Sevilla
Kano & Kajak Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sevilla Kano & Kajak Tours: Onze meest aanbevolen

 • Sevilla: kajakverhuur

  1. Sevilla: kajakverhuur

  Geniet van een warm welkom bij de gemeentelijke sportfaciliteiten van Arjona, waar je kajak op je wacht. Loop samen met een van de personeelsleden naar de rivier en ontvang een veiligheidsbriefing en leer de regels die je tijdens deze activiteit moet volgen. Geniet van een rit van 2 uur vol plezier en avontuur. Ontdek de rivier in je eigen tempo en bepaal in welke richting je wilt gaan. Bewonder de karakteristieke Torre del Oro, de wijk Triana, de Isabel II-brug of de San Telmo-brug. Breng je kajak en de uitrusting terug aan het einde van je avontuur.

  Opstapplaats is niet goed omschreven in het bericht dat je ontvangt. Eenmaal gevonden via welk hek je naar binnen moet, is de ontvangst aldaar prima.

 • Sevilla: 2 uur kajakken over de rivier Guadalquivir

  2. Sevilla: 2 uur kajakken over de rivier Guadalquivir

  Verken de rivier die de Romeinen Betis noemden, nu bekend als de rivier de Guadalquivir, wat in het Arabisch "de Grote Rivier" betekent. Het heeft veel verhalen en leuke weetjes over de geschiedenis van Sevilla. Laat je ervaren professionele gids je meenemen op een reis langs belangrijke historische momenten van Sevilla, zoals de ontdekking van Amerika en de eerste reis rond de wereld. Zie bezienswaardigheden zoals Isla de la Cartuja, Maestranza, El Barrio del Arenal en de Wereldtentoonstelling van 1992. Ontdek waarom deze rivier erg belangrijk was tijdens het gouden tijdperk van Sevilla, dat ongeveer 150 jaar duurde. Sevilla was de belangrijkste haven van Europa voor binnenkomende goederen uit Amerika zoals goud, zilver en tabak. De rivier werd in de 17e eeuw dichtgeslibd en Sevilla verloor haar belang. De rivier werd gerestaureerd voor Expo 92 en wordt nu gebruikt voor cruises en kaj...

  Leuke en sportieve activiteit. Fijne afwisseling om de stad te bekijken, zonder de drukte van de mensen op straat. Als het (erg) warm is, is dit een mooie manier om af te koelen.

 • Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

  3. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

  Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

 • Seville Kayaking Tour

  4. Seville Kayaking Tour

  Bewonder de prachtige bruggen en de historische architectuur van Sevilla vanaf de rivier Guadalquivir tijdens een kajakactiviteit van 2 uur, die deel uitmaakt van een sightseeingtour en deels van leuke sporten. Ontvang een veiligheidsbriefing bij aankomst en verzamel uw dubbele sit-on-top kajak en zwemvest. Daarna peddelen met minstens 1 gids per 8 personen. Maak een weg onder de iconische Puente de Triana (Triana-brug), gebouwd tijdens het bewind van Isabella II van Spanje. Bewonder de middeleeuwse Torre del Oro en de adembenemende kathedraal van de Heilige Maria van de Zee vanaf het water. Leer de geschiedenis van de stad vanaf de Reconquista door de Spaanse Inquisitie tot moderne dagen. Ontdek de rol die de rivier speelde in het verhaal van de stad, zowel als een middel van transport als een manier om districten op te delen in wijken met verschillende identiteiten. Meer informatie ...

 • Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

  5. Sevilla: Guadalquivir River Stand Up Paddleboarding Tour

  Geniet van een uniek avontuur langs de rivier de Guadalquivir aan boord van je eigen stand-up paddleboard, perfect voor alle vaardigheidsniveaus. Kies uit een niet-begeleide gedeelde groepsreis of een begeleide privétour. Na een korte veiligheidsbriefing, pak je je uitrusting en begin je je staande peddelavontuur langs de rivier de Guadalquivir. Voel je verfrist terwijl je door het koele rivierwater spettert. Deze activiteit is ook perfect tijdens koelere dagen, omdat er heel weinig spatten door de peddels worden geproduceerd. Kijk rond om enkele van de meest iconische monumenten van Sevilla te zien langs de rivieroever, die ooit een drukke navigatieroute was tijdens de Spaanse Gouden Eeuw. Leer tijdens privérondleidingen over de geschiedenis van Sevilla en ontvang een pakket met GoPro-foto's, die je mee naar huis kunt nemen om te downloaden om deze onvergetelijke ervaring altijd te ...

 • Sevilla: kajaktocht over de rivier de Guadalquivir

  6. Sevilla: kajaktocht over de rivier de Guadalquivir

  Deze privétocht van 2 uur door Sevilla is een sportieve manier om bezienswaardigheden te bekijken. Stap in een kajak en ontdek de stad vanuit een ander perspectief. Bewonder de vele prachtige bruggen en architectuur van Sevilla en ervaar het stadsleven vanaf het water van de rivier de Guadalquivir. Passeer de brug van Triana, die door leerlingen van Eiffel werd gebouwd, bekijk de rivierzijde van Sevilla met de groene plekken en kom langs mensen die liggen te zonnebadende, fietsen, lezen of aan het wandelen zijn. Hoor meer over de geschiedenis van Sevilla, van de invasie door de Feniciërs en Romeinen tot de hedendaagse viering van regattas. Ontdek de geschiedenis en kom meer te weten over de rol van de rivier als vervoersmiddel en scheiding tussen verschillende wijken, waardoor de stad 2 verschillende identiteiten draagt. Krijg ook verhalen en nieuws te horen over de recente milieuprobl...

 • Sevilla: Paddle Surf Class van 2 uur

  7. Sevilla: Paddle Surf Class van 2 uur

  Begin je dag vol avontuur met een oriëntatieles. Ontvang een inleiding tot peddelsurfen met deze theoretische les en leer je de regels en technieken die je moet kennen om op de rivier te peddelen. Na je les ben je klaar om te gaan peddelen, onder de beroemde Triana-brug door en onderweg langs andere populaire monumenten van Sevilla. Terwijl je peddelt, leert je gids je de geschiedenis van het gebied. Stop onderweg voor een frisdrank bij de dokken van de charmante wijk Barrio de Triana. Als je er klaar voor bent, kun je hier een snelle duik nemen. Uw uitje wordt opgenomen en u ontvangt een bewerkte souvenirvideo nadat u klaar bent. Dit is een fantastische introductie tot peddelsurfen voor beginners en een geweldige manier om de stad Sevilla te zien.

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 63 beoordelingen

Sevilla vanaf een andere kant verkennen

Leuk om Sevilla vanaf de rivier te zien. Favlio geeft duidelijke uitleg en maakt er n ontspannen tocht van. Je kunt je na de tour omkleden bij het bedrijf wat zeer handig is. Zeker doen als je meerdere dagen in de stad verblijft. Ben je er maar 1 dag dan zou ik voor een andere tour kiezen (wandelen/fietsen) zodat je meer van de prachtige binnenstad ziet.

Goed verzorgde kanotour

Onze enthousiaste guide (Carlos) heeft veel kennis van de stad zowel van de historie als van leuke dingetjes to do, zoals eettentjes, musea en andere activiteiten. Deze tocht is echt een aanrader.

Leuke en sportieve activiteit. Fijne afwisseling om de stad te bekijken, zonder de drukte van de mensen op straat. Als het (erg) warm is, is dit een mooie manier om af te koelen.

Het was superleuk. Leuke instructeurs die veel over sevilla konden vertellen. Een leuke combi van Sportief Kajakken en de omgeving goed leren kennen.