Belevingen in

Seixal

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap Seixal

Wil je alle activiteiten in Seixal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seixal

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 105 beoordelingen

We hebben een fantastische dag gehad tijdens de 4x4tocht. Met Bruno als chauffeur en een leuke internationale groep vertrokken we naar een aantal hoogtepunten van het eiland. Bruno vertelde onderweg veel, gebruikte veel humor en was attent en zorgzaam voor de groep. Zijn Engels is uitstekend en hij had op iedere vraag een antwoord. Zowel de offroad ervaring als de te bezoeken plekken waren spectaculair! Persoonlijk hadden we gekozen voor deze west tour (tussen alle andere) vanwege de kleine groep (max 8 mensen), de belevenis van de rit, en het bezoek aan Fanal. Fanal is een natuurreservaat dat niet standaard wordt aangeboden tijdens tochten naar het westen en heeft een bijzonder laurierbos. Tevens was er tijd om duik te nemen in 'the natural pools' van Porto Moniz! We hebben een hele leuke dag gehad. Aanrader!

We had a very, very nice trip with Green Devil Safari (José) in Madeira. José showed us the best places on the island, brought us to the best local food, gave us a very exiting 4wd-tour through the forest and promoted his island in the best way. We (a family of five) were very lucky to meet José and have chosen Madeira to the best island that we did visit. Many thanks to get-your-guide for bringing us in contact with Green Devil Safari.

Super competente Guido, hele leuke ervaringen en inzichten op deze tour die onvergetelijk zal blijven. Alleen het geselecteerde restaurant tijdens de lunchpauze was niet overtuigend (vis erg droog - niet aanbevolen!). Anders is deze tour een echte aanrader.

de tocht met de 4x4 is onvergetelijk een superaanrader de chauffeur was geweldig, het was een echt avontuur! ik verklap het niet, doe het gewoon

Geweldige trip, leuke off-road ervaring, veel mooie natuur kunnen zien met de betreffende uitleg erbij. Ervaren gids.