Wateractiviteit

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Parijs: boottocht & crêpes proeven bij de Eiffeltoren

Activiteitenaanbieder: Global Tours And Tickets
Bespaar tot 15%

Vanaf € 21,90 € 18,61 per persoon

Beleef een aangename en gemakkelijke manier om de lichtstad te ontdekken tijdens een boottocht. Proef een heerlijke Franse crêpe onderaan de Eiffeltoren, terwijl je voor of na de boottocht het uitzicht op dit ongelofelijke monument en de Seine bewondert.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Audiogids inbegrepen
Chinees, Nederlands, Frans, Duits, Hindi, Pools, Spaans, Russisch, Japans, Portugees, Engels, Italiaans, Koreaans, Tsjechisch, Arabisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Kom helemaal tot rust terwijl je monumenten zoals het Louvre en de Notre-Dame aan je voorbij ziet gaan
 • Profiteer gedurende de dag van vertrekken elk uur
 • Proef aan de voet van de Eiffeltoren een heerlijke Franse crêpe
 • Je kunt kiezen voor een crêpe met chocolade, suiker, citroen, jam of slagroom
Volledige beschrijving

Bekijk de bezienswaardigheden van Parijs vanaf het water tijdens een boottocht over de Seine, en kom er meer over te weten dankzij de audiogids. Geniet voor of na je boottocht van een traditionele Franse crêpe. Kom naar 'Bateaux Parisiens', Port de la Bourdonnais, vlak naast de Eiffeltoren, om aan boord van de boot te gaan. Geniet, terwijl je over de rivier de Seine vaart, van de geschiedenis van Parijs en haar vele monumenten, zoals het Louvre, Musée d'Orsay, de Notre-Dame en de vele bruggen met hun unieke architectuur. 

Luister naar de audiogidstoelichting aan boord, beschikbaar in 14 talen, die je ook kunt beluisteren via een app op je smartphone.  Vervolgens, nadat je op dezelfde plaats bent uitgestapt als waar de boottocht begon, toon je je voucher aan het personeel van het buffet Le Carrousel de la Tour Eiffel aan de voet van de Eiffeltoren. Proef een Franse crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom. Als je wilt, kun je de crêpe ook al voor de boottocht eten.

Bewonder het schilderachtige uitzicht op de Eiffeltoren en de rivieroever van Parijs terwijl je geniet van deze heerlijke Franse delicatesse. Profiteer tevens van korting om een drankje te bestellen bij de crêperie.

Inbegrepen
 • Boottocht over de Seine
 • Audiogids
 • 1 crêpe met Nutella, suiker, citroen, jam of slagroom
 • Drankjes

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

De locatie van de rondvaart over de Seine is bij Bateaux Parisiens (aan de voet van de Eiffeltoren), Port de la Bourdonnais, 75007 Parijs, Ponton 03. Ga voor de crêpe-proeverij naar Oh! Régalade de la Tour Eiffel, aan de voet van de Eiffeltoren, naast de Bateaux Parisiens.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Extra grote bagage
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 •  Je kunt je tickets op elk moment gebruiken tot de op de tickets aangegeven geldigheidsdatum
 • Je kunt kiezen om de boottocht voor of na het eten van de crêpe te doen
 •  Rondvaart: in de zomermaanden is de rondvaart dagelijks beschikbaar met vertrekken om de 30 minuten. Het eerste vertrek is om 10:00 uur, en de laatste boot vertrekt om 23:00 uur. In de wintermaanden vertrekken de boten elke 45 minuten tussen 10:00 en 21:00 uur
 • Crêpeproeverij: elke dag geopend van 12:00 uur tot middernacht (12:00 - 00:00 uur)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 3295 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,2/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Ervaring was geweldig. De boottocht was fantastisch. De pannenkoeken waren een avontuur op zich. Op de activiteitspagina staat dat de plaats voor de activiteit er een is die niet meer bestaat en na 20 minuten rondkijken konden we eindelijk de plaats vinden. De carrouselkraam. Helaas maken ze ook alleen suiker- of Nutella-pannenkoeken, wat een beetje beperkt is. Maar de pannenkoeken waren desalniettemin heerlijk!

Verder lezen

5 december 2022

Hoewel we 20 minuten eerder kwamen, zoals vermeld, konden we niet op onze geplande boot stappen vanwege te veel mensen in de rij, dus moesten we wachten op de volgende. Gelukkig vertrekken de boten elk half uur. De reis zelf was leuk - je krijgt heel veel mooie bezienswaardigheden te zien terwijl je naar hun verhaal luistert in de taal van je voorkeur. De boot is erg ruim en in ons geval was hij niet vol terwijl er zoveel mensen in de rij stonden. Ik vermoed dat ze om veiligheidsredenen niet proberen om elke stoel bezet te houden. De reis duurde een uur, maar we hebben de pannenkoeken overgeslagen omdat de plek waar ze worden gemaakt omringd is door nogal wat verdachte mensen en de geur behoorlijk slecht is. Zelfs als je trek hebt, verlies je die daar waarschijnlijk. Maar dat is niet het einde van de wereld - iedereen kan wat pannenkoeken betalen in een echte crêperie.

Verder lezen

6 november 2022

Het was prima georganiseerd. We hebben een avond van te voren geboekt. Je spreekt geen tijd af, maar mag die dag varen. We zaten op het dek aan de achterkant en konden daar prima foto's maken. De audio was bij ons wel wat lastig omdat de WIFI waar de audio op zit bij ons niet stabiel was. Als je de audio graag goed wil horen in ieder geval oortjes meenemen. Ook zonder audio is het een aanrader.

Verder lezen

31 oktober 2022

Product ID: 374289