Sevilla
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 555 beoordelingen

Interessante plek om een keer gezien te hebben

De grotten mogen wat mij betreft uit het programma gehaald worden. De Britse World War II Tunnels blijken meer interessant. Er is na de tour met de bus (Phil is een leuke gids) nog een krappe 1½ uur tijd om te lunchen en door de Mainstreet en directe omgeving te wandelen. Dat is net iets te kort. Om 15.30 uur weer terug zijn op het meetingpoint. Een uurtje langer zou wat relaxer zijn om te lunchen en de straten te verkennen.

Frank (Francesco) was een hele goede gids, behulpzaam en attent. We hadden met ons drie zowaar een privé Tour en hij lette er zeer goed op dat iedereen altijd veilig reed. We hebben er heel erg van genoten, de ideale manier om een stad te bekijken. We doen het zeker opnieuw!

Een privé Segway tour gehad van Fran in Sevilla. Een super gids die heel veel weet over Sevilla. Was onze eerste keer op een Segway. Goede uitleg en na even oefenen hadden we het onder de knie. We hebben genoten! Dankjewel Fran!!

De bezienswaardigheden waren fantastisch. Gids was niet vriendelijk,

Het Alhambra is overweldigend mooi en de toegewezen lokale gids was zeer kundig. De gids in de bus was oppervlakkig, zeer met zichzelf en de buschauffeur bezig en niet echt vriendelijk. Niet gastvrij. Gaf weinig informatie.

Great trip - driver Romano was friendly and the guide in town, Danny, was excellent and knowledgeable. Luckily we were a very small group of 4. Only wish we had had time to climb down the ravine.