Seoul (Mini)bustours

Seoul (Mini)bustours: Onze meest aanbevolen

Van Seoul: avondtour naar Hwaseong-fort UNESCO-site

1. Van Seoul: avondtour naar Hwaseong-fort UNESCO-site

Verken een stukje Koreaanse geschiedenis in een uniek licht tijdens deze nachtelijke tour door het Suwon Hwaseong-fort. Ontdek een van de meest bekende en geliefde UNESCO-sites in Korea. Vertrek vanuit Seoul en ga naar Suwon, de enige volledig ommuurde stad in Zuid-Korea. We bezoeken het Hwaseong Haenggung-paleis in het zomerseizoen. 'Haenggung' staat voor een tijdelijke plek waar koninklijke families verbleven. Het Suwon Haenggung-paleis is het grootste daarvan. Geniet van het nachtelijke uitzicht op dit paleis en maak geweldige foto's. Bewonder het Suwon Hwaseong-fort dat in 1997 werd aangewezen als UNESCO-werelderfgoed. Het fort, ontworpen door de meest inspirerende oude architect genaamd Jeong Yak-Yong, is een samensmelting van wetenschap en industrie en neemt Chinese vindingrijkheid in zijn plannen op. Het hele fort is 's avonds prachtig verlicht. (Bezoek alleen in het zomerseizoen: jul-sep) Leer meer over de geschiedenis van de Joseon-dynastie, inclusief het feit dat Suwon de nieuwe hoofdstad van het oude Korea had kunnen zijn en dat de koning het fort bouwde om dichter bij zijn overleden vader te zijn. Heanggung-dong alias. Haenglidan-gil is nu een nieuwe hete plek om te bezoeken. De Kimbap-plaats in [Extraordinary Attorney Woo] (Netflix) is in dit gebied. En het is een geweldig gebied om iets unieks te vinden en een van de coole newtro-cafés of -restaurants daar te bezoeken.

Seoul: noordkant van Seoul / Gwangjang-markt

2. Seoul: noordkant van Seoul / Gwangjang-markt

Je dag begint met een pick-up van je hotel naar het Gyeongbokgung-paleis, het mooiste en nog steeds het grootste van alle vijf paleizen. (Dinsdag: bezoek Changdeokgung-plaats) Ga vervolgens naar het dorp Bukchon Hanok, wat zich letterlijk vertaalt naar "noordelijk dorp", waar veel traditionele huizen fungeren als culturele centra, pensions en restaurants. Loop naar Samcheongdong vol met cafés, musea, antiekwinkels en galerieën waar u kunt genieten van de kunst en winkelen. Ga vervolgens naar Ihwha Mural Village, op minder dan 10 minuten lopen bergopwaarts van het bruisende Daehakno-gebied. Terwijl je de hellingen van Mount Naksan opgaat, zullen het lawaai en de drukte plaatsmaken voor frisse lucht en prachtige, weidse uitzichten over de stad, maar ook voor iets onverwachts: straatkunst. Ten slotte eindigt uw reis op de Gwangjang-markt, de eerste markt van het land. Hoewel de goederen geen merkproducten zijn, zal de brede selectie van hoogwaardige goederen tegen goedkope prijzen het een plezierige winkelervaring maken. De markt staat bekend om het heerlijke eten, dus lunch of wat snacks.

Traditioneel tv-dramaset Dae Jang Geum Park Tour vanuit Seoul

3. Traditioneel tv-dramaset Dae Jang Geum Park Tour vanuit Seoul

Sluit je een dag aan bij de sterren met een bezoek aan de MBC Dae Jang Geum Park-opnamelocatie voor MBC-drama's en bewonder de sets paleizen, forten, privéwoningen en straten. Reis terug naar het koninkrijk Joseon en ontmoet moderne levensomgevingen. Bekijk een drama dat wordt gefilmd, als je geluk hebt, of verken gewoon de sets. Gebruikt door MBC om gedenkwaardige kostuumdrama's zoals "Wind in the Palace" en "The Great Queen Seondeok" te filmen, biedt de speciale ruimte getrouwe reproducties van traditionele woonruimtes en meer. Op deze plek heeft BTS Suga ook de videoclip voor Daechwita opgenomen. Moet plek voor ARMY bezoeken. Verken het fenomeen Korean Wave en K-pop voor een unieke kijk op de populaire cultuur in Zuid-Korea.

Seoul: Koninklijk paleis Middagtour inclusief Changdeokgung

4. Seoul: Koninklijk paleis Middagtour inclusief Changdeokgung

Om je avontuur te beginnen, zal een gids je ontmoeten voor de receptie (1 verdieping) van Lotte Hotel Seoul. Eerst ga je naar het Changdeokgung-paleis; de naam zelf betekent "de deugd opfleuren". Changdeokgung is het best bewaarde paleis van Korea en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verken de steeg in de antiekwinkel van Insadong en ervaar de traditionele cultuur van Korea in het hart van de stad. Met kunstgalerijen, traditionele ambachtswinkels, antiekkunsthandelaren, traditionele theehuizen en restaurants mag deze straat niet ontbreken. Ga vervolgens naar het dorp Namsangol Hanok, gelegen tussen de hoge gebouwen in het midden van een normaal stadsbeeld. Dit dorp heeft 5 gerestaureerde traditionele Koreaanse huizen, een paviljoen, een vijver en een tijdcapsule, waardoor het een perfecte plek is om een ontspannende wandeling te maken. Op het terrein kunt u traditionele spellen proberen, zoals: neolttwigi (wipspringen), tuhonori (pijlenwerpen) en yutnori (traditioneel bordspel). Daarna bezoekt u de Namdaemun-poort (Sungnyemun- of Zuidpoort) en loopt u naar binnen en bewondert u de poort. Bezoek vervolgens de Namdaemun-markt, die dateert uit de Joseon-dynastie. Deze openluchtmarkt ligt op slechts een paar minuten van de oude Namdaemun-poort van Seoul (Sungnyemun- of Zuidpoort). Het ligt dicht bij het centrum en een aantal luxe hotels, en biedt een indrukwekkende selectie handelswaar. Aan het einde van de tour wordt u afgezet bij het metrostation Myeongdong of het stadhuis Routebeschrijving: • 13:00 voor de receptie (1 verdieping) van Lotte Hotel Seoul (30 eulji-ro, Jung-gu, Seoul) • [UNESCO] Changdeokgung-paleis (Jongmyo Royal Shrine op maandag) • Insadong antiekwinkel steegje • Namsangol hanok dorp (maandag: Bukchon hanok dorp) • Sungnyemun-poort (buiten de Sungnyemun-poort op maandag) • Namdaemun-markt • 17:00 Afzetten bij het metrostation Myeongdong of het stadhuis

Seoul: nachttour naar Deoksugungpaleis en fort van Seoul

5. Seoul: nachttour naar Deoksugungpaleis en fort van Seoul

Verken de prachtige nachtlichten van Seoul met een professionele gids en bezoek Deoksugungpalace met een geweldig uitzicht. Geniet van deze unieke ervaring en bekijk dit oude paleis 's nachts met prachtige lichten. Ga naar de Han-rivier en bekijk vanaf de Banpo-brug de prachtige regenboogfonteinshow die beschikbaar is van april tot oktober. Van november tot maart bezoek je Noeul Cafe bij de Dongjak Bridge in plaats van bij de fontein. Ga naar het kunstmatige drijvende eiland Sevit Seom met mooie lichtjes. Vind een aantal geweldige restaurants en bars om van te genieten. Stop bij het Naksan-park, waar u kunt genieten van het nachtelijke uitzicht op Seoul en de vestingmuren, die beroemd zijn om zijn geweldige uitzicht en te zien zijn in vele k-drama's en k-films. Maak een rustige wandeling terwijl u neerkijkt op het nachtelijke uitzicht van de stad en luister naar de geschiedenis achter de muren. Nadat je hebt genoten van het nachtelijke uitzicht op Seoul, neemt de tour je mee terug naar het Myeongdong-gebied.

Veelgestelde vragen over Seoul

Welke topattracties zijn een must-see in Seoul?

De topattracties in Seoul zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Seoul?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Namiseom

Seoul: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.