Shankill Road

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Shankill Road

Wil je alle activiteiten in Shankill Road ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Shankill Road

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.755 beoordelingen

zeer goed georganiseerde geleide wandeling met zeer bevlogen gidsen

deze wandeling is zeker de moeite waard maar je hebt toch wel een beetje voorkennis nodig van de jaren 70-80-90 hoe het er in Belfast aan toeging. de zeer bevlogen gidsen, zowel de Ierse nationalist als de Engelse royalist vertellen over hun eigen ervaringen tijdens the troubles. Tip: probeer tijdens deze 3 uren durende wandeling een rustpauze en plaspauze in te lassen

It was educational, and fun! The tour contains a lot of history, and personal story's, I would recommend this to anyone! Do some historical research yourself before you go on the tour. Because a lot of information is coming your way, to have some historical background knowledge is adviceable.

Bij een bezoek aan Belfast is dit zeker een aanrader.

Op een rustige manier worden de spanningen tussen de katholieke en de protestantse bevolking uit de doeken gedaan. De ervaring van onze chauffeur gaf als resultaat dat we konden vragen stellen en er altijd een duidelijke antwoord kwam. Dit is een aanrader!

Zeer informatie wandeling door beide delen van Belfast met interessante kijk op hoe er anno 2019 (nog) tegen het conflict wordt gekeken.

Leuke rit met een erg enthousiaste gids die ontzettend leuk vertelde over de bezienswaardigheden