Seine

Vergaap je aan de meest kenmerkende monumenten van Parijs tijdens een onvergetelijke rondvaart over de rivier de Seine.

Seine: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Parijs: Eiffeltoren Skip-the-Ticket-Line Tour & Seine Cruise

1. Parijs: Eiffeltoren Skip-the-Ticket-Line Tour & Seine Cruise

Sla de wachtrij voor de Eiffeltoren over terwijl je een rondleiding door het monument maakt en de stad vanuit de lucht bewondert. Ga vervolgens naar de Seine en maak een boottocht om de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water te bewonderen. Volg een rondleiding van 2 uur door de toren, met skip-the-ticket-toegang, om alles te horen over de oorsprong en de geheimen achter de constructie van dit architecturale meesterwerk. Kies uit een ticket voor de 2e verdieping en de top of alleen voor de 2e verdieping en leer van je gids over de fascinerende geschiedenis van dit wereldberoemde monument. Pak de lift en ga naar het uitkijkplatform op de tweede verdieping, en als je het topticket kiest, ga je helemaal naar de top. Vanaf daar kunt u genieten van het geweldige panoramische uitzicht op de Franse hoofdstad, inclusief de Arc de Triomphe en de Sacre Coeur. Je ticket is inclusief een rondvaart van 1 uur op de rivier de Seine, beschikbaar op elk moment na je bezoek aan de Eiffeltoren. Bewonder de door UNESCO beschermde gebouwen langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, de Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Passeer onderweg drijvende woonboten en restaurants.

Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

2. Parijs: rondvaart van 1 uur over de Seine

Maak een rondvaart op de rivier de Seine die begint aan de voet van de Eiffeltoren. Vaar rustig onder de bruggen van Parijs door en bewonder de reeks prachtige monumenten langs het water, terwijl je luistert naar toelichting over Parijs en de bezienswaardigheden waar je langs vaart. Tijdens de rondvaart kom je langs de Eiffeltoren, de Notre Dame, het Hôtel de Ville, het Louvre en nog veel meer. Je kunt ook kiezen voor een rondvaart in de avond voor een totaal andere blik op de Lichtstad, die bij het vallen van de avond in de schijnwerpers wordt gezet.  Individuele audiogidsen zijn beschikbaar in 14 talen en geven toelichting over Parijs en haar geschiedenis, monumenten en architectuur. Houd er rekening mee dat de audiogids beschikbaar is via je smartphone door aan boord verbinding te maken met wifi.

Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht

3. Parijs: rondvaart van 1 uur in het avondlicht

Maak 's avonds een rondvaart over de Seine met een spectaculair uitzicht over Parijs dat oplicht tegen de nachtelijke hemel. Geniet van het informatieve audiocommentaar op je smartphone tijdens deze boottocht langs de beroemdste gebouwen van de stad. Stap aan boord voor een rondvaart door nachtelijk Parijs. Luister aan boord op je smartphone naar de audiotoelichting (beschikbaar in 14 talen) om meer te weten te komen over de Eiffeltoren, het Louvre en andere bezienswaardigheden. Rustig varend door het Parijs van nu en toen kun je vanaf de klassieke trimaran-boot met terras en buitengangen wegdromen bij het weidse uitzicht. Bewonder verlichte bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, Les Invalides en Musée d'Orsay. De tocht brengt je langs de spookachtige waterspuwers van de Notre Dame, de imposante voorgevel van het Louvre, het Grand Palais en vele andere bezienswaardigheden.

Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

4. Parijs: Louvre en rondvaart over de Seine

Bezoek de meesterwerken van het Louvre, een van de populairste bestemmingen ter wereld. Maak vervolgens een rondvaart over de prachtige Seine en bewonder de beroemde monumenten in de stad. Als het grootste museum ter wereld herbergt het Louvre 35.000 kunstwerken in een tentoonstellingsruimte van 73.000 vierkante meter verdeeld over 3 vleugels. Elke vleugel telt meer dan 70 zalen en toont vele schilderijen en kunstvoorwerpen. Bekijk de iconische Mona Lisa, bewonder duizenden verbazingwekkende schilderijen en wandel tussen perfecte beeldhouwwerken. Boek de optie met audiogids en verbeter je ervaring in het museum en je kennis van de getoonde werken. Na het bezoek aan het Louvre maak je een rondvaart van 1 uur over de rivier de Seine. Je bekijkt meer van de iconische monumenten van Parijs, zoals het Institut de France, de Eiffeltoren, Notre Dame, Conciergerie, het Musee de Orsay, het Hotel de Ville en meer. Aan boord heb je gratis toegang tot een audiogids, waarmee je meer te weten komt over de enorme geschiedenis die aan elk monument verbonden is.

Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

5. Paris: gereserveerde toegang Louvre en boottocht

Ontvang de sleutels tot de stad Parijs met een combiticket voor het Louvre en een rondvaart. Met deze handige dubbelformule zijn lange rijen verleden tijd. Verken de zalen in je eigen tempo en bewonder kunstwerken vanaf de tijd van de oude Egyptenaren tot aan de renaissance. Daarna kun je een rondvaart maken. Leun 1 uur lang achterover en bekijk de stad vanuit een nieuw perspectief. Laat de wereld aan je voorbijtrekken vanuit het comfort van een rondvaartboot. Hij vertrekt dagelijks vanaf de Eiffeltoren. De rondvaart vertrekt elke 30 minuten, 7 dagen per week, vanaf de Eiffeltoren. Jouw ticket voor de rondvaart is op elke willekeurige dag binnen de volgende 6 maanden geldig.

Parijs: rondvaart over de Seine met driegangendiner

6. Parijs: rondvaart over de Seine met driegangendiner

Ontdek of herontdek de Seine op zijn best, tijdens een 75-minuten durende boottocht. Het drijvende restaurant Paris en Scène, ingehuldigd in juli 2009, biedt je een rondvarart met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, vanaf slechts 42 EUR  terwijl je vanaf een fauteuil op de Seine uitkijkt. Maak tijdens je boottocht gebruik van de grote lounge met airconditioning en het panoramaterras tegen de prachtige achtergrond bestaande uit Parijse monumenten. Geniet van het wintermenu: • Voorgerecht: winterse groentenvelouté en foie gras • Hoofdgerecht: knapperige gepaneerde zalm, hollandaisesaus; geserveerd met Grenaille-aardappelen, champignons en uiklokken • Dessert: Ston’et choco kara (zandkoek, melkchocolademousse en karamelinzet) Je kunt ook kiezen voor het onderstaande 'Groentemenu': • Voorgerecht: winterse velouté en amandelen • Hoofdgerecht: seizoensgroenteschotel • Dessert: geroosterde appel, boekweittaartje

Parijs: directe toegang Eiffeltoren met host naar top per lift & rondvaart over de Seine

7. Parijs: directe toegang Eiffeltoren met host naar top per lift & rondvaart over de Seine

Bekijk de beroemdste bezienswaardigheden in Parijs met dit gecombineerde Eiffeltorenticket en een rondvaart over de Seine. Ga de toren binnen, bezoek de top en bekijk de overvloed aan gebouwen van Parijs die op de UNESCO-lijst staan. Ontmoet op het trefpunt je gastheer die je naar de 2e verdieping brengt en je een introductie geeft tot de Iron Lady. Ga vervolgens naar de bovenste verdieping om zelf een fantastisch uitzicht over de stad te bewonderen. Je ticket bevat ook een rondvaart van 1 uur over de Seine, die je op elk moment tijdens je verblijf kunt nemen. Bewonder de gebouwen die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan langs de rivieroevers, waaronder de Eiffeltoren, Les Invalides, Notre-Dame de Paris en de Conciergerie. Vaar langs charmante woonboten en drijvende restaurants.

Parijs: rondvaart over de Seine met driegangendiner

8. Parijs: rondvaart over de Seine met driegangendiner

Vaar 2 uur lang over de rivier de Seine met een Parijse rondvaartboot. Je vertrekt vanaf de Brug van Mirabeau en je vaart tot aan Bercy waar je omkeert. Het dinerpakket is perfect geschikt om klanten uit te nodigen voor een zakendiner. Deze romantische rondvaart zal blijvende herinneringen creëren. Ontdek prachtige Parijse monumenten als de Eiffeltoren, Pont de l'Alma, Musée d'Orsay, en het Louvre. Tijdens deze Parijse rondvaart bekijk je de mooiste bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water.

Parijs: champagne bij Moulin Rouge en rondvaart over Seine

9. Parijs: champagne bij Moulin Rouge en rondvaart over Seine

Ontdek de lichtjes van Parijs tijdens een nachtelijke rondvaart op de Seine en geniet van een prachtige can-can show met toegang tot de iconische Moulin Rouge. Ontspan met een halve fles champagne terwijl je de show bekijkt.  Ervaar de ongeëvenaarde romantiek van de hoofdstad in een met glas omgeven Bateaux Parisian-boot. Stap aan boord bij een centraal gelegen trefpunt en vaar zachtjes over de rivier terwijl je de verlichte monumenten van de stad bewondert. Passeer enkele van de historische bruggen die Parijs zo betoverend maken en bewonder architectonische meesterwerken als de Notre-Dame en het Louve. Vaar langs het weelderige groen van de Tuilerieën. Eindig je riviercruise en stap aan boord van een ruime bus voor de rit naar de Moulin Rouge aan de voet van Montmartre. Betreed de spirituele geboorteplaats van de moderne vorm van de can-can. Laat de revue "Féerie" jou de adem benemen tijdens een gecoördineerd optreden van een groep van 100 artiesten, waaronder 60 Doris Girls, en 1000 kostuums van veren en glitter. Geniet van prachtige podiuminstellingen met rijke kleuren en unieke tekeningen gemaakt door Italiaanse kunstenaars. Hef een glas sprankelende Champagne op de uitzonderlijke acts die allemaal op originele muziek van 80 muzikanten en 60 koorzangers staan.

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

10. Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Bekijk de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water tijdens een boottocht langs de Seine kom er meer over te weten van een audiogids. Geniet voor of na je boottocht van een traditionele Franse crêpe. Voor de boottocht, ontmoet je bij Bateaux Parisiens / Port de la Bourdonnais net naast de Eiffeltoren om aan boord van de boot te gaan. Bewonder, terwijl je over de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, het Orsay, de kathedraal de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur.  Luister naar de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Vervolgens, nadat je op dezelfde plaats bent uitgestapt als waar de boottocht begon, toon je je voucher aan het personeel van het buffet Le Carrousel de la Tour Eiffel aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Als je wilt, kun je je crêpe vóór de boottocht eten. Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse.Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij het pannenkoekenhuis.

Topactiviteiten

Sitemap Seine

Wil je alle activiteiten in Seine ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seine

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 57.785 beoordelingen

louvre was fantastisch. er stond een lange rij maar gelukkig konden we redelijk snel doorlopen. er is inderdaad te weinig tijd om alles te zien maar na twee verdiepingen waren we ook wel echt kapot. navigeren door het louvre is wel echt een uitdaging! de boottocht was leuk. we hadden mazzel met het weer en er werd ook wat verteld onderweg.

Wow wow wow dat is het 1e wat je te binnenschiet zodra je de zalen in Louvre binnen loopt. Rondvaartticyt is ook een aanrader.

Fijn om zo Parijs te bezoeken. Veel bussen dus snel aansluiting.

Superhandig en leuke boottocht. Regelmatig bussen tot 18.30 uur

App geeft alle informatie die je nodig hebt. Locatie enz..