Sevilla
Grot Expeditie

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 66 beoordelingen

Het afspreken over het afhaalpunt ging erg rommelig, we moesten uiteindelijk naar een kantoor toe omdat we geen reactie op de mail kregen. Maar dat maakte de gids meer dan goed, wat hebben wij een geweldige dag gehad met Carlos. Hij heeft ons de mijnen laten zien, het gebied er omheen, de grot der wonderen, de moskee, en zelfs de Iberico varkens. Wat kan hij fantastisch vertellen en wat een passie voor het gebied! Als Carlos de gids is, ga ik zo weer mee!

I would definatly recommend this trip! The highlight of this trip was Aracena for me. It’s strange that there weren’t so Many tourists and it isn’t so famous because it s one of the most beautifull things I have seen so far. The only thing that bothered me is that you couldn’t take pictures (but secretly I still did ) The mines where also quiet nice. It s not something you see everyday. The rest of the trip was not so special in my opinion.

Interessante plek om een keer gezien te hebben

De grotten mogen wat mij betreft uit het programma gehaald worden. De Britse World War II Tunnels blijken meer interessant. Er is na de tour met de bus (Phil is een leuke gids) nog een krappe 1½ uur tijd om te lunchen en door de Mainstreet en directe omgeving te wandelen. Dat is net iets te kort. Om 15.30 uur weer terug zijn op het meetingpoint. Een uurtje langer zou wat relaxer zijn om te lunchen en de straten te verkennen.

Toffe ervaring met Carlos als tourguide!

Veel van de natuur, de mijnen en de oorsprong van de rio tinto gezien. Het was een mooie reis. Carlos was een toffe tourguide die je diverse plekken in Huelva laat zien. Aanrader!