Sevilla
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sevilla Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

 • Sevilla: 1 uur durende tocht over de Guadalquivir

  1. Sevilla: 1 uur durende tocht over de Guadalquivir

  Ontdek de rivier de Guadalquivir,  de enige bevaarbare rivier van Spanje. Vertrek vanaf het dok Marqués del Contadero en geniet van een boottocht over de rivier van 1 uur met commentaar over de luidsprekers. Het commentaar is beschikbaar in het  Spaans, Engels, Frans, Portugees, Duits en Italiaans, en op aanvraag ook in andere talen.  Kijk uit over de omgeving vanaf het dek van de moderne boot en zie verschillende delen van het historische en moderne Sevilla. Vaar onder historische bruggen door en kom langs de wijk Triana, de paviljoens van Expo 92, de Exposición Iberoamericana de 1929, de torens van het Plaza de España en verschillende kloosters. 

  De organisatie van de rondvaart vergelijkt deze luidkeels met die in Londen en Parijs; laat je niet gek maken, aan de waterkant van Sevilla is simpelweg net iets minder te zien. Prima tocht verder: er zijn toiletten en een barretje aan boord. In het midden van de grote boot hangt welgeteld één box voor de audiogids. Zorg dat je daar dichtbij zit als je meer wil weten over wat je voorbij ziet komen.

 • Sevilla: tour Guadalquivir per jacht met drankje & eetopties

  2. Sevilla: tour Guadalquivir per jacht met drankje & eetopties

  Neem deel aan een pittoreske boottocht in kleine groepen met een live gids over de rivier de Guadalquivir. Nip van een welkomstdrankje terwijl je tijdens deze ontspannende riviertocht van het uitzicht geniet.Kies uit een optionele tapa of een gastronomisch menu om je zeilbeleving te verrijken.

   

  Ontmoet elkaar bij het Nueva York-dok, op slechts een paar meter van het stadscentrum van Sevilla. Nadat je bent verwelkomd door de vriendelijke bemanning, ga je aan boord van het volledig uitgeruste luxejacht om je reis over de rivier de Guadalquivir te beginnen. Geniet van het uitzicht op lokale bezienswaardigheden, zoals Torre del Oro, de arena van Real Maestranza en de Puente de Triana. Terwijl je stroomafwaarts gaat, vertelt de live gids je over de geschiedenis van Sevilla en de verschillende plekken waar je langskomt. Geniet van het comfort van airconditioning in de zomer o...

  Beautiful trip on the yacht Miarma, we really enjoyed it immensely, the service, the food and drinks were outstanding, very kind people. For me the best way to see the city and have a relaxing evening at the same time, loved it. Worth it!

 • Sevilla: exclusieve rivierrondvaart met tapas

  3. Sevilla: exclusieve rivierrondvaart met tapas

  Ga aan boord van een boot in het centrum van Sevilla en begin aan een 1 uur durende rondvaart op de  Guadalquivir. Als eerste ontdek je het nieuwste gedeelte van de stad rond het gebied van  la Isla de la Cartuja. De kapitein vertelt je onder andere over de 1992 Universal Exhibition Expo die gehouden werd ter herdenking van het 500-jarig bestaan van de ontdekking van Amerika. Ga dan verder de rivier op door het historische centrum, onder een van de oudste ijzeren bruggen in Europa – de Isabel Bridge II (in de volksmond bekend als Puente de Triana). Bekijk tijdens het varen de beroemde bezienswaardigheden zoals de Plaza de Toros de La Maestranza, Torre del Oro, Palacio de San Telmo en nog veel meer. Passeer ten slotte langs indrukwekkende gebouwen uit de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling uit 1929, waar de grote architect Haníbal Gonzalez het grote Plaza de España ontwierp. Terwijl je ge...

 • Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

  4. Sevilla: Sunset en Evening Paddle Boarding Tour

  Ervaar peddelen 's nachts, verken Sevilla verlicht vanaf het water. 'S Nachts is de beste tijd om de energie van het water onder je voeten te voelen en kun je genieten van de vele lichten van de stad. Je zult elkaar net voor het donker ontmoeten om te genieten van de kleuren van de zonsondergang boven de rivier. Van daaruit peddel je de nacht in, avontuurlijk door het centrum van de stad en bekijk je de prachtige bezienswaardigheden. Je peddelt door de rivier de Guadalquivir, langs de belangrijkste monumenten van Sevilla, waaronder Torre de Sevilla, Puente de Triana, Torre del oro, terwijl je gids je enkele historische geheimen van de stad invult. Je peddelt heen en terug van San Telmo-brug naar Cachorro-brug en reist dezelfde route, maar aan de andere kant van de rivier voor je terugreis.

  We booked a sunset tour which is actually not a tour during which you will see an actual sunset. But the tour is very nice, interesting stories are told and we received some nice picturer afterwards. You don’t need to have much experience: the water is flat and there is no current. The water is warm and swimmable and the sky is beautiful during sunset.

 • Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

  5. Sevilla: minibustour, aquarium en rivierrondvaart

  Zie de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een minibustour en bewonder monumenten zoals de 18e-eeuwse Koninklijke  Tabaksfabriek, het Palacio de San Telmo, de Torre del Oro en de Basílica de Santa María de la Esperanza Macarena. Bewonder de kleurrijke tegels op de Plaza de España.  Begin dan aan een 1,5 uur durende rondleiding door de Acuario de Sevilla, waar je de zeedieren van dichtbij kunt zien,   en meer kunt leren over de flora en fauna die Magellan ontdekte tijdens zijn expedities naar de Specerijeneilanden in de 16e eeuw.  Daarna neem je een rondvaart over de Guadalquivir, van waaruit je de Triana-wijk en het 10e-eeuwse Castillo de San Jorge vanaf het water kunt zien. Ontdek waar Columbus zijn reis naar de Nieuwe Wereld heeft gepland en nog veel meer.

  We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

 • Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

  6. Sevilla: rondleiding & boottocht van 2,5 uur

  Verken de meest iconische monumenten van Sevilla tijdens een sightseeing-tocht door het oude stadscentrum. Vaar dan over de rivier de Guadalquivir om de stad te ervaren vanuit een ander perspectief. Laat je ophalen bij je hotel in het stadscentrum en reis dan per van airco voorziene minibus langs bezienswaardigheden als de universiteit, de oude tabaksfabriek, het San Telmo-paleis, de Toren van het Goud, de Isabel II-brug en de Macarena-basiliek. Bezoek Plaza de España, middelpunt van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929, en bewonder de mozaïektegels. Ontdek de plek waar Bizet's opera "Carmen" zich afspeelt. Bezoek dan de voormalige joodse wijk Santa Cruz, en ontdek een labyrint van smalle straatjes die leiden naar Plaza de los Venerables. Maak een rivierboottocht over de rivier de Guadalquivir voor uitzichten op de stad vanuit een ander perspectief. Zie de ongerepte zijden van...

  Leuke tour met aansluitend een boottocht. Een stuk met de bus en toen te voet verder waarna wij zelf de boottocht aansluitend hebben gedaan. De gids deed haar best maar was slecht te verstaan door gebrekkig Engels. Verder vertelde ze hele interessante verhalen.

 • Sevilla: 2 uur kajakken over de rivier Guadalquivir

  7. Sevilla: 2 uur kajakken over de rivier Guadalquivir

  Verken de rivier die de Romeinen Betis noemden, nu bekend als de rivier de Guadalquivir, wat in het Arabisch "de Grote Rivier" betekent. Het heeft veel verhalen en leuke weetjes over de geschiedenis van Sevilla. Laat je ervaren professionele gids je meenemen op een reis langs belangrijke historische momenten van Sevilla, zoals de ontdekking van Amerika en de eerste reis rond de wereld. Zie bezienswaardigheden zoals Isla de la Cartuja, Maestranza, El Barrio del Arenal en de Wereldtentoonstelling van 1992. Ontdek waarom deze rivier erg belangrijk was tijdens het gouden tijdperk van Sevilla, dat ongeveer 150 jaar duurde. Sevilla was de belangrijkste haven van Europa voor binnenkomende goederen uit Amerika zoals goud, zilver en tabak. De rivier werd in de 17e eeuw dichtgeslibd en Sevilla verloor haar belang. De rivier werd gerestaureerd voor Expo 92 en wordt nu gebruikt voor cruises en kaj...

  Leuke en sportieve activiteit. Fijne afwisseling om de stad te bekijken, zonder de drukte van de mensen op straat. Als het (erg) warm is, is dit een mooie manier om af te koelen.

 • Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

  8. Sevilla: Guadalquivir River Kayak Tour

  Begin de tour door naar de rivier in het centrum van Sevilla te gaan en je gids te ontmoeten. Neem eerst een korte briefingsessie op het land, waar de gids uitlegt hoe je de kajak moet peddelen en dirigeren. Vervolgens wordt u uitgerust met alle benodigde apparatuur en gaat u het water op. Als je tijdens de tour een gids hebt ingehuurd of je bent een groep van 6 of meer mensen, luister dan terwijl ze uitleggen over de geschiedenis van Sevilla, de Spaanse navigatie, de Gouden Eeuw, de omvaart van Magallanes en Sebastian Elcano, en de Indian Race. Je gids maakt ook enkele foto's met hun Go Pro, zodat je wat herinneringen hebt om mee naar huis te nemen. Als je met een groep van 15 of meer bent, zal de gids je gedurende de hele tour begeleiden met de motorboot.

 • Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

  9. Sevilla: fascinerende dagtour sightseeing

  Verken de bezienswaardigheden van Sevilla tijdens een tour die een hele dag duurt, per minibus (met airconditioning), per boot en te voet. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je per luxe minibus naar het gebied Santa Cruz, de voormalige Joodse wijk van de middeleeuwse stad. Door een doolhof van smalle straatjes wandel je naar Plaza de los Venerables, waar het barokke Hospital de los Venerables is gevestigd. Ga verder naar het koninklijke Alcázar om één van de mooiste nog bestaande voorbeelden van de Mudéjar architectuur te zien. Bewonder de machtige toren Giralda, met uitzicht op de gevel van 's werelds grootste gotische kathedraal. Bewonder monumenten zoals de Universiteit van Sevilla en de koninklijke tabakfabriek. Ga naar het 17e-eeuwse paleis van San Telmo. Zie de twaalfzijdige Torre del Oro aan de oevers van de rivier en de Isabel II brug over de Guadalquivir. Ga verder na...

 • Sevilla: ballonvaart en cruise op de Guadalquivir

  10. Sevilla: ballonvaart en cruise op de Guadalquivir

  De ervaring begint bij zonsopgang. Bekijk het opblazen van de heteluchtballon terwijl je leert over de geschiedenis en mechanica van deze manier van vliegen. Als de ballon klaar is, ga je de lucht in en vier je met een verfrissend glas cava. Terwijl de wind je meevoert, kun je genieten van een panoramisch uitzicht op het uitgestrekte landschap van Sevilla. Na ongeveer een uur begint de afdaling naar de grond, waar een heerlijk ontbijt wacht. Ga later naar het dok en spring aan boord van een jacht voor uw cruise langs de schilderachtige rivier de Guadalquivir. Ontspan aan boord en proef een lokale delicatesse, Iberische worst, en een traditionele drank, Rebujito. Vaar door het stadscentrum en maak een paar foto's van de indrukwekkende bruggen en architectuur. Aan het einde van het avontuur heb je onvergetelijke herinneringen opgedaan en heb je Sevilla vanuit twee unieke perspectieven g...

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 641 beoordelingen

De toeristische gids, Melissa, super aardig en aangenaam, legde alles geweldig uit, een 10. De activiteiten waren niet te zwaar voor ons, misschien hadden we graag meer tijd doorgebracht bij de bushalte op Plaza de España, maar we gingen al te laat dat er mensen waren die te laat waren. De drie activiteiten geven je een heel goed overzicht van de stad, ik raad het aan.

We hadden een privé chauffeur en dat is erg fijn. We werden keurig rondgereden en hij vertelde de belangrijkste dingen. Een aantal stops zodat we ook zelf konden rondlopen. Ondanks dat de tour maar 3,5 uur zou duren heeft hij ons van 9:45 t/m 14:00 rondgereden en begeleid. Erg fijn !

Het was een magische ervaring, ik raad het aan. Eva en Blas zijn aardig. Ik gaf het aan mijn jongen voor zijn verjaardag, hij wist niet wat het zou worden en hij schrok. Het eten is spectaculair en zeer overvloedig, ik kon het niet allemaal doen. We zullen zeker nog een dag herhalen

Het is noodzakelijk om een luidspreker voorin te plaatsen aangezien de voorstoelen de uitleg heel slecht te horen zijn.

Heel lekker eten & drinken, mooie tour & fijn personeel!