Sevilla Toegangstickets

Sevilla Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Sevilla: Royal Alcázares Skip-the-Line toegang met audiotour

1. Sevilla: Royal Alcázares Skip-the-Line toegang met audiotour

Verken het Koninklijk Alcázares in je eigen tempo met een toegangsticket en een zelfgeleide audiotour. Wals langs de ticketlijnen met skip-the-line toegang en luister naar informatief commentaar terwijl je de historische bezienswaardigheden ontdekt. Ontvang je ticket per e-mail, download de app en maak je klaar om de geheimen van Sevilla's typische attractie te ontdekken. Vermijd de lange rijen en loop rechtdoor deze combinatie van historische gebouwen en vredige tuinen binnen. Zet je koptelefoon op om alles te weten te komen over de indrukwekkende Leeuwenpoort en de Patio de las Doncellas. Bewonder de Hal van Ambassadeurs, het machtscentrum in het Koninklijk Alcázares, terwijl je luistert naar verhalen en anekdotes uit de geschiedenis van de site die het resultaat zijn van diepgaand onderzoek. Bekijk attracties zoals de Hall of Justice, het House of Trade en de Hall of the Feast terwijl je in je eigen tempo verkent. Druk op pauzeren of terugspoelen zoals u wilt, omdat u profiteert van de flexibiliteit om uw audiotour herhaaldelijk en op elk gewenst moment voor of na uw bezoek te gebruiken.

Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

2. Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: ticket voor live flamencodansshow in het theater

3. Sevilla: ticket voor live flamencodansshow in het theater

Ervaar de spannende dans van een live flamenco-optreden in een schitterend theater in Sevilla. Kijk hoe 6 artiesten van wereldklasse een verhaal van passie weven door middel van instrumentals, zang en dans, en dompel jezelf onder in de Andalusische cultuur. Ga op eigen gelegenheid naar het Teatro Flamenco Sevilla-theater en ga zitten in uw stoel om u voor te bereiden op de show, of kom iets eerder aan om te genieten van een drankje aan de bar. Luister naar de zachte melodie van gitaren die het live optreden beginnen terwijl het ritme begint te stromen. Bewonder de kleurrijke outfits van de dansers terwijl ze op het podium tollen totdat de flamenco zijn finale bereikt.

Sevilla: flamencoshow Casa de la Memoria

4. Sevilla: flamencoshow Casa de la Memoria

Duik in de geschiedenis en cultuur van Sevilla met een flamencoshow van 1 uur bij Casa de la Memoria. Flamenco ontstond in de late 18de eeuw en is van groot cultureel belang voor Spanje. De dans belichaamt het mengen van de diverse etnische groepen die Spanje al eeuwenlang hun thuis noemen.  In een intiem theater uit de 15de eeuw betreed je de kleurrijke wereld van de flamenco en zie je de dansers bewegen op het bonzende ritme van de gitaar. Bewonder de gedetailleerde kostuums en het onmiskenbare talent van de artiesten. Voel de emotionele resonantie van de flamencotraditie en leer waarderen hoe deze kunstvorm kenmerkend is voor de regio.

Flamenco Dansmuseum: show met optioneel museumticket

5. Flamenco Dansmuseum: show met optioneel museumticket

Zie de nationale dans van Spanje tot leven gebracht tijdens een opwindend-authentieke flamenco-uitvoering, met een groep van deskundige dansers die hun vaardigheden laten zien op de 18e-eeuwse binnenplaats van het Flamenco Dansmuseum van Sevilla. Ga mee met de ritme tijdens de vurige ritmes en sensuele dansbewegingen van de volkskunst die een tijdloze traditie is geworden. Het Flamenco Dansmuseum van Sevilla heeft bezoekers en de lokale bewoners al tientallen jaren verrukt met zijn sensationele live-optredens. Ga naar één van de laatst overgebleven binnenplaatsen van Ecijanos in Sevilla en ervaar een extravaganza die je ademloos maakt. Trakteer jezelf  op een intieme uitvoering met traditionele Alegrías, lange treinjurken, kolkende sjaals en klikkende castagnetten, speciaal gechoreografeerd door de legendarische flamencodanseres en museumoprichter Cristina Hoyos. Met geweldige livemuziek, dramatische theatrale verlichting en een achtergrond van hangende stoelen en sinaasappelbomen, staat alles in deze ervaring garant voor een onvergetelijke nacht. Om het meeste uit je ervaring te halen, boek je de optie met een ticket voor de show en een bezoek aan het prachtige Flamenco Dansmuseum.

Sevilla: ticket voor flamencoshow in La Casa de la Guitarra

6. Sevilla: ticket voor flamencoshow in La Casa de la Guitarra

Koop toegangskaarten om de Spaanse volkskunst van flamenco tot leven te zien komen tijdens een authentieke show in La Casa de la Guitarra, Sevilla. Wees getuige van een intiem optreden met traditionele Alegrías-muziek, lange treinjurken, wervelende sjaals en klikkende castagnetten in het huis van kunstenaar José Luis Postigo. Bereik de historische Barrio de Santa Cruz, het hart van Sevilla, en betreed La Casa de la Guitarra, een plek met een rijke geschiedenis waar respect voor traditie samengaat met de beste voorzieningen voor bezoekers. Bekijk de grote collectie oude klassieke gitaren van José Luis Postigo. Voordat de show begint, maak je kennis met flamenco. Tik dan met je tenen en verlies jezelf in de vurige ritmes en sensuele dansbewegingen van de volkskunst die een tijdloze traditie is geworden. Zie een groep ervaren muzikanten en dansers, van wie velen nationale onderscheidingen hebben.

Sevilla: flamenco in El Palacio Andaluz met optioneel diner

7. Sevilla: flamenco in El Palacio Andaluz met optioneel diner

Beleef een traditionele flamencoshow in El Palacio Andaluz, een van de beste flamencopodia van Spanje. Geniet van de kunst in haar puurste vorm terwijl je kijkt en luistert naar professionele dansers en muzikanten die je meenemen op een historische en culturele reis. Kies uit een drankje, een tapasdiner of een diner à la carte terwijl je de show bewondert. Menuopties Optie 1: Flamenco met een drankje en een chocoladetruffel Optie 2: Flamencoshow en een tapasdiner • Zeevruchtencocktail, geitenkaas met toast, serranoham, pastela Andalus, gekonfijte kabeljauw in olijfolie met asperges, Iberisch rundvlees in Pedro Ximenez met een millefeuille van aardappel. • Dessert: proeverij, selectie van de chef. • Koffie, wijn en mineraalwater. Optie 3: Flamenco en een gastronomisch diner • Voorafje: selectie van de chef. • Voorgerechten: alfalfa met gemarineerde vijgen en geitenkaas, zeevruchtencocktail met thousand island-dressing, in tulpen gemarineerde tonijn met gebakken groenten, groentesoep met geraspte ham. • Hoofdgerechten: Iberisch rundvlees in Pedro Ximenez, gebakken zalm met soja en limoen, ossenhaas met een millefeuille van aardappel, gekonfijte kabeljauw in virgine olijfolie. • Desserts: proeverij, geselecteerd door de chef. • Koffie, wijn en mineraalwater.

Sevilla: flamencoshow en Andalusische gastronomie-ervaring

8. Sevilla: flamencoshow en Andalusische gastronomie-ervaring

Bezoek een exclusieve wijk in het hart van de stad waar je de flamencoshow in petit comité kunt zien. Dit is je kans om jezelf onder te dompelen in de flamenco, terug te kijken op het verleden en de sfeer te herscheppen van het oude Café Cantantes, eind 19e eeuw, begin 20e eeuw. Op de avond zelf kun je ervoor kiezen om de show te begeleiden met: Optie 1: Flamenco en drankje, een glas wijn inbegrepen Optie 2: Flamenco en tapasdiner, bestaande uit diverse tapas en dessert. Optie 3: Flamenco en kathedraaldiner, bestaande uit voorgerechten, 2 gangen en dessert.

Sevilla: ticket Casa de Pilatos

9. Sevilla: ticket Casa de Pilatos

Verken het 15e-eeuwse Casa de Pilatos en bewonder de indrukwekkende sculpturen, tegels en architectuur gemaakt door de familie Enríquez de Ribera. Loop door de salons, binnenplaatsen en tuinen en zie hoe het destijds de grootste privéwoning in Sevilla werd. Betreed het paleis via de gedetailleerde marmeren poort in renaissancestijl. Bewonder de 24 bustes van Romeinse keizers en de fonteinen op de typisch Andalusische binnenplaats. Zie b usts van keizer Hadrianus, Aphrodite en Apollo, de god van muziek, poëzie en kunst. Bekijk de oorlogsornamenten van Pallas Pacifera, waaronder een uit steen gehouwen schild en helm. Bezoek de Kapel van Geseling, het oudste deel van het paleis met een sierlijke boog met mandhandvat en de kruising tussen christelijke en islamitische stijlen met mudejar-gotische en renaissance-architectuur. Geniet van de levendige traditionele geglazuurde tegels die overal in het paleis te zien zijn. Lees meer over hoe het paleis de renaissancestijl in Sevilla heeft geïntroduceerd. Ga verder naar de Salón del Pretorio om het ingewikkelde te waarderen cassetteplafond versierd met sierstrikken.

Sevilla: flamencoles van 1 uur

10. Sevilla: flamencoles van 1 uur

Tijdens deze unieke flamenco-ervaring leer je de flamenco dansen en kun je jezelf onderdompelen in de cultuur rond deze dans. Je leert de basisvaardigheden van de flamenco,  de correcte houding van je armen en handen, de juiste beweging van je voeten en de hoe je de Flamenco danst. Deze activiteit is absoluut geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Na enige lichamelijke voorbereidingen   ben je klaar om deze unieke dansroutine na te doen. Je gids leert je vanaf het absolute begin de juiste vaardigheden.  Je leert meer dan alleen het ritme en de lichaamshouding, je zult ook deze kunstvorm beter begrijpen en leren waarom deze wereldwijd beroemd is. Het leren van deze dans is een schat die je voor altijd bijblijft. 

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
30 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Veelgestelde vragen over Sevilla

Welke topattracties zijn een must-see in Sevilla?

De topattracties in Sevilla zijn:

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Sevilla?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Córdoba

Sitemap Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 16.389 beoordelingen

Goed en gastvrij ontvangst. Hele mooie voorstelling om te zien. Het dansen was erg goed en ook de zang was indrukwekkend. Echte Spaanse gevoel. Het diner was heel goed geregeld en lekker.

Een indrukwekkend paleis, wat een pracht en praal, je hebt wel een aantal uren nodig om alles te zien, inclusief de tuinen

Echt een aanrader om te bekijken. Ook wel wanstaltig om te zien hoe rijk de kerk is en er zoveel armoede is.

met volle overtuiging werd er gedanst en gezongen. jammer dat we geen Spaans verstaan

super eenvoudig toegang regelen. Prachtige beleving