Setenil de las Bodegas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Setenil de las Bodegas

Wil je alle activiteiten in Setenil de las Bodegas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Setenil de las Bodegas

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 746 beoordelingen

Setenil de las Bodegas was leuk maar een doolhof aan straatjes, het ontvangen kaartje hielp niet echt, zelfs met Google maps was het lastig, meer begeleiding was welkom geweest. Ronda was geweldig, leuke rondleiding met veel informatie en daarna vrije tijd. Chauffeur Antonio reed prettig, gids Wendy deed haar uiterste best er een leuke dag van te maken. Tip, ik zou Setenil laten vallen dan heb je meer tijd voor Ronda want dat is echt de moeite waard om nog meer tijd in door te brengen.

Een prima excursie. En genoeg vrije tijd in Ronde. Rond 1730 waren we terug. Wat wel jammer was was dat alles zowel in Engels als in Frans door de gids verteld werd en vond dat zelf erg vermoeiend. Misschien ook can te voren vragen of iedereen bv Engels spreekt.

Goede prijs-kwaliteit. Wel grote groep en dus vaak op elkaar wachten, waardoor je veel tijd verliest. Veel vrije tijd in Ronda. Al mocht het voor ons nog iets langer. Heel mooi stadje!

Had het eerst zelfstandig willen doen naar Ronda. Maar omdat Sentinil er ook bij zat toch de excursie geboekt. Geen spijt van gehad.

leuke en boeiende excuses. misschien is te lang in de bus waar het was het waard