Seoul Wifi & simkaarten

Seoul Wifi & simkaarten: Onze meest aanbevolen

Incheon Airport: Traveller SIM & T-geld transportkaart

1. Incheon Airport: Traveller SIM & T-geld transportkaart

Reizen in Korea is veel gemakkelijker en comfortabeler als je online blijft. Boek een reissimkaart om in contact te komen met uw vrienden en familie, deel uw reisfoto's op sociale media, controleer uw zakelijke e-mails en vind uw favoriete plekken op de kaart. Haal je simkaart op bij de balie van Incheon Airport en laat je helpen door het personeel aan de balie om je simkaart te activeren. Het personeel zorgt ervoor dat uw telefoon is verbonden met gegevens. Ontvang ook uw Tmoney-kaart, een kaart voor het openbaar vervoer waarmee u metro's en bussen kunt nemen. Laad de kaart op zodat u deze kunt gebruiken wanneer u met het openbaar vervoer reist, artikelen koopt in gemakswinkels of gecertificeerde taxi's neemt die kaarten accepteren.

Seoul, Incheon Airport: 4G LTE-simkaart met onbeperkte data

2. Seoul, Incheon Airport: 4G LTE-simkaart met onbeperkte data

Data is tegenwoordig belangrijk, of je nu op zoek bent naar een bepaalde plek, een kaart wilt bekijken, een dringende e-mail van je zakelijke contacten wilt beantwoorden of inspirerende foto's wilt uploaden naar Instagram. Vermijd torenhoge roamingtarieven wanneer je weg bent van huis en maak gebruik van een lokaal netwerk. Blijf verbonden met deze betaalbare en handige Koreaanse simkaart! Je kunt kiezen uit micro-, nano- of standaardsimkaarten. Profiteer van downloadsnelheden van 5 Mbps en van tetheringmogelijkheden. De kaarten worden geleverd door KT Olleh, een vooraanstaande Koreaanse provider.

Incheon Airport: huur van onbeperkt draagbare 4G Wi-Fi

3. Incheon Airport: huur van onbeperkt draagbare 4G Wi-Fi

Blijf in contact met familie en vrienden terwijl je in Seoul bent en door Korea reist, dankzij draagbare 4G Wi-Fi, waarmee je met slechts een druk op de knop onbeperkt Wi-Fi op je smartphone, tablet of computer hebt. Je ontvangt een oplaadbaar apparaat, dat onbeperkt internet voor 8-10 elektronische apparaten genereert. Profiteer van snel 4G internet, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt je apparaat ophalen op het Incheon International Airport en het vriendelijke personeel legt je uit hoe het werkt. Vervolgens kun je door Seoul lopen met onbeperkt, snel internet om de beste restaurants en reisbestemmingen te zoeken, en deze te delen op sociale media! Je kunt zelfs video's streamen en je favoriete playlists afspelen, aangezien er geen beperkingen zijn op snelheid of dataverbruik. Haal je apparaat op op Incheon International Airport en lever het weer in bij een van de volgende luchthavens: Incheon International Airport, Gimpo Airport, of Gimhae Airport (Busan).

Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

4. Zuid-Korea: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Zuid-Korea probleemloos met het gemak van een eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Zuid-Korea of upgrade voor toegang tot 9 extra landen, waaronder Taiwan, China en Hong Kong. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code en zorg ervoor dat je tijdens je reis toegang hebt tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Geschikt voor alle iPhone-modi die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als u geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in uw GYG-voucher. APN (naam toegangspunt) info: alleen voor Zuid-Korea: internet abonnement voor 10 landen: ctm-mobile Lokale operator: SKT

Zuid-Korea: Korea Unlimited Data Portable Wi-Fi

5. Zuid-Korea: Korea Unlimited Data Portable Wi-Fi

Met dit 4G LTE draagbare Wi-Fi-apparaat met onbeperkte gegevens kunt u genieten van een snel, stabiel netwerk in Korea. U profiteert ook van handige ophaalpunten op luchthavens. Maximale upload- / downloadsnelheden van 20 mpbs, evenals tethering-mogelijkheden. Apparaten worden geleverd door KT Olleh, een Koreaanse topprovider. Gegevens zijn tegenwoordig belangrijk, of je nu een plek moet vinden, een kaart moet bekijken, een dringende e-mail van je zakelijke contacten moet beantwoorden of inspirerende foto's moet uploaden naar Instagram. Als u niet thuis bent, vermijd dan stijgende roamingkosten en gebruik een lokaal netwerk. Blijf verbonden met dit betaalbare en handige Koreaanse draagbare Wi-Fi-apparaat.

Korea: oplaadbare prepaid simkaart voor ophalen op de luchthaven

6. Korea: oplaadbare prepaid simkaart voor ophalen op de luchthaven

Dit is de beste keuze als u op zoek bent naar een simkaart voor de lange termijn zonder contract! Deze prepaid simkaart wordt geleverd door KT Olleh, inclusief onbeperkte 4G-data (5 mbps) en 11.000 KRW spraakcredits. U kunt zoveel opwaarderen als u nodig heeft voor spraakoproepen en berichten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. De geldigheidsduur is 30 dagen en kan elke 30 dagen worden verlengd. U kunt uw identiteitsbewijs ook verifiëren met dit telefoonnummer zodra u uw Alien Registration Card (ARC) hebt afgegeven. Je kunt je simkaart gewoon online opwaarderen of verlengen, zonder dat je naar een punt hoeft te gaan! Verken Korea met een onbeperkte 4G-verbinding zoals een local met onze simkaart.

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

7. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Gimpo Airport: onbeperkt 4G Portable Pocket Wi-Fi-verhuur

8. Gimpo Airport: onbeperkt 4G Portable Pocket Wi-Fi-verhuur

Blijf in contact met familie en vrienden terwijl je in Seoul en rond Korea bent met een 4G Portable Wi-Fi-verhuur, die met één druk op de knop onbeperkte wifi-toegang biedt tot je smartphone, tablet en computer. U krijgt een oplaadbaar apparaat dat een onbeperkte internetservice genereert voor 8-10 elektronische apparaten. Geniet van supersnelle 4G-internettoegang waar u maar wilt, wanneer u maar wilt met dekking in het hele land. Haal uw apparaat gewoon op bij Gimpo Airport, leer hoe u het apparaat gebruikt van uw behulpzame personeel en loop door de straten van Seoul met onbeperkte snelle internetservice om te zoeken naar de beste restaurants, reisbestemmingen en deel ze op uw sociale media ! Je kunt zelfs video's of je favoriete afspeellijsten streamen, aangezien er geen beperking is in snelheid of datagebruik. Haal het apparaat op van Gimpo Airport, maar breng het terug naar een van de volgende luchthavens: Incheon International Airport (Incheon Airport Terminal 1, vertrekhal 3e verdieping, stand tussen balies B en C of Incheon Airport Terminal 2, PlayWifi Booth, aankomsthal 1e verdieping, stand naast gate 6), Gimpo Airport, Gimhae Airport (Busan).

Veelgestelde vragen over Seoul

Welke topattracties zijn een must-see in Seoul?

De topattracties in Seoul zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Seoul?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Namiseom

Seoul: wat zijn de beste betaalbare dingen om te doen?

Sitemap Seoul

Wil je alle activiteiten in Seoul ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Seoul

De WLAN-router is echt een geweldig alternatief voor een simkaart. We hadden de router op onze twee weken durende rondreis door Zuid-Korea en waren helemaal tevreden. Super ontvangst overal en echt snel internet. En het belangrijkste is dat je onbeperkt datavolume hebt. Ophalen was na bagageband richting de uitgang op Incheon Airport. De stand was heel gemakkelijk te vinden. De terugkeer bij Terminal 1, precies in de hal waar de check-in is, is heel gemakkelijk te vinden en verliep zonder problemen. Kan de router ten zeerste aanbevelen en zou het opnieuw doen als ik door Zuid-Korea reis.

Zeer goede service in het Engels. Ik heb zojuist de voucher en mijn paspoort laten zien. Op verzoek wisselde ik de simkaart bij de KT-balie en de vriendelijke servicemedewerkers controleerden vervolgens of alles werkte. Alles ging goed voor mij, maar niet voor mijn metgezel, omdat de mobiele telefoon waarschijnlijk geen 4G had. Je hebt geen kaartje nodig! Ook als de e-mail of de app verwijst naar het inwisselen van de voucher voor een ticket, wat mij irriteerde..

Ophalen op de luchthaven en opzetten was probleemloos. Het datavolume is onbeperkt, waardoor de prijs / prestatie-verhouding onverslaanbaar is.

Super en niet ingewikkeld om hier bij de uitgang van de metro te herstellen

Overal WiFi voor je telefoon, tablet of laptop zonder problemen