Sevilla
Flamenco

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Más actividades y cosas que hacer en Sevilla

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Sevilla? Pincha aquí para ver la lista completa.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.646 beoordelingen

Volgens website wil deze show de pure essentie van de flamenco laten beleven. En daar slagen ze prima in. In ieder een klein zaaltje met intieme sfeer, beginnen een gitarist, zangeres en 2 dansers wat ingetogen en bouwen de sfeer op naar een temperamentvolle voorstelling. Verwacht geen massale, commercieel gelikte setting, maar een soort huiskamergevoel. Top beleving, echte aanrader!!!

verrassend leuk, fijne ontvangst. kleine setting vol dynamiek. mensen die weten hoe zij muziek kunnen maken en mooi dansen. ik verstond geen woord Spaans maar voor de beleving maakte dat niet uit. ik ga een volgende keer weer graag

Wat een geweldige show! Precies wat ik ervan verwacht had! De kleine zaal zorgde voor een intieme sfeer, heel mooi en fijn. Laura, de gastvrouw, is erg vriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader!

Erg leuk om te doen. Kregen eerst wat theorie over de flamenco. En vervolgens legde Eva heel toegankelijk de pasjes en het ‘handwerk’ uit.

Verwachtingen werden ruimschoots overtroffen ! Professionele groep.

Schitterende show (value for money) met enthousiaste dansers/muziekanten. Deze Tablao is zeker aan te raden. m & k (Belgium)