Sevilla
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sevilla Fietstours: Onze meest aanbevolen

 • Sevilla: fietstocht van 3 uur

  1. Sevilla: fietstocht van 3 uur

  Maak een fietstocht door Sevilla en bezoek zowel de hotspots in de stad als de hoogtepunten onder de radar tijdens een begeleide trip van 3 uur. Met een fietstocht kun je een grotere afstand in de stad overbruggen met minder inspanning dan wandelen en krijg je toegang tot sites die niet met de auto of de bus te bereiken zijn, waardoor het ideaal is als je een uitgebreid beeld van de stad wilt hebben. Tijdens je fietstocht zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn een Unesco Werelderfgoed. Bovendien zal het ontdekken van Sevilla op deze leuke en dynamische manier je niet alleen blootstellen aan de sites die het zijn reputatie hebben gegeven, maar zal het je ook een fantastisch oriëntatiegevoel geven in de stad en waardevo...

  Wij hebben een super leuke fietstocht gehad met onze gids Teun! Zeker de moeite waard

 • Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

  2. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

  Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst...

  Fijne relaxte fietstocht waarbij we een perfect beeld kregen van de stad Sevilla! De gids, Richard, wist veel te vertellen met de nodige humor. We hadden geluk en kregen een privétour. Na afloop werd er zelfs nog een heerlijk bakje koffie!

 • Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

  3. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

  Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke ...

  Topgids, bevlogen en perfect met de e-bike. Direct 2.5 uur gedaan, dan weet je al meer over historische aspecten. Wat een mooie stad..

 • Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

  4. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

  Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

 • Sevilla: 3-uur durende Sightseeing Tour

  5. Sevilla: 3-uur durende Sightseeing Tour

  Begin met een negentiende-eeuws huis, dat kan worden beschouwd als opererend vanuit de typisch Sevilliaanse patio. Van daaruit bereid je je voor op de meest historische en monumentale delen van Sevilla vanaf Plaza del Salvador, Plaza de San Francisco en Plaza Nueva, gelegen nabij het stadhuis, en vervolgens richting Avienda de la Constitución bij de kathedraal, de Giralda. Ontdek de oude tabaksfabriek, Prado de San Sebastián, Plaza de España en Maria Luisa Park, het dok van New York, Real Maestranza en Torre del Oro; zijn oorsprong, trivia en geschiedenis. Werk de route af met de bekende Paddestoelen van de Plaza de la Encarnación en contrasteer historisch Sevilla met de meest avant-garde.

 • Sevilla: 2,5 uur durende avontuurlijke tour op e-bike

  6. Sevilla: 2,5 uur durende avontuurlijke tour op e-bike

  Sta je te popelen om naar buiten te gaan om de beroemde bezienswaardigheden en verborgen schatten van Sevilla te ontdekken? Stap op een elektrische fiets voor een ontspannen rit door de stad met deze 2,5 uur durende tour. Begin door terug in de tijd te gaan met een bezoek aan de originele stadsmuren uit de 11e eeuw, een symbool van Spanje's Moorse geschiedenis en het tijdperk van het islamitische bewind. Ga dan terug naar het heden en stop bij de prachtige neo-barokke Basiliek van Onze Lieve Vrouw van de Hoop, gebouwd in de 20e eeuw en gelegen in het hart van de buurt Macarena. Van daaruit zie je de nieuwe en unieke bruggen, gebouwd voor de Wereldtentoonstelling in 1992, voordat je stopt bij het ongelooflijke Metropol Parasol; afgewerkt in 2011. Deze paddestoel-vormige parasollen hangen boven het Plaza Encarnación en zijn volgens velen de grootste houten outdoor constructies ter wereld...

 • Sevilla: historische tour van 3 uur

  7. Sevilla: historische tour van 3 uur

  Sevilla is sinds de oudheid een van de belangrijkste steden in Spanje; de eerste kolonisten van de site zijn geïdentificeerd met de Tartessiaanse cultuur. De verwoesting van hun nederzetting wordt toegeschreven aan de Carthagers en maakt plaats voor de opkomst van de Romeinse stad Hispalis, gebouwd vlak bij de Romeinse kolonie Itálica. Ten tijde van de Almoravids was Sevilla de best ommuurde stad van Europa. Na de rellen van 1868 trokken de revolutionairen veel van die muren omver, verlieten delen van Macarena, Puerta de Córdoba en Alcázar. Ontdek op deze route de deuren van Sevilla, waar koetsen werden gestopt, mysteriën werden ontrafeld, verhalen werden ontvouwd; en maak een fietstocht door het historische gebied en bekijk de verdedigingsroute van het oude Sevilla. Puerta Carmona, Puerta Osario, Puerta Triana - zie ze allemaal en stop bij elke.

 • Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

  8. Sevilla: fietstocht van 3 uur bij zonsondergang

  Bewonder, als de zon laag aan de hemel staat, de magische zonsondergang aan de rivier de Guadalquivir en verken direct daarna de rijke geschiedenis van de stad.  Samen met je gids verken je een aantal van de kenmerkendste monumenten, wijken en plaatsen: Palacio San Telmo, Plaza de Toros, Catedral Alcázar,  Plaza de España, Barrio de Santa Cruz, Torre del Oro ... om er maar een paar te noemen. De gidsen stippelen de beste routes voor je uit en vertellen het je graag als je iets wilt weten: vraag gerust om advies over plekken die je kunt te bezoeken, gastronomie, flamenco en andere exclusieve tips.

  Super relaxed, genieten van de mooiste plekjes. Ivan was een slimme en gezellige gids. Kids van 8 en 13 vonden het top!

 • Sevilla: 3 uur Tapas Tour per fiets

  9. Sevilla: 3 uur Tapas Tour per fiets

  Bereid uw eetlust op tijdens een 3-uur durende fietstour door Sevilla en geniet van de verschillende smaken van de stad bij 3 tapas proeverijen in 3 verschillende bars. Probeer een verscheidenheid aan kleine hartige gerechten uit Spanje, meestal geserveerd als een hapje met een drankje of met andere tapas om een hoofdmaaltijd te bereiden. Combineer cultuur met gastronomie terwijl je naar de mooiste hoekjes van de stad fietst en bekijk de meest karakteristieke bezienswaardigheden met een tweetalige gids. Stop bij typische tapasbars en wijnhuizen die de traditionele gewoonten van Andalusië behouden om nieuwe smaken te proeven met behulp van je gids.

  Super leuke tour. Leuke gids (Rigo). Heel gezellig en bovenal erg lekker. Moeite waard. Gaat wel meer om het eten dan "alles" bekijken. Dat hebben we vooral zelf veel gedaan.

 • Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

  10. Sevilla: 2,5 uur durende elektrische fietstocht in de avond

  Tijdens deze tour zie je Sevilla verlicht. De meeste toeristen bezoeken overdag Sevilla, maar met een verandering van licht, ziet u de spectaculair verlichte versie van Sevilla. Ervaar een andere manier om de stad te leren kennen. Als onderdeel van uw dagelijkse tour met kleine groepen (maximaal 10 personen) of tijdens een privétour, zult u genieten van de magie van Sevilla tijdens zonsondergang en met zijn verlichte monumenten. Rij door het park van Maria Luisa, Plaza de España of Plaza America en natuurlijk de kathedraal, het Koninklijk Alcazar, de tabaksfabriek en de Gouden Toren. Deze tour begint wanneer de zon ondergaat en tijdens de tour wordt deze langzaam donkerder en donkerder. Voor een echte zonsondergangervaring worden de dienstregelingen aangepast aan de uren van de zonsondergang, afhankelijk van de tijd van het jaar dat je aankomt.

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.045 beoordelingen

Geweldig! Dat is het woord dat meteen in mij op komt. Fijne ontvangst, makkelijk gebruik vd fiets (ook voor mijn moeder die nog nooit op een elektrische fiets had gefietst) Tempo was goed en fijne NL gids die echt veel kennis had over de stad.

Zeer toffe manier om de stad te leren kennen. Zelf hebben we deze fietstocht gedaan op onze 1e dag. Op die manier hadden we direct een goed idee waar alle bezienswaardigheden zich bevonden.

Geweldige Nederlandse gids en interessante informatie, heel relaxed gefietst in een niet te grote groep, aanrader!

Wij hebben een super leuke fietstocht gehad met onze gids Teun! Zeker de moeite waard

Erg leuk, meer te weten gekomen over bepaalde plekken.