Kies data
Sevilla

Fietstours

Sevilla Fietstours: Onze meest aanbevolen

Sevilla: rondleiding met elektrische fiets van 3 uur

1. Sevilla: rondleiding met elektrische fiets van 3 uur

Ga op een tour door Sevilla op een elektrische fiets of e-bike en bezoek tijdens een rondleiding van 3 uur naast de belangrijkste plekken van de stad ook de minder bekende plekken. Een tour met een elektrische fiets geeft je de mogelijkheid om zonder al te veel moeite grotere afstanden in de stad af te leggen dan bij een wandeltocht en biedt toegang tot plekken die niet met de auto of bus bereikt kunnen worden. Dit maakt de tour ideaal als je op zoek bent naar een veelomvattende ervaring. Tijdens je rit zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn UNESCO Werelderfgoed. Je ontdekt Sevilla op een leuke manier, en behalve dat je daardoor de belangrijkste plekken te zien krijgt, kun je je na de tour ook makkelijker in de stad oriënteren. Je doet alvast inspiratie op voor de rest van je verblijf. Kom meer te weten over waar je het beste kunt eten en wat je nog meer zou kunnen doen tijdens je verblijf. Je gids geeft je informatie over de beste restaurants, theaters, bars en nog veel meer.

Sevilla: fietstocht van 3 uur

2. Sevilla: fietstocht van 3 uur

Maak een fietstocht door Sevilla en bezoek zowel de hotspots in de stad als de hoogtepunten onder de radar tijdens een begeleide trip van 3 uur. Met een fietstocht kun je een grotere afstand in de stad overbruggen met minder inspanning dan wandelen en krijg je toegang tot sites die niet met de auto of de bus te bereiken zijn, waardoor het ideaal is als je een uitgebreid beeld van de stad wilt hebben. Tijdens je fietstocht zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn een Unesco Werelderfgoed. Bovendien zal het ontdekken van Sevilla op deze leuke en dynamische manier je niet alleen blootstellen aan de sites die het zijn reputatie hebben gegeven, maar zal het je ook een fantastisch oriëntatiegevoel geven in de stad en waardevolle informatie geven over hoe je verder moet gaan. Kom meer te weten over waar je kunt eten en wat je tijdens je verblijf zou moeten zien. Je gids wijst op de beste restaurants, theaters, bars en meer.

Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

3. Sevilla: begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden

Bekijk de bezienswaardigheden van Sevilla op de fiets tijdens een rondrit van 2 uur met een professionele gids. Hoor van een lokale inwoner over de verschillende wijken, waaronder de traditionele romabuurt Triana. Je fietst langs de oever van de rivier Guadalquivir en bekijkt de enorme stierenvechtarena Plaza de Toros de la Real Maestranza de Caballería de Sevilla van dichtbij. Trap over de Plaza de España, die voor de Exposición Iberoamericana van 1929 in verschillende architectuurstijlen werd gebouwd. Verken het voormalige hof van Paleis San Telmo in Parque de María Luisa en ontdek de historische wijken Santa Cruz, La Macarena en La Alameda de Hércules.

Sevilla: elektrische scootertour door de stad

4. Sevilla: elektrische scootertour door de stad

Fietstochten zijn prima, maar een elektrische scootertocht is uniek. Je zult de belangrijkste en mooiste delen van Sevilla verkennen, zoals de pleintjes die alleen de lokale bevolking kan vinden. Ondertussen leer je over het belang en de geschiedenis van het gebouw. De eerste stop is de meest populaire brug in de stad, Puente de Triana, op weg naar Maria Park waar Plaza de España zich bevindt, we zullen Palacio de San Telmo zien. Na een ritje op Plaza España, ga je naar het stadscentrum. Vind de meest historische gebouwen in de stad, zoals het Real Alcazar, de kathedraal, de Archives of Indies en de Royal Tobacco Factory. Voordat we eindigen en naast de rivier, zullen we de Tower of Gold zien.

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

5. Sevilla: fietstocht van 2,5 uur

Bewonder het terrein tijdens een 2,5-uur durende fietstocht door Sevilla en bekijk meer van de stad dan mogelijk is tijdens een wandeltocht. Engels-, Spaans-, Frans- en Italiaanssprekende gidsen helpen je om je in de stad te oriënteren en de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla te laten zien. Je begint vanaf de historische Barrio Santa Cruz en gaat door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en de universiteit van Sevilla. Ga verder naar Parque María Luisa, het middelpunt van de Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Van daaruit ga je naar de rivier en bekijk je een deel van Triana en de arena van Torre del Oro. Ga vervolgens naar het noorden naar Cartuja, het gebied van de expositie van 1992, waar je het Monasterio de la Cartuja ziet, voordat je terugkeert naar het centrum en Alameda. Je verkent de hotspot in het nachtleven en fietst door de straten en steegjes van het centrum van Sevilla en stopt bij het legendarische Campana Café om je te oriënteren op de beruchte setas (paddenstoelen). Eindig in Santa Cruz, terwijl je langs de kathedraal en Alcazares fietst.

Sevilla: 3 uur durende tapastour per fiets

6. Sevilla: 3 uur durende tapastour per fiets

Krijg trek tijdens een fietstocht van 3 uur door Sevilla en proef de verschillende smaken van de stad tijdens 3 tapasproeverijen in 3 verschillende bars. Probeer een verscheidenheid aan kleine hartige gerechten uit Spanje, meestal geserveerd als snack bij een drankje of bij andere tapas om een hoofdmaaltijd te bereiden. Combineer cultuur met gastronomie terwijl je naar de mooiste hoeken van de stad fietst en bekijk de meest emblematische bezienswaardigheden met een tweetalige gids. Stop bij typische tapasbars en wijnhuizen die de traditionele gebruiken van Andalusië behouden om nieuwe smaken te proeven met de hulp van je gids.

5 uur durende begeleide fietsexcursie naar Italica vanuit Sevilla

7. 5 uur durende begeleide fietsexcursie naar Italica vanuit Sevilla

Ontdek de Romeinse ruïnes van Itálica op de fiets vanuit Sevilla met een professionele gids! Deze 5-uur durende tour neemt je mee op een leerzame en spannende reis in een van de mooiste regio's van Andalusië! In deze oude Romeinse stad werden de keizers Trajanus en Hadrianus geboren. Je gids vertelt je over de geschiedenis van een van de grootste amfitheaters ter wereld. Tijdens deze tour kun je ook het dorp Santiponce bezoeken, waar je meer te weten komt over hun tradities en culturen. Hier heb je de mogelijkheid om een klassiek Andalusisch ontbijt te nuttigen (niet inbegrepen bij de tour) als je dat wilt voordat je het archeologische centrum betreedt.

Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

8. Seville: Half-Day Private Tour door elektrische fiets

Klik hier voor de inrichting van het land op een e-bike tour van Sevilla, en meer zien van de stad dan mogelijk is op een wandeltocht. De hoge kwaliteit fietsen komen met het Engels, Duits, Nederlands, Spaans, Frans en Italiaans sprekende monitors die u zullen helpen georiënteerd te krijgen, en tonen de overgrote meerderheid van de bezienswaardigheden van Sevilla. Start van het historische Barrio Santa Cruz en ga door de Jardines de Murillo naar de Antigua Fábrica de Tabacos en Sevilla University. Blijven Parque María Luisa, middelpunt van de 1929 Iberisch-Amerikaanse tentoonstelling. Van daar, hoofd naar beneden naar de rivier en bekijk een deel van Triana en de Torre del Oro arena. Ga vervolgens noordwaarts naar de Cartuja, site van de Exposition 1992, en bewonder de Monasterio de la Cartuja voordat u verder vaart terug naar het centrum en de Alameda. Ontdek Sevilla nachtleven hotspot, kronkelende je een weg door de straten en steegjes te stoppen bij de legendarische Campana Café. Eindig met een snelle pedaal rond Santa Cruz, fietsen langs monumentale kathedraal van Sevilla en de Alcazares.

Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

9. Sevilla: bezienswaardigheden per elektrische fiets

Bezoek de prachtige bezienswaardigheden van Sevilla op deze leuke en interessante fietstocht met een elektrische fiets. Aan de hand van je gids maak je kennis met de lokale verhalen en de smaken van Sevilla. Reis door de tijd terwijl je de meer dan 10 eeuwen oude Spaanse geschiedenis ervaart. Ontdek bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, het Koninklijk Paleis, Plaza de España en het prachtige Maria Luisa Park. Geniet van een fietstocht door Sevilla en maak je geen zorgen over het vinden van de weg. Je gids neemt je mee en jij geniet van de bezienswaardigheden en de frisse lucht. Met een elektrische fiets ervaar je gemakkelijk en snel het beste van Sevilla, zonder moe te worden! De tocht maakt gebruik van de fietspaden en rustige zijstraten zodat je je veilig voelt terwijl je fietst. Je gids is flexibel met de route; samen met de groep kun je bepalen welke plekken jet meest interessant vindt en waar je meer tijd wil besteden. Profiteer van de vrijheid en flexibiliteit van deze fietstocht met een elektrische fiets en maak van je bezoek aan Sevilla een onvergetelijke ervaring.

Sevilla: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

10. Sevilla: stadstour per elektrische Tuk-Tuk

Begin aan een elektrische tuk-tuk-tour door Sevilla en ontdek enkele van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte introductie tot Sevilla, aangezien uw gids plaatsen aanbeveelt die u tijdens uw verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Sevilla, waaronder de La Giralda-toren, het Spaanse plein en het Real Alcazar van Sevilla. Rijd door Maria Luisa Park en de rivier de Guadalquivir. Bekijk de Torre del Oro en de arena van Real Maestranza. Verken de straten van Sevilla en passeer de kathedraal tijdens dit leuke en opwindende avontuur door de stad.

  • Rondleidingen
  • Andere belevingen
  • Privétours
  • Avonturen
25 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 25

Veelgestelde vragen over Fietstours in Sevilla

Welke andere activiteiten dan Fietstours zijn de moeite waard in Sevilla?

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.045 beoordelingen

Een geweldige manier om de stad aan het begin van uw verblijf te zien. Ontspannend, interessant, leuk (met de gids die we hadden :) Je leert de verblijfplaats van alle belangrijke delen van Sevilla kennen die je later in je eigen tempo kunt verkennen. Onze gids vertelde ons precies de juiste hoeveelheid nuttige en interessante informatie. En verrassend genoeg was de hitte tussen 10:00 en 13:00 niet zo erg als ik dacht, dus over het algemeen een zeer aangename ervaring. Zou absoluut weer gaan. Bedankt ATD fietsen *****

Fijne fietstocht waarbij je veel van de stad ziet, de 3 uren gingen daardoor snel voorbij. Onze gidsen, Teun en Brit konden enthousiast over de stad vertellen. Een aanrader dus!

Super ervaring. Leuk om Sevilla zo te ontdekken en gids Michiel deed dat zeer goed. De kids bleven aandachtig volgen ook…

Super rondleiding gehad door Sevilla. Enthousiaste gids Richard die ons in een privetour meenam door zijn stad.

We hadden Carolina , echt een aanrader ! Heel leuk om op de fiets de plekjes te zien