Seven Mile Bridge

Seven Mile Bridge: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Miami Beach: rondleiding Key West met opties

1. Vanuit Miami Beach: rondleiding Key West met opties

Ga mee op deze interessante en gevarieerde excursie naar het meest zuidelijke punt van Florida. Na de pick-up bij je hotel in Miami beach in de ochtend, gaat je reis via Key Largo naar Key West via 42 eilanden en de indrukwekkende Overseas Highway 1, een van de meest spectaculaire wegen in de Verenigde Staten. De route komt voorbij vele bruggen, waaronder de Seven Mile Bridge. Als je niet bij het hotel opgehaald wilt worden, begin je de dag en jouw avontuur in Key West. Je bereikt Key West voor de middag. Hier heb je minstens 5 uur vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. De rustige Caribische stad was ooit het thuis van de beroemde schrijver Ernest Hemingway. Bezoek zijn favoriete bar “Sloppy Joes” of het oude Victoriaanse huis waar Hemingway ooit woonde. Andere hoogtepunten zijn het Mel Fisher Maritime Museum en de boei die het zuidelijkste puntje van de Verenigde Staten markeert, op slechts 145 kilometer van Cuba. Op de terugweg naar Miami Beach kun je genieten van de unieke sfeer van de Overseas Highway 1. Je kunt er ook voor kiezen om een rondvaart op een boot met glazen bodem te maken. Bekijk tijdens de tocht van 2 uur het rif en ontdek de gevarieerde onderwaterwereld van Florida Keys. Verwonder je over de schitterende blauwe lichtjes boven je terwijl je een stille bootrit door de Glimwormgrot neemt, een ondergrondse grot die door duizenden kleine glimwormen verlicht wordt. Zie de speelse dieren van dichtbij in hun natuurlijke habitat. Na jouw bezoek aan Waitomo geniet je van een lunch bij Green Dragon Inn, voor je naar Rotorua gebracht wordt.

Vanuit Miami: dagtrip Key West inclusief transfer

2. Vanuit Miami: dagtrip Key West inclusief transfer

Beleef de meest zuidelijke stad van de Verenigde Staten per land en per zee. Verken de vele bezienswaardigheden, winkels en restaurants in Key West tijdens jouw dagtocht en geniet van de ontspannen sfeer van het gebied. Geniet van het Caribische gevoel van de stad en maak een boottocht over het op twee na grootste rif ter wereld. Profiteer van de ophaalservice in de ochtend vanaf je accommodatie in Miami Beach en ga naar Key Largo. Rijd verder naar Key West, over 42 eilanden en de prachtige Overseas Highway 1 - een van de spectaculairste wegen van de Verenigde Staten. Onderweg steek je vele bruggen over, waaronder de Seven Mile Bridge, en verwonder je je over het heldere blauwe water aan beide zijden van de weg. Bereik Key West voor de middag en geniet van wat vrije tijd om de stad in je eigen tempo te verkennen. De rustige Caribische stad was ooit het thuis van de beroemde schrijver Ernest Hemingway. Van het weelderige groen, de witte zandstranden en de turquoise wateren, het is gemakkelijk te zien waarom hij hier zo geïnspireerd was.

Vanuit Miami: dagtrip Key West inclusief snorkelen en transfer

3. Vanuit Miami: dagtrip Key West inclusief snorkelen en transfer

Ga mee op deze interessante en gevarieerde excursie naar het meest zuidelijke punt van Florida. Reis comfortabel van Miami naar Key West met voldoende tijd om het eiland te verkennen en te snorkelen in het kristalheldere water. Nadat je bent opgehaald, rijd je over de Overseas Highway langs de kust en reis je door een tropische omgeving van 42 eilanden en bruggen. Ontspan en geniet van de prachtige rit op een van de meest spectaculaire wegen in de VS. De route gaat langs vele bruggen, waaronder de Seven Mile Bridge. Zet vervolgens je snorkelmasker op en ga het warme tropische water in. Vang een glimp op van de wereld onder de golven terwijl je boven de kleurrijke riffen drijft en observeer het zeeleven in zijn natuurlijke habitat. Daarna heb je vrije tijd in Key West. Ontspan op het strand of verken de bars, restaurants en winkels in het stadje. 's Avonds keer je terug naar Miami Beach.

Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

4. Florida: Key West Overseas Highway zelfrijdende tour

Begin uw zonovergoten reis slechts een uur buiten Miami, Florida: op Key Largo. Begin de schilderachtige rit van 100 mijl langs de 'African Queen', de iconische Hollywood-rivierboot. Treed in de historische voetsporen van de Overseas Railroad naar Plantation Key, de haven van de smokkelaars. Terwijl je daar bent, bekijk Big Betsy, de gigantische kreeft, en Theatre of the Sea, de thuisbasis van de originele dolfijnenshows. Ga verder door Isla Morada terwijl je leert over de orkanen, ecosystemen en dieren in het wild van de tropische Florida Keys. Verken Anne's Beach, Long Key en Marathon, die elk unieke attracties bevatten. Steek de iconische Seven Mile Bridge over en bezoek Fred the Tree, de beroemde geest van de Keys. Reis langs Pigeon Key en Geiger Beach totdat je de beroemdste Key van allemaal bereikt: Key West. Ontdek in het populaire Key West Mallory Square, Truman's White House, het Hemingway Home, Tennessee Williams' House en de historische vuurtoren. Sluit je tour af op het zuidelijkste punt van de continentale VS.

  • Wateractiviteiten
  • Dagtochten
  • Avonturen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Seven Mile Bridge

Wil je alle activiteiten in Seven Mile Bridge ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.