Sevilla
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alla saker att se i Sevilla

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sevilla? Klicka här för en fullständig lista.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 16.389 beoordelingen

Ik ging samen met mijn dochter. We werden verwelkomt bij de cookingclass en aan elkaar voorgesteld. Er waren 12 gasten van over de hele wereld. We kregen een drankje en en wat olijven als aperitief. Daarna hebben we de recepten besproken en mochten we helpen met de bereiding ervan. De kok vertelde alles erg enthousiast. Na het koken werd de tafel gedekt en hebben we gezamenlijk van de 2 voorgerechten, de paella en het toetje, onder het genot van een drankje, genoten. Wij vonden het erg leuk!

Volgens website wil deze show de pure essentie van de flamenco laten beleven. En daar slagen ze prima in. In ieder een klein zaaltje met intieme sfeer, beginnen een gitarist, zangeres en 2 dansers wat ingetogen en bouwen de sfeer op naar een temperamentvolle voorstelling. Verwacht geen massale, commercieel gelikte setting, maar een soort huiskamergevoel. Top beleving, echte aanrader!!!

verrassend leuk, fijne ontvangst. kleine setting vol dynamiek. mensen die weten hoe zij muziek kunnen maken en mooi dansen. ik verstond geen woord Spaans maar voor de beleving maakte dat niet uit. ik ga een volgende keer weer graag

Wat een geweldige show! Precies wat ik ervan verwacht had! De kleine zaal zorgde voor een intieme sfeer, heel mooi en fijn. Laura, de gastvrouw, is erg vriendelijk en enthousiast. Zeker een aanrader!

De kathedraal was vanwege Corona gesloten, maar de gids maakte er een mooie rondleiding van. Veel verteld over de stad en de geschiedenis. Met palies is een bezoek waard. Carmen bedankt !