Seoul Natuur & avontuur

Seoul Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Van Seoul: rondleiding DMZ, 3e tunnel en Gamaksan-brug

1. Van Seoul: rondleiding DMZ, 3e tunnel en Gamaksan-brug

Kies opties voor ophalen, privétour of ontmoet je gids voordat je samen naar de DMZ reist. Zie Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een historische stoomlocomotief. Reis naar een door Noord-Korea gegraven tunnel, bekijk observatoria en bezoek de herenigingsdorpen in de DMZ. Kom langs bij 3 haltes bij Imjingak - Freedom Bridge, Mangbaedan Altar en een stoomlocomotief die werd vernietigd tijdens de Koreaanse oorlog. Stap met je gids (of groep) in een bus en ga verder naar de DMZ. Bezoek vier verschillende plekken binnen de DMZ. Kom eerst aan bij de 3e infiltratietunnel door te lopen (of monorail als de privéoptie is geselecteerd) en zie een tunnel die door Noord-Koreanen is gegraven om Zuid-Korea binnen te vallen. Verken vervolgens het Dorasan-observatorium, het meest noordelijke observatorium van Noord-Koreaans grondgebied. Kom dan aan op Dorasan Station, het meest noordelijke station in Zuid-Korea, verbonden met Pyeongyang Station. Je krijgt ook de kans om enkele Unification Villages te bezoeken tijdens je rondleiding door de DMZ. Bezoek ten slotte de hangbrug bij Gamaksan, waar de geallieerden een hevige strijd vochten in de Koreaanse oorlog. Maak een wandeling van 15 tot 20 minuten en bewonder de adembenemende natuurlijke schoonheid op de top van de brug. Voor een privétour kun je ervoor kiezen om de Majang Suspension Bridge te bezoeken aan het prachtige Majang-meer, dat het toneel was van een veldslag in de Koreaanse oorlog. Het is nu veranderd in een schilderachtige bestemming met de langste hangbrug in Zuid-Korea, waar je de 256 meter lange brug kunt lopen.

Lotte World Pretpark & Aquarium 1-daagse pas met korting

2. Lotte World Pretpark & Aquarium 1-daagse pas met korting

Het maakt niet uit of het zonnig, regenachtig, sneeuwachtig, te warm of te koud is. Het maakt niet uit of je een sensatiezoeker, een groot gezin, een stel of zelfs een individuele reiziger bent. Als je op zoek bent naar iets leuks en unieks, bezoek dan Lotte World, het eerste binnenlandse themapark en ook het grootste overdekte themapark ter wereld! Lotte World is gevuld met een bijzondere mix van klassieke attractieparkattracties en indoorattracties. Als je een sensatiezoeker bent, daag jezelf dan uit om op Gyro Drop en Gyro Swing te stappen om de top van het park te bereiken en binnen een paar seconden te laten vallen. Als je van plezier houdt, neem dan Flume Ride en geniet van opspattend water en markeer je geheugen met een grappige foto. Als je met een gezin bent, vergeet dan niet om het Folk Museum te bezoeken om meer te weten te komen over de Koreaanse geschiedenis. Als tip kun je in dit museum ook heerlijk Koreaans eten. Wil je nog meer ontdekken, bezoek dan Lotte Aquarium met het combiticket. Het aquarium heeft een thema in 13 gebieden met meer dan 650 zeedieren die zijn gehuisvest in enorme tanks. Kom langs bij de kinderspeeltuin en -faciliteiten als je met kleine kinderen bent die het plezier niet willen missen. Lotte World wordt in een jaar gemiddeld door meer dan 8 miljoen klanten bezocht en het is veruit het favoriete themapark onder Koreanen. Binnen en buiten Lotte World vindt u shows, parades, eten, drankjes en snacks in Lotte World-thema, souvenirs en leuke cadeaus om uw bezoek te onthouden. Let op, deze aanbieding is niet voor houders van een Koreaans paspoort. Mogelijk wordt u gevraagd uw identiteitsbewijs te tonen en als u alleen in het bezit bent van een Koreaans paspoort, kan de toegang u worden geweigerd.

Seoul: Gangwon-do-dagtrip met Alpaca World & Nami Island

3. Seoul: Gangwon-do-dagtrip met Alpaca World & Nami Island

Ervaar het beste van Gangwon-do tijdens een begeleide dagexcursie vanuit Seoul. Bekijk de schattige alpaca's van Chuncheon, verken het pittoreske Nami-eiland met zijn schilderachtige paden en kies ten slotte tussen een treinrit door het platteland of een bezoek aan de romantische Garden of Morning Calm. Kies een optie voor een privé- of groepsreis en begin je dag in Chuncheon's Alpaca World. Voer de schattige alpaca's, kijk hoe ze samen grazen en maak selfies met ze. Stel je gids al je vragen over de regio en de alpaca's zelf. Ga verder naar Nami Island, de thuisbasis van alles wat met K-drama te maken heeft. Verken de lommerrijke paden met hoge bomen waar het legendarische Koreaanse drama "Winter Sonata" werd opgenomen en bekijk memorabilia. Geniet van de tijd om te lunchen bij deze halte. Kies er dan voor om naar Ganchon te gaan voor een treinrit langs de Bukhan-rivier en het landschap te bewonderen, of bezoek de traditionele Koreaanse Tuin van Ochtendrust, een van de meest romantische plekken in de regio. Wandel hier door de tuinen en maak prachtige foto's. Laat je ten slotte terugbrengen naar Myeongdong als je de groepsreis hebt gekozen. Als je voor de privéoptie hebt gekozen, word je teruggebracht naar je accommodatie in Seoul.

Sneeuwtour in Korea voor niet-skiërs

4. Sneeuwtour in Korea voor niet-skiërs

Deze tour is geweldig als je niet weet hoe je moet skiën of wintersporten, maar wel de sneeuw in Korea wilt zien en ervan wilt genieten. Wanneer je aankomt in het skigebied, zie je bergen bedekt met witte sneeuw. Skiërs jong en oud zigzaggen de hellingen af. Veel plezier in de sneeuw met vrije tijd in het resort. Spelen in de sneeuw, sneeuwpoppen maken of zelfs een sneeuwballengevecht houden. Er zijn skihandschoenen voor uw tijd in de sneeuw. U kunt ook ski's of snowboards huren en leren hoe u ze moet gebruiken.

Veelgestelde vragen over Seoul

Welke topattracties zijn een must-see in Seoul?

De topattracties in Seoul zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Seoul?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Namiseom

Seoul: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.