Seljalandsfoss

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Seljalandsfoss

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 5.104 beoordelingen

We zijn als eerste naar de secret lagoon gegaan omdat de wegen nog waren gesloten richting het nationaal park. Heel lekker warm water, daarna doorgereden naar de gijsers en de waterval. Echt prachtig om naar te kijken. Als laatste het nationaal park en was heel mooi om de zonsondergang te zien met een heel mooi uitzicht

Super leuke tour en heel mooie dingen gezien het is wel lang op de bus 800 km op 1 dag. Er worden regelmatig stops gehouden om de benen te strekken. wij hadden heel veel geluk met het weer het het was heel zonnig en redelijk warm Daarom hebben wij nog iets langer op het 2 de deel van diamond beach kunnen blijven.

Hele geslaagde excursie. Zeker een aanrader. Onze tourgids was Yona en heeft ons erg veel verteld over IJsland, de cultuur, de locaties zelf en de historie. Deze excursie brengt je naar mooie locaties in IJsland.

Geweldige vriendelijke En enthousiaste gids. Enorm veel leuke dingen gespot die je echt gezien moet hebben! De dag afgesloten met een heerlijk diner op de paardenboerderij. Enorm genoten!

Het was echt de moeite waard! Mooie watervallen, gletsjer en het zwarte zand gezien. Mooie ervaringen opgedaan! De reisgids en chauffeur waren top!