Datums kiezen

SevillaWaterparken

Sevilla Waterparken: onze aanbevelingen

Sevilla: Isla Mágica met optionele tickets voor Agua Mágica Park

1. Sevilla: Isla Mágica met optionele tickets voor Agua Mágica Park

Bezoek het themapark Isla Mágica en ontdek de attracties. Leer meer over de Europese kolonisatie van Amerika terwijl je door de straten van de Port of the Indies wandelt, naar het Amazonegebied reist en een piratenhol bezoekt. In elk themagebied is van alles te doen voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Van de duizelingwekkende snelheid van achtbanen en draaiende tonnen tot leuke draaimolens en rustige boottochtjes - dit themapark heeft voor elk wat wils. Stop om de vuurwerkshows te bekijken en doe mee met een piratenavontuur. Bekijk flamencodansers en paardrijdshows om de traditionele Andalusische cultuur te proeven. Wil je meer? Kies de optie inclusief toegang tot waterpark Agua Mágica en ontdek dit ongelooflijke watergebied. Duik in het golfslagbad, drijf door de lazy river, glijd van spannende glijbanen of ontspan gewoon op het zandstrand - de keuze is aan jou. Halloween is aangebroken op Isla Mágica. Van 1 oktober t/m 1 november overspoelt het themapark zijn faciliteiten met skeletten, spinnenwebben en wezens van de onderwereld.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere aanbevelingen

Veelgestelde vragen over Waterparken in Sevilla

Welke andere activiteiten dan Waterparken zijn de moeite waard in Sevilla?

Andere activiteiten in Sevilla

Wil je alle activiteiten in Sevilla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sevilla

Het rustigste zijn de zwembaden, voor de rest zijn de rijen lang maar ik kan me voorstellen dat dat in andere parken niet anders is. De regels zeggen dat je geen eten mag meenemen, maar er is geen controle bij de ingang en veel mensen nemen het, wat niet slecht is voor degenen die geld willen besparen (als ik had geweten dat ik het had genomen) Voor degenen die kochten een dagkaart, ik raad aan om op de openingstijd aan te komen om een goed voordeel te krijgen.

Eerlijk gezegd was het mijn eerste keer op Isla en ik vond niets bijzonders, niet veel voor volwassenen. Parkeer meer gericht op kinderen. Ik hield van het magische water, het is het zo waard, de zwembaden, veel betere amusement

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, we hebben de 2 parken gedaan. Met het warme weer hebben de kinderen enorm genoten van het waterpark met de verschillende aangeboden activiteiten (golfslagbad, glijbanen, enz.)

Een waterpark met zeer leuke attracties en zeer vriendelijk personeel. Hoewel je het gecombineerde ticket voor Isla Mágica + Agua Mágica moet betalen, wordt toegang tot alleen het waterpark behoorlijk duur.

We hebben een geweldige dag gehad..... we hebben erg genoten, vooral mijn dochter.