Semperoper

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Semperoper

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 9.901 beoordelingen

Duidelijke rondleiding met veel leuke en aangename momenten. Thomas onze gids was werkelijk fantastisch. Hij vertelde alles heel gedetailleerd met leuke anekdotes. gaf ook enkele leuke restaurants mee. Lekker gegeten!!! Een minpuntje : jullie voucher vermelde dat we om 11.15u aanwezig moesten zijn zodat we om 11.30u konden vertrekken. Het werd 12.30u!

Ontzettend leuke en leerzame tour door het oude centrum van Dresden. De nachtwaker vertelde veel leuke anekdotes en wist veel over de historie te vertellen. Duits was voor ons prima te volgen, zeker een aanrader om de tour tijdens de avond te doen met alle gebouwen mooi verlicht.

De gids was erg enthousiast. Ze was goed verstaanbaar en hield de groep goed bij elkaar. Ze gaf een goed beeld van de stad. Ze gaf leuke, grappige opmerkingen over de historische gebouwen. Dat is een goede manier om de informatie te blijven omthoudem.

De trip was met Get your guide heel snel geregeld en het was een hele mooie ervaring. We hadden een fantastische gids die ons heel veel wist te vertellen over de opera en een stukje van de "vernieuwde" oude stad.

Prachtige stad , we hadden mooi weer . Een prima hotel dat heel gunstig lag in een buurt met veel eetgelegenheden. Ok het ziekenhuis van binnen gezien, ook daar een eerste klas behandeling gehad