Sevilla Wandeltours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
sevilla rondleiding alcázar met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Duur: 1,5 uur
677 Beoordelingen
GetYourGuide Original
677

Profiteer van voorrangstoegang met deze rondleiding door het oudste nog werkende koninklijk paleis van Europa en tevens UNESCO-Werelderfgoedlocatie.…

Populaire Wandeltours in Sevilla

Bekijk alle Wandeltours in Sevilla
Bekijk alle 287 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Sevilla

Prettig dat je van te voren een ticket hebt en dan sneller naar binnen kan. Het Paleis verdient het dat er uitleg gegeven wordt over het gebouw, de tuinen en alle mooie architectuur. Fijn is ook dat je na de rondleiding nog zo lang kan blijven als je wilt. Als je in Sevilla bent, kan je het eigenlijk niet overslaan. Houd er wel rekening mee dat het erg druk is.

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang Beoordeeld door Anoniem, 02-03-2020

Erg fijn om de rij over te slaan. Wij waren er begin maart. De rij was nog niet zo lang. Helaas een gids met accent en sprak snel dus wat moeilijk te volgen. Zelfs voor de Engelsen in de groep. Locatie is prachtig! 1,5 uur was een mooie tijd om alles te zien en beleven.

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang Beoordeeld door Floortje, 06-03-2020

Interessante guided tour (engelstalig). Goed verstaanbaar, veel over de geschiedenis van het paleis gehoord. Fijn dat je niet lang in de rij hoeft te wachten! Prachtig paleis en mooie tuinen, zeer de moeite waard.

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang Beoordeeld door Angelique, 08-03-2020

De kathedraal was vanwege Corona gesloten, maar de gids maakte er een mooie rondleiding van. Veel verteld over de stad en de geschiedenis. Met palies is een bezoek waard. Carmen bedankt !

Sevilla: rondleiding door de kathedraal en het Alcázar Beoordeeld door Albert, 22-07-2020

Our guide was most pleseant, knew what she was talking about and told additional info whilst waiting in the queue. She stayed longer than foreseen without giving us a bad feeling.

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang Beoordeeld door Steve, 05-10-2020