9. Sevilla: tour Guadalquivir per jacht met drankje & eetopties
Neem deel aan een pittoreske boottocht in kleine groep met bemanning aan boord over de rivier de Guadalquivir. Nip van een welkomstdrankje terwijl je tijdens deze ontspannende riviertocht van het uitzicht geniet.Kies uit een optionele tapa of een gastronomisch menu om je zeilbeleving te verrijken.
Ontmoet elkaar bij het Nueva York-dok, op slechts een paar meter van het stadscentrum van Sevilla. Nadat je bent verwelkomd door de vriendelijke bemanning, ga je aan boord van het volledig uitgeruste luxejacht om je reis over de rivier de Guadalquivir te beginnen.
Geniet van het uitzicht op lokale bezienswaardigheden, zoals Torre del Oro, de arena van Real Maestranza en de Puente de Triana. Terwijl je stroomafwaarts gaat, vertelt de bemanning je over de geschiedenis van Sevilla en de verschillende plekken waar je langskomt.
Geniet van het comfort van airconditioning in de zomer of verwarming in de winter, evenals een benedendek en een ruim zonneterras. Er wordt muziek gespeeld en er is een barservice, voor als je meer drankjes wilt kopen.
Kies uit drie verschillende varianten:
• Rondvaart van 1 uur met welkomstdrankje (een pitcher met rebujito voor 2 of een glas wijn, bier of frisdrankje).
• Rondvaart van 1,5 uur met een welkomstdrankje (een pitcher met rebujito voor 2 of een glas wijn, bier, of frisdrankje). Geserveerd met diverse Iberische lekkernijen zoals jamón ibérico de bellota en een kaasplateau met 6 verschillende soorten kaas.
• Lunch- of dinerrondvaart van 2 uur met onbeperkt rebujito, wijn, bier of frisdrank. Het gastronomische menu met 6 gerechten is afhankelijk van de tijd van het jaar:
Lente- en zomermenu:
• Voorgerecht: jamón ibérico de bellota, kaasplankje en knapperig brood met eendenmousse en eendenham
• Hoofdgerecht: paddenstoelenrisotto, kabeljauw in pil-pilsaus en entrecote met whisky
• Dessert: ijs met krokante chocolade
•Glas cava
Herfst- en wintermenu:
• Voorgerecht: jamón ibérico de bellota, kaasplankje en knapperig brood met eendenmousse en eendenham
• Hoofdgerecht: kikkererwten met staart van stier, kabeljauw in pil-pilsaus en entrecote met whisky
• Dessert: karamelpannacotta
• Glas cava