs zo betoverend maken en bewonder architectonische meesterwerken als de Notre-Dame en het Louve. Vaar langs het weelderige groen van de Tuilerieën. Eindig de rondvaart en stap aan boord van een ruime bus voor de rit naar de Moulin Rouge aan de voet van Montmartre. Betreed de spirituele geboorteplaats van de moderne vorm van de cancan-dans. Geniet van de revueshow 'Féerie' met een gecoördineerd optreden van niet minder dan 100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls en 1000 kostuums van veren en glitter. Bewonder de rijke kleuren en door Italiaanse artiesten gemaakte afbeeldingen die de set vormen. Hef een glas sprankelende champagne op de uitzonderlijke acts die allemaal zijn ingesteld op originele muziek van 80 muzikanten en 60 koorzangers.

Parijs: ticket Louvre met audiogids-app en boottocht Seine

9. Parijs: ticket Louvre met audiogids-app en boottocht Seine

Haal alles uit je tijd in Parijs met dit combi-ticket voor het Louvre en een boottocht over de Seine. Na het boeken ontvang je via e-mail een link waar je de app met de audiogids, en ook je e-ticket voor het Louvre en de boottocht kunt downloaden. Op de dag van de tour kun je de lange wachtrijen voor het Louvre overslaan en meteen naar binnen in dit wereldberoemde museum. Binnen ontdek je een reeks iconische meesterwerken waaronder de Mona Lisa, de Nikè van Samothrace, de Venus van Milo en nog veel meer. Luister tijdens het verkennen van het museum naar de fascinerende informatie via de audiogids-app. Na je bezoek aan het Louvre kun je naar de Seine gaan voor een enerverende boottocht over de rivier. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht op de beroemdste bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Als je geen zin hebt om die dag met de boottocht mee te gaan, kun je je ticket ook op een ander moment tijdens je verblijf in Parijs gebruiken. De rondvaarten vinden van woensdag tot en met zondag plaats.

Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

10. Paris: Sunset Musical Cruise on the Seine River

Ga op avontuur en maak op een cruise bij zonsondergang door Parijs. Geniet van de tocht over de Seine onder het genot van een aperitief.  Bewonder de monumenten en dokken die als decor dienen voor deze fantastische avond. Bewonder tijdens deze tocht van 1 uur de meest iconische monumenten van Parijs, zoals het Louvre, het Musée d'Orsay, de kathedraal Notre Dame, het Grand Palais, de Eiffeltoren en nog veel meer.  Tommy Marcus, een beroemde Parijse DJ, heeft speciaal voor deze cruise een unieke mix met housemuziek gemaakt. Snuif deze electro lounge-sfeer op met een drankje in je hand.

Beschikbare activiteiten

139 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in Seine

Wil je alle activiteiten in Seine ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seine

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 68.166 beoordelingen

Zeker de moeite om te doen met kinderen. Alle bekende gebouwen liggen aan de Seine dus kan je ze goed bekijken van op de boot. Op de boot geven ze uitleg maar je kan ook via een eigen headset luisteren naar uitleg over de plaatsen waar je passeert. Een aanrader dus!

Zeer mooi museum, ondanks er veel mensen waren konden we alles goed zien. De vaart op de Seine deden we 's avonds wat heel mooi was met alle lichtjes. De audio gids was zeer handig en aanpasbaar in het Nederlands. De tickets waren goed te vinden in de app.

Ik probeerde eerst spontaan (1 dag ervoor) kaartjes te bemachtigen via de officiële website van Versailles. Dat werkte buitengewoon goed voor GYG. Snel mobiel en licht. Perfecte aanbieding. Je moet echt de tijd nemen. Allemaal groots en spectaculair.

Super combinatie van museum en rondvaart. Echt een aanrader!

Lekker eten. Vriendelijk personeel. Mooie uitzichten.