Selfoss
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

De beste attracties in Selfoss

Selfoss: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Selfoss

Wat een supermooie ervaring! Onze instructrice was Isabella. Superrelaxed en ze kon alles goed uitleggen. Daarnaast merkten we dat ze kundig en secuur was. We voelden ons op ons gemak en veilig. Best vermoeiend dat snorkelen, dus dat kopje warme choco na afloop ging er goed in! Wat je aan moet doen? Thermoondergoed. De rest vd kleding wordt geregeld door Troll. Er is ruimte om om te kleden. Zelfs de foto’s worden verzorgd. Isabella had veel leuke foto’s met een gopro. Alle foto’s kregen we op dezelfde dag al doorgestuurd per mail. Bij twijfel, vooral doen, je zal er geen spijt van krijgen! Vooral via deze site, want dat scheelt je veel tientjes!

Silfra Fissure: snorkelervaring met onderwaterfoto's Beoordeeld door Anoniem, 08-10-2019

We zijn met een monstertruck de glqetsjer opgegaan. Dat was heel erg leuk. Ongeveer 45 a 60 min rijden (afhankelijk van de condities van de 'weg') en je ziet prachtige vlaktes. Na aankomst wordt je in een prima uitrusting gehesen en begint het sneeuwscooter avontuur naar de ijsrots. de ijsgrot is enorm laag, waardoor je zittend een rondje kan schuiven. Prachtig! Het enige nadelige puntje was dat de groep erg groot was. De groep werd opgedeeld in tweeën bij de ijsgrot, maar nog was het eigenlijk teveel. Het was een foto maken en daarna weer terug met je sneeuwscooter. Een prima excursie.

schitterende rondrit - absolute aanrader

Bedankt aan de gidse Birta Johannedottir, zij is een echte meerwaarde op deze rondtrip. Een aanrader, wij genoten volop en zullen het doorvertellen aan vrienden en kennissen. Proficiat met het aanbod Denise Van Uytfanghe en Wilfried Claeys Gent Belgïë

Leuke gids! Er werd veel verteld over de lava tunnel en ook gelachen. De tunnel zelf is mooi om te zien. Veel diverse kleuren en wij hadden mazzel dat er nog ijspegels waren (in de zomer zijn deze er niet) wij zijn in maart geweest.

Raufarhólshellir lavatunnel: ondergrondse expeditie Beoordeeld door Anoniem, 19-03-2020

Rauwe natuur met een welbespraakte gids.

Op doorreis naar de VS de tussenstop iets opgerekt voor deze tour. Verrast door de lage temperatuur (ook al weet je het, toch nog gedacht: het zal wel meevallen), was dit voor ons de tour om een goede indruk te krijgen van IJsland.