Sevilla Wandeltours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
sevilla rondleiding alcázar met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Duur: 90 minuten
633 Beoordelingen
GetYourGuide Original
633

Profiteer van voorrangstoegang met deze rondleiding door het oudste nog werkende koninklijk paleis van Europa en tevens UNESCO-Werelderfgoedlocatie.…

Populaire Wandeltours in Sevilla

Bekijk alle Wandeltours in Sevilla
Bekijk alle 300 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Sevilla

Leuke en mooie bezienswaardigheden met een woordje uitleg

Onze gids, Lorena, was een spontane dame die met een vleugje humor de geschiedenis van Sevilla, alsook van de monumenten, heeft toegelicht. De kathedraal en paleis was echter later op de dag zeer druk. Aan te raden om je rondleiding dus zo vroeg mogelijk te laten doorgaan. Er was ook genoeg tijd op zelf nog even in de kathedraal en Alcázar alleen rond te lopen en om de giralalda te beklimmen (35 verdiepingen + 17 trappen, maar perfect haalbaar)! Boeking ging zeer vlot en we hadden onmiddellijk onze digitale tickets.

Gezellige tour in een heerlijk tempo. Aanrader!

Wij hadden een gezellige fietstour met Angela, in een fijn tempo. Het is zeker aan te raden om door Sevilla heen te fietsen, dan kom je nét even wat verder. Angela weet veel over de stad en kwam ook nog met goede tips voor lekker eten en drinken. Ze is sowieso een inspirerend persoon met een goed verhaal. In het centrum zelf is het niet altijd even handig om te fietsen (want: druk), dus wat mij betreft kan dat stuk er gewoon uit. Dat kun je beter lopend doen.

Sevilla: fietstocht van 2,5 uur Beoordeeld door Jodi, 09-05-2019

Kathedraal en Giraldatoren fantastisch, gids racete door zijn verhaal.

Het trefpunt was goed aangegeven, gelukkig konden we wachten in de schaduw. Helaas ging onze gids (Henrique) heel snel, hij vertelde alles heel snel, hij racete door de Kathedraal, je had geen tijd om goed rond te kijken nadat hij zijn verhaal had verteld. De rondleiding zou een uur duren, met drie kwartier waren we klaar en konden we de Giraldatoren beklimmen (wat bijzonder was). Al met hal vertelde de gids wel goed, maar ging alles veel te snel.

Als je van tuinen en parken houdt, doe dan een andere rondleiding.

2,5 is toch een beetje te kort, voor al die bezienswaardigheden. De tour is zo samengesteld dat je aan het eind vrijgelaten wordt in de kathedraal en op eigen gelegenheid de Giraldi kan beklimmen. Maar liever had ik zo’n open einde gehad in de prachtige paleistuin van Alcázar, waarvoor nu maar 20 minuten beschikbaar waren.

Een super enthousiaste gids en een super sfeer ,kon niet beter !

We waren met drie en onze gids. Daardoor konden we gemakkelijker met elkaar praten. Onze gids was super gemotiveerd en vertelde honderduit op het vroegere Sevilla en hun tradities. We kregen dan ook de kans om een grote processie mee te maken. We waren behoorlijk onder de indruk.

Andalusië: Tapas Experience Beoordeeld door Katty, 19-05-2019