1. Spanje
 2. Andalusië
 3. Sevilla
 4. Triana, Sevilla

Sevilla: Triana Walking Tour & Eco Cruise

Product ID: 53855
Bekijk gallery
Kom langs om de andere rivieroever van de Guadalquivir en de fascinerende Triana te ontdekken, een wijk met een belangrijk en opmerkelijk karakter tijdens een wandeltocht en cruise in een stille milieuvriendelijke boot.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 3 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Meer informatie over de geschiedenis van Triana
 • Geniet van een boottocht over de rivier de Guadalquivir
 • Luister naar een deskundige gids tijdens je wandeltocht
 • Zie de stad vanuit een andere hoek
Volledige beschrijving
Zoals Rome Trastevere heeft en Parijs de Rivegauche, heeft Sevilla Triana, met zijn onderscheidende kenmerk, zijn trots, zijn toewijding aan hun herinneringen en tradities, het vieren van zijn eigen festival aan de rivieroever.

Tijdens een wandeltocht zul je veel leren over de Trianeros, zijn inwoners (geen Sevillianen!) Die aan geschiedeniszeilers, pottenbakkers, flamencokunstenaars, stierenvechters, actrices hebben gegeven ... in de oude tijden waren er veel vissers en smeden , de meeste van hen wonen in huurkazernes op een bepaalde manier van leven. De geschiedenis van Triana is geweldig, de Inquisitie was hier gevestigd, ook een geheime genootschap van dieven en criminelen, de matrozenschool, en vanaf zijn bank vertrok de eerste vloot om de planeet te omzeilen. De trianeros hebben altijd een vechtlust gehad, dus er waren belangrijke veldslagen en oorlogsgebeurtenissen tijdens de burgeroorlog en de onafhankelijkheidsoorlog tegen Frankrijk.

Na de wandeling stapt u in om Sevilla en Triana te zien vanaf de rivier de Guadalquivir, zoals de zeilers en ontdekkers deden toen ze het bekende en veilige land van Sevilla verlieten om de onbekende en avontuurlijke oceaan in te gaan en naar andere continenten, misschien kijkend naar de voor de laatste keer bekeken. Absoluut is een andere invalshoek om de stad te zien, absoluut aangenaam, in een milieuvriendelijke boot waar je een drankje kunt drinken terwijl je ontspant en geniet van een echt onvergetelijke ervaring.
Inbegrepen
 • Lokale gids
 • Wandelroute
 • Boot-rit
Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Drankjes

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Plaza del Altozano, Puente de Triana.

Openen in Google Maps ⟶

Vanaf € 40 per persoon

Klantenbeoordelingen

Georganiseerd door

Sevilla4Real

Product ID: 53855