Toegangsticket

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Snel uitverkocht Gisteren 63 keer geboekt

Vanaf € 16 per persoon

Snel uitverkocht Gisteren 63 keer geboekt

Sla de lange rijen voor een van de populairste monumenten van Sevilla over met een voorrangsticket voor de imposante kathedraal en de klokkentoren La Giralda. Upgrade naar een audiogids.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Bevestiging van het ticket binnen 48 uur
Zodra je geboekt hebt ontvang je een bevestiging van de activiteitenaanbieder.
Audiogids optioneel
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Neem een kijkje bij de tombe van Columbus
 • Bewonder de historische gebouwen en zie El Giraldillo
 • Sla de lange rijen over bij een van de beroemdste monumenten van Sevilla
Volledige beschrijving

Stap binnen in de kathedraal van Sevilla met skip-the-line toegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer de geschiedenis kennen wanneer je de audiogidsoptie selecteert. Beklim de La Giralda-toren en geniet van een spectaculair uitzicht over Sevilla.

Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christoffel Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument bevat de overblijfselen van de ontdekkingsreiziger, hoewel er nog steeds wordt gediscussieerd over de vraag of de botten van hem zijn.

Leer meer over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III die Sevilla veroverde op de Almohadenheersers en de grote 12e-eeuwse moskee in een kerk veranderde.

Wees getuige van deze verbluffende kathedraal zoals hij nu is, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van 's werelds grootste kerken met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Luister naar deze werken en meer door de audiogidsoptie te kiezen.

Inbegrepen
 • Kathedraal van Sevilla skip-the-line ticket
 • La Giralda Tower skip-the-line ticket
 • Audiogids (indien optie geselecteerd)
 • Reserveringskosten
 • Gids
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Begin uw bezoek bij Puerta De San Cristobal O Del Principe.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • De openingstijden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd voor de viering van openbare erediensten in het pand
 • Tickets kunnen binnen 30 minuten na het door jou gekozen tijdslot worden gekocht
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 2874 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,1/5
 • dienstverlening
  4,4/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Indrukwekkend groot deze kathedraal - de grootste gotische ter wereld. Geboekt inclusief een opgang op de Giralda toren. Prachtig uitzicht over de stad. Is prima te doen; geen trappen maar een hellingbaan. Entree met de tickets via GetYourGuide verliep heel soepel, we konden direct door de controle naar binnen. Wel was het verkeerde entreepunt opgegeven. We moesten niet bij Puerta de San Cristobal zijn maar bij de online ticket ingang naast de Giralda toren. Maar als je op tijd komt is dat geen probleem.

Verder lezen

5 augustus 2022

Mooie kathedraal en toren/uitkijk. Maar informatie via de mail was niet helder. Er stond een ontmoetingspunt vermeld, wat eigenlijk niet het ontmoetingspunt bleek te zijn. Dus was even zoeken. Scheen dat als we online tickets hadden, we gewoon in de online rij konden staan. Deze rij was een stuk langer dan de 'gewone' kassarij. Je werd ook via tijdsloten binnengelaten, maar daar de rijen erg lang waren, kwam je bijna niet tussen de mensen uit als je tijdslot genoemd werd. Dus voorrangsticket is eigenlijk aansluiten. Ik had het verward met skip the line.

Verder lezen

6 juli 2022

We hadden de laatste dag nog tijd over en besloten last minute nog de Kathedraal te bezoeken. Ter plekke een kaartje kopen was niet te doen door de lange rij bij de ticketbalie. Gelukkig kon ik via GetYourGuide in de ochtend online kaartjes kopen voor in de middag. Dit werkte super en hoeft je niet te wachten. De beklimming van de Giralda was erg leuk. Bovenin heb je mooi uitzicht over de stad. Wees bedacht dat je boven in de toren naast de belklokken staat en dat deze gewoon werken. Bij de kwart uren en halve uren gaat het een keertje af en bij de hele uren het aantal keren van dat uur. Is een hels kabaal en je schrik je rot als je niet voorbereid bent. Maar wel erg leuk!!! De Kathedraal zelf is overweldigend met veel pracht een praal. Jammer dat er niet een plek is om een kaarsje op te steken. Althans, die hebben wij niet kunnen vinden. Over het geheel een mooie ervaring.

Verder lezen

4 maart 2022

Product ID: 131913