Setúbal (district)
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Setúbal (district) Snorkelen: Onze meest aanbevolen

Sesimbra: Arrábida Natural Park Stranden en grotten

1. Sesimbra: Arrábida Natural Park Stranden en grotten

Tour door het natuurpark Arrábida, beginnend bij Sesimbra en richting Cabo Espichel. Wilde stranden, prachtige baaien, grotten en kliffen zijn enkele van de hoogtepunten van deze prachtige tour. Ga op avontuur om de pracht van dit unieke ecosysteem te ontdekken. De tour begint in de beschutte haven van Sesimbra. Bezoek eerst het beroemde strand Ribeiro do Cavalo. Geniet van het omringende landschap terwijl je duikt en zwemt in het kristalheldere water. De tour gaat dan verder naar het westen, waar je de mythische stranden van Mijona en Inferno bezoekt. Vervolg uw weg door het natuurpark Arrábida en bekijk de beroemde walvisbaai en maak van de gelegenheid gebruik om iets te leren over de geschiedenis van de vissers die vroeger in dit gebied op walvissen jaagden. Duik en zwem in het kristalheldere water van hetzelfde strand en geniet van snorkelen. Er wordt ook typische sterke drank uit de regio Setubal geserveerd. Vaar na deze stop richting Cabo Espichel, waar je meer grotten en landschappen met een ongelooflijk wonder zult bezoeken. Na al dit avontuur keert u terug naar de haven van Sesimbra waar deze ervaring eindigt.

...
Lissabon: kajak- en snorkelavontuur

2. Lissabon: kajak- en snorkelavontuur

Maximaliseer uw tijd in Lissabon door een onvergetelijk avontuur te beleven in het natuurpark Arrabida en plezier te hebben met vrienden en familie, kajakken, snorkelen en grotten verkennen. Glijd langs het kristalheldere water van Arrabida in je kajak en geniet van verschillende pauzes om grotten te verkennen en maak gebruik van een optionele mogelijkheid om van een klif te springen. Snorkel naast de iconische Anicha Rock, een van de meest herkenbare kenmerken in het park, en kijk uit voor het overvloedige zeeleven om je heen. Ontspan terwijl je geniet van verschillende pauzes om te genieten van koffie en snacks, en geniet van het fantastische uitzicht terwijl je het Portugese antwoord op de Golden Gate Bridge oversteekt van en naar het park.

...
Arrábida natuurpark: dolfijnen spotten

3. Arrábida natuurpark: dolfijnen spotten

Vertrek van de jachthaven en zoek naar dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Zie tuimelaars en gewone dolfijnen in het heldere blauwe water van het park, zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren.  Bekijk diverse vormen van wilde dieren en vogels in het park. Zwem en zonnebaad op de mooiste Portugese stranden, die alleen toegankelijk zijn via de zee. Bezoek grotten en rotsformaties langs de hele kustlijn van het park en luister naar je lokale gids die je vertelt over de mysterieuze geschiedenis tijdens de 18e eeuw.

...
Lissabon: snorkelavontuur bij Arrábida

4. Lissabon: snorkelavontuur bij Arrábida

Ontdek Arrábida, een magische plek met een adembenemende zee, lucht en bergen. Zie de prachtige hoge kluffen langs de kalme en kristalblauwe zee van de Arrábida-berg. Het is een plek van grote contrasten, met een zeer rijke geologische, ecologische en culturele geschiedenis, gekoppeld aan landbouw, visserij en eettradities.  Tijdens het programma van 5 uur snorkel je in het heldere water, bezoek je de hoogtepunten van het gebied en wandel je door de bergen en valleien. Aan de kust wachten prachtige stranden, en gedurende de dag heb je op verschillende plekken weids uitzicht. Door de openingen in de begroeiing van het natuurpark heb je uniek zicht op het strand en op de zee. Ervaar het allemaal in 1 dag, en profiteer van de gelegenheid om een duik te nemen in het prachtige water en het zeeleven van de kust te ontdekken.

...
Setúbal, Portugal: Catamaran Dolphin Watching Tour

5. Setúbal, Portugal: Catamaran Dolphin Watching Tour

Spring aan boord voor een reis van 3 uur en spot dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Geniet van een welkomstdrankje van Moscatel de Setúbal, als je je tour begint en vervolgens op pad gaat om de dolfijnen te zien. Na het spotten van de dolfijnen, krijg je een uitleg in het Portugees en Engels. Maak vervolgens een korte stop om te zwemmen of snorkelen en hoor enkele uitleg over de belangrijkste interessepunten. Als u de berg Arrábida passeert, biedt dit ook volledig verschillende bezienswaardigheden in de regio. De catamarans hebben twee onderwaterkamers die kunnen worden gebruikt om de bodem van de zee te zien of je kunt zelfs een dolfijn van hen zien.

...
Arrábida: kajak- en snorkelervaring

6. Arrábida: kajak- en snorkelervaring

Geniet van een unieke ervaring die is ontworpen voor diegenen die avontuur en natuuractiviteiten willen. De regio van het natuurpark Arrábida en het zeepark Luiz Saldanha biedt de ideale omstandigheden voor kajakken: goed weer, helder en transparant water en een uitgestrekte zeekust om te verkennen. Geniet van 2 uur kajakken langs de kust, waar u een van de mooiste uitzichten van Portugal kunt bewonderen. Geniet van de rustige en smalle stranden tussen rotsen en geheime grotten langs de Serra da Arrábida. Stop bij Pedra da Anicha, een klein eiland met helder en transparant water. Neem de tijd om te snorkelen en verken de grote biologische diversiteit, scheuren en onderwaterholtes die een uitstekende duikervaring bieden.

...
Sesimbra: Arrábida Natural Park Cabo Espichel Sunset Tour

7. Sesimbra: Arrábida Natural Park Cabo Espichel Sunset Tour

Vertrek vanuit de haven van Sesimbra en reis naar het beroemde strand Ribeiro do Cavalo. Geniet van het omringende landschap en leer meer over het microklimaat van de regio vanuit je gids. Ga verder naar het westen, waar u de prachtige stranden van Mijona en Inferno zult bezoeken. Vaar langs de oevers van het natuurpark Arrábida en bezoek "Whale Bay" en leer over de geschiedenis van de walvisjacht in de regio. Vaar vervolgens naar Cabo Espichel en verken de grotten en ongelooflijke rotsformaties langs de kust. Geniet ten slotte van een prachtige zonsondergang met een glas wijn op de boot, voordat je terugkeert naar Sesimbra.

...
Van Sesimbra: Arrábida Coast SeaView Board Tour

8. Van Sesimbra: Arrábida Coast SeaView Board Tour

Word een SeaView-ontdekkingsreiziger en ontdek en leer meer over de onderwaterwereld van het Luís Saldanha Marine Park en het maritieme reservaat met een SeaView-bord. Doe mee aan een eenvoudige activiteit die geschikt is voor alle leeftijden, ideaal voor groepen vrienden, stellen, gezinnen en teambuildingsactiviteiten. Geniet bovendien van een boottocht langs de kust van Arrbida. Vertrek vanuit de haven in Sesimbra en laat je verrassen door het prachtige kustlandschap terwijl je naar geïsoleerde plekken op je SeaView-bord wacht om ontdekt te worden. Eenmaal daar, voel je vrij om de verbazingwekkende zeebodem en het onderwaterleven van het kristalheldere water van Arrabida te verkennen, evenals de kleine grotten vol met mosselen en clamshells. Ontvang een gratis GoPro om tijdens je activiteit te gebruiken om deze onvergetelijke ervaring vast te leggen.

...
Arrábida: Stand Up Paddle & Snorkeling Experience

9. Arrábida: Stand Up Paddle & Snorkeling Experience

Vaar over de prachtige wateren van het natuurpark Arrábida en geniet van het uitzicht op de biologische diversiteit van Marine Park Luiz Saldanha. Geniet van de ideale omstandigheden voor stand-up paddle die het gebied biedt: kalm, helder water, een uitgestrekte zeekust en aangenaam weer. Leer snel de technieken van het rijden en peddelen op een SUP-board van deskundige instructeurs. Als je eenmaal comfortabel op het water bent, peddel je langs de baaien van Serra da Arrábida en het Marina Professor Luís Saldanha-reservaat, door verlaten en smalle stranden tussen de rotsen. Sluit de activiteit af met een snorkelsessie en kijk uit voor het onderwaterleven

...
Lissabon: onderwaterontdekking Sesimbra met Seaview Board

10. Lissabon: onderwaterontdekking Sesimbra met Seaview Board

Als je altijd al een onderwaterduikervaring wilde maar niet wilde gaan duiken, dan zijn boards met zeezicht perfect voor jou. Neem deel aan deze 2-uur durende excursie van Lissabon naar Sesimbra en ga zwemmen in het natuurpark van Arrabida met behulp van drijvende, doorzichtige planken. Ga naar het startpunt door de kliffen en het groen van de regio. Zodra je de duikplek hebt bereikt, geeft je gids je een korte introductie over het gebruik van het board. Je hoeft helemaal geen ervaren zwemmer te zijn, omdat het board helpt bij het drijfvermogen. Trek je vinnen aan en spring in het water met je zeezichtboard. Liggend op het board met zeezicht dat je voortbeweegt met je zwemvliezen kun je door een patrijspoort onder water kijken.   Je zwemt langs de kust en bewondert verschillende plekken vol bruisend zeeleven. Spot goudgrijs zeebarbeel, zeebaars, goudvissen, witte en zebrazeebrasem en meer. Je kunt ook de schemerige groep, de John Dory of het langsnuit zeepaardje zien.

...

Sitemap Setúbal (district)

Wil je alle activiteiten in Setúbal (district) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Setúbal (district)

Onze reis zou eigenlijk zijn begonnen op woensdag 25.09 om 8 uur. Werd toen vanwege het weer uitgesteld tot woensdag 26/09 om 10.00 uur. Dat was voor ons geen probleem, want we hadden die dag niets anders te doen. De verandering was echter nog steeds erg spontaan. Verder was alles geweldig en mega! Filipe was een geweldige gids !!

We hebben uiteindelijk de surfervaring gedaan omdat het weer niet ideaal was. Het was uitstekend, de gidsen waren uiterst deskundig en waren geweldige surfinstructeurs. Sterk aanbevelen

In de winter moet je je warm en zo waterafstotend mogelijk kleden. Bij kinderen moet worden bedacht dat er geen toilet aan boord is.

Geweldige activiteit, we zagen de dolfijnen snel en toen konden we de kust en de stranden zien, het was erg mooi. Zeer mooie gids.

Ondanks het zonnetje, spectaculaire ontmoeting met dolfijnen en verrassende ontdekking van kliffen en grotten vanaf de zee