Datums kiezen

Sevilla
Shows & musicals

Shows & musicals
52 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Sevilla Shows & musicals: onze aanbevelingen

Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

1. Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

Koop een kaartje voor het Koninklijk Alcázar van Sevilla, en bewonder het prachtige middeleeuwse islamitische paleis. Loop rond en bewonder de verbluffende architectuur en de prachtige tuinen. Het Koninklijke Alcázar van Sevilla, dat oorspronkelijk in 913 werd gebouwd als fort voor de Cordobaanse gouverneurs van Sevilla, is een verbazingwekkende samensmelting van christelijke en Moorse architectuur. Het werd in 1987 uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoedlocatie en is in de 11 eeuwen sinds de oprichting vele malen gerenoveerd. Kom meer te weten over de manier waarop de christelijke koning Fernando III zijn intrek heeft genomen in het Alcázar, toen hij in Sevilla gevangen zat in 1248, en hoe de verschillende monarchen het paleis als hoofdverblijf gebruikten. Ontdek ook de rol van het Alcázar als opnamelocatie voor de tv-serie Game of Thrones.

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

2. Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: ticket voor live flamencodansshow in het theater

3. Sevilla: ticket voor live flamencodansshow in het theater

Ervaar de spannende dans van een live flamenco-optreden in een schitterend theater in Sevilla. Kijk hoe 6 artiesten van wereldklasse een verhaal van passie weven door middel van instrumentals, zang en dans, en dompel jezelf onder in de Andalusische cultuur. Ga op eigen gelegenheid naar het Teatro Flamenco Sevilla-theater en ga zitten in uw stoel om u voor te bereiden op de show, of kom iets eerder aan om te genieten van een drankje aan de bar. Luister naar de zachte melodie van gitaren die het live optreden beginnen terwijl het ritme begint te stromen. Bewonder de kleurrijke outfits van de dansers terwijl ze op het podium tollen totdat de flamenco zijn finale bereikt.

Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco Show

4. Sevilla: Casa de la Memoria Flamenco Show

Maak een wandeling door de geschiedenis en cultuur van Sevilla met een flamencoshow in Casa de la Memoria. Flamenco dateert uit het einde van de 18e eeuw en is van enorm cultureel belang voor Spanje, wat de vermenging illustreert van de diverse etnische groepen die het nationale thuis eeuwenlang hebben geroepen. Duik in een intiem theater dat dateert uit de 15e eeuw in de kleurrijke wereld van de flamenco terwijl dansers bewegen op voortstuwende gitaarritmes. Bewonder de uitvoerig vervaardigde kostuums en het onmiskenbare talent van de artiesten. Voel de emotionele weerklank van de flamencotraditie en krijg een krachtige waardering voor een kunstvorm die een regio definieert.

Sevilla: Guadalquivir riviercruise

5. Sevilla: Guadalquivir riviercruise

Ontdek Sevilla, een stad vol leven en geschiedenis, terwijl je vaart op de rivier de Guadalquivir aan boord van een boot met twee dekken. De rondvaart duurt 1 uur en begint aan de promenade Paseo Alcalde Marqués del Contadero, bij de steiger naast de Torre del Oro. Gebruik deze kans! Bezoek Sevilla en word verliefd op de rivier, het hart van een stad waar oud en nieuw samenkomen terwijl rijke geschiedenis en modern leven samenkomen. Vaar onder prachtige bruggen door en bewonder de karakteristieke paviljoens van de Sevilla Expo '92 en van de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929, evenals enkele monumenten, kerken en abdijen, waarvan er enkele zijn uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. >

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

6. Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Bekijk de hoogtepunten van Sevilla terwijl je over de rivier de Guadalquivir vaart tijdens deze rondvaart. Geniet het hele jaar door van het uitzicht op milieuvriendelijke boten met een bar erin. Ontdek tijdens het doorlopende commentaar historische weetjes over de sites die voorbij komen. Begin de reis vanaf het Muelle de Nueva York-dok. Vind de juiste stoel benedendeks. Als het warm weer is, helpt de rivier om het buiten koel te houden. Bekijk aan het begin van de cruise de wijk Triana en de Torre del Oro en vang een glimp op van de toren van de kathedraal van Sevilla. Leer tijdens de tour enkele leuke weetjes van de gids die gesproken commentaar geeft. Sommige van de sites waar ze het over hebben, staan direct aan de rivier, zoals de Torre del Oro. Maak een foto van ze vanaf het bootdek. Hoor gejuich vanaf de Plaza de Toros op weg naar de rivier. Zie met de Torre de Schindler en de Torre del Oro hoe Sevilla oud en nieuw in evenwicht brengt. Geniet onderweg van een drankje uit de scheepsbar. Doe inspiratie op voor andere plekken om te bezoeken na de cruise.

Sevilla: toegangsticket Casa de Pilatos op de begane grond

7. Sevilla: toegangsticket Casa de Pilatos op de begane grond

Verken het 15e-eeuwse Casa de Pilatos en bewonder de indrukwekkende sculpturen, tegels en architectuur gemaakt door de familie Enríquez de Ribera. Loop door de salons, binnenplaatsen en tuinen en zie hoe het destijds de grootste privéwoning in Sevilla werd. Betreed het paleis via de gedetailleerde marmeren poort in renaissancestijl. Bewonder de 24 bustes van Romeinse keizers en de fonteinen op de typisch Andalusische binnenplaats. Zie b usts van keizer Hadrianus, Aphrodite en Apollo, de god van muziek, poëzie en kunst. Bekijk de oorlogsornamenten van Pallas Pacifera, waaronder een uit steen gehouwen schild en helm. Bezoek de Kapel van Geseling, het oudste deel van het paleis met een sierlijke boog met mandhandvat en de kruising tussen christelijke en islamitische stijlen met mudejar-gotische en renaissance-architectuur. Geniet van de levendige traditionele geglazuurde tegels die overal in het paleis te zien zijn. Lees meer over hoe het paleis de renaissancestijl in Sevilla heeft geïntroduceerd. Ga verder naar de Salón del Pretorio om het ingewikkelde te waarderen cassetteplafond versierd met sierstrikken.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

8. Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

9. Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: flamencoshow met optioneel ticket voor het flamencomuseum

10. Sevilla: flamencoshow met optioneel ticket voor het flamencomuseum

Zie hoe de nationale dans van Spanje tot leven komt tijdens deze authentieke flamencovoorstelling, met een groep deskundige dansers die hun kunsten laten zien op de 18e-eeuwse binnenplaats van het Flamencodansmuseum van Sevilla. Tik met je voeten en verlies jezelf in de vurige ritmes en sensuele dansbewegingen van deze tijdloze traditie. Trakteer uzelf op een intiem optreden met traditionele Alegrías, lange sleepjurken, zwierige sjaals en klikkende castagnetten, speciaal gechoreografeerd door de legendarische flamencodanseres en museumoprichtster Cristina Hoyos. Met verbluffende livemuziek, dramatische theatrale verlichting en een achtergrond van hangende stoelen en sinaasappelbomen garandeert alles aan deze ervaring een nacht om te onthouden. Om het meeste uit uw ervaring te halen, boekt u de optie met een kaartje voor de show en een bezoek aan het prachtige Flamencodansmuseum.  span style="color: rgb(0, 0, 0);">Het Flamencodansmuseum van Sevilla verrukt al tientallen jaren bezoekers en de lokale bevolking met zijn sensationele liveoptredens. Ga naar een van de laatst overgebleven Ecijanos-binnenplaatsen in Sevilla en ervaar een dansspektakel dat je ademloos achterlaat.

Echte mustsees

Voor ieder wat wils

Sevilla

Sevilla

Veelgestelde vragen over Shows & musicals in Sevilla

Welke andere activiteiten dan Shows & musicals zijn de moeite waard in Sevilla?

Verken Sevilla

Lees onze volledige gids voor Sevilla of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Elke artiest was ongelooflijk getalenteerd. De show was intens en ik zou zeker weer naar deze locatie gaan. Een paar dingen om op te merken: de stoelen op de achterste rij zijn erg oncomfortabel omdat ze op barhoogte staan. Ik geloof dat het ruilen voor iets comfortabelers de show leuker zou maken. Ten tweede zou ik willen dat ze de papieren kaartjes zouden afschaffen. Omdat we QR-codes in de app hebben, kunnen ze die gewoon scannen of onze namen noteren.

Het was een fantastische ervaring, professionele artiesten. Ik raad deze intensieve presentatie aan iedereen aan. Als je direct voor de dansers wilt zitten, is het echt de moeite waard om minimaal een half uur voor de voorstelling aanwezig te zijn. Opnemen mag eigenlijk alleen op het einde, maar dat is begrijpelijk, je kunt niet met je telefoon voor je gezicht genieten van dit genre.

Een werkelijk authentieke flamenco-ervaring. Geen onnodige franjes, gewoon geweldig gitaarspel, zang en natuurlijk dansen. Het theater was klein, intiem met mooi uitzicht en dicht bij de artiesten die allemaal zeer getalenteerd waren. Een geweldige ervaring en ten zeerste aanbevolen.

De dansers, zangers en muzikanten zijn professionals en ze stralen zoveel energie uit! Ik hield van ! De kleine kamer zorgt voor een grote nabijheid om de kwaliteit van de dans te waarderen en deze energie te voelen. ik raad aan

Mooi om te zien en mee te maken. Mooi te zien de ‘noodzaak’ en enthousiasme van de artiesten om deze cultuur te behouden