Vanuit Sevilla: dagtocht naar Aracena en de Rio Tinto-mijnen

Vanuit Sevilla: dagtocht naar Aracena en de Rio Tinto-mijnen

Vanaf $107,11 per persoon

Reis naar het charmante dorp Aracena en de mijnen van Rio Tinto. Ontdek een werkelijk fascinerend gebied met een landschap onderzocht door NASA, een indrukwekkende "Grot der Wonderen" in Aracena en het surreële "Marsachtige" landschap van Rio Tinto.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 10 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Italiaans
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Zie hoe het landschap van Rio Tinto lijkt op het oppervlak van Mars
 • Bezoek het biosfeerreservaat van Dehases de Sierra Morena en Gruta de las Maravillas, ook wel de "Grot der Wonderen" genoemd
 • Aracena biedt bezoekers fantastische wandelpaden door bossen vol kurkbomen en eiken, waar Iberische zwijnen vrij en vreedzaam leven
 • Kies een gedeelde tour of een privétour
Volledige beschrijving
Ontdek een regio zoals je die nergens anders ter wereld vindt, zo zeer zelfs dat NASA er een basis heeft opgezet om dit mysterieuze gebied te bestuderen. Rio Tinto en omgeving worden al sinds 2000 jaar benut voor het winnen van koper, zilver en goud. Deze mijnbouw heeft het landschap in dit gebied zo verandert, dat het tegenwoordig lijkt op de oppervlakte van Mars. De hoofdrivier loopt hier tussen de oude mijnbouwvelden en vervoert daarbij de mineralen in de bodem. Deze metaalhoudende mineralen hebben de rivier een roodachtige kleur gegeven en het zure water heeft leven bijna onmogelijk gemaakt.  Vanuit Sevilla bezoek je het biosfeerreservaat Dehases de Sierra Morena. Het reservaat biedt je de kans om stieren en Iberische zwijnen te zien die in dit gebied wonen. Vervolgens ga je verder naar Aracena, waar je een kasteel en de Gruta de las Maravillas,  de "Grot der Wonderen" kunt bezoeken. Bezoek de Peña de Arias Montano, waar je het Mediterraanse bos met prachtige natuur kunt verkennen. Ontdek de moskee van Almonaster la Real, de Rio Tinto en een bos vol kastanjebomen. De tour biedt ook de mogelijkheid om een boerderij met wilde stieren te bezoeken. Aracena is een kleine plaats in het midden van de Sierra Morena. Het is de hoofdstad van het natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche. Aracena biedt bezoekers fantastische wandelpaden door bossen vol kurkbomen en eiken, waar Iberische zwijnen vrij en vreedzaam leven. Eenmaal in Aracena aangekomen, bezoek je de Gruta de las Maravillas, een natuurlijke grot met een lengte van 2000 meter, vol stalactieten en stalagmieten.
Inbegrepen
 • Ophaal- en terugbrengservice
 • Lokale gids
 • Wandeltocht
 • Entreekosten
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Er geldt een minimaal aantal deelnemers
 • Een kleine groep is garantie voor persoonlijke service
 • Voor de studentenprijs moet je een geldige studentenkaart hebben die aan het personeel moet worden getoond. Vergeet dus niet deze mee te nemen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 52 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.6/5
 • Vervoer
  4.7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,9/5
Sorteren op

De tour en de algemene perfectie, de comunicación met de compañía para ponernos de acuerdo fue muy clara and rápida. Los Lugares, Una Verdadera Maravilla Aracena Parece Un Lugar de Ensueño, Las Personas Súper Amables and La Comida Deliciosa and Muy Bien Precio El Guía (Dris) Muy Atento and Preocupado Para que todos y cada uno del grupo de 8 se sintieran bien y cómodo

Verder lezen

4 januari 2020

I would definatly recommend this trip! The highlight of this trip was Aracena for me. It’s strange that there weren’t so Many tourists and it isn’t so famous because it s one of the most beautifull things I have seen so far. The only thing that bothered me is that you couldn’t take pictures (but secretly I still did ) The mines where also quiet nice. It s not something you see everyday. The rest of the trip was not so special in my opinion.

Verder lezen

12 november 2019

Het afspreken over het afhaalpunt ging erg rommelig, we moesten uiteindelijk naar een kantoor toe omdat we geen reactie op de mail kregen. Maar dat maakte de gids meer dan goed, wat hebben wij een geweldige dag gehad met Carlos. Hij heeft ons de mijnen laten zien, het gebied er omheen, de grot der wonderen, de moskee, en zelfs de Iberico varkens. Wat kan hij fantastisch vertellen en wat een passie voor het gebied! Als Carlos de gids is, ga ik zo weer mee!

Verder lezen

30 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 82914