Belevingen in
Sharm El Naga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sharm El Naga: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Hurghada: dag snorkelen bij Sharm El Naga

1. Vanuit Hurghada: dag snorkelen bij Sharm El Naga

Ontdek de schitterende baai van Sharm El Naga. Deze baai ligt op slechts 40 km van Hurghada en biedt de perfecte balans voor alle bezoekers die rust zoeken. Je wordt opgehaald bij je hotel en de gids brengt je naar de baai in een voertuig met airconditioning. In de baai begint je dag van pure ontspanning. Bij aankomst verken je het unieke natuurreservaat. Deze rustige baai is een geweldige locatie om te ontspannen tijdens je vakantie. Sharm El Naga staat bekend om zijn mooie koraalriffen en het kristalheldere water. Je ontspant op het mooie zandstrand en zwemt en snorkelt in het beschermde rif. Ontdek de prachtige onderwaterwereld en ontdek een klein paradijs onder de zeespiegel. Geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant voordat je 's middags weer met de bus terug gaat naar Hurghada, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
Hurghada: 4G draagbare WiFi met hotelbezorging

2. Hurghada: 4G draagbare WiFi met hotelbezorging

Het was nog nooit zo eenvoudig om verbonden te blijven in het buitenland. Met deze service profiteer je tijdens je verblijf van WiFi. Het kleine, draagbare mobiele apparaat kan tot 8 apparaten tegelijk aan binnen een straal van 9,5 meter. Elk WiFi-toestel wordt volledig opgeladen met gegevens, klaar voor gebruik zodra je bent aangekomen. Als je tijdens je verblijf meer data nodig hebt, kunnen deze gemakkelijk worden geüpload. Elke datakaart geeft je 9, 12, 33, 50 of 82 gigabyte internet, afhankelijk van de geselecteerde optie. Deze kan door 8 personen worden gebruikt. Nadat je hebt geboekt, wordt je via e-mail of WhatsApp gecontacteerd over hoe je je apparaat ontvangt. Zodra je jouw draagbare wifi-toestel hebt ontvangen, kun je eenvoudig beginnen.

...

Sitemap Sharm El Naga

Wil je alle activiteiten in Sharm El Naga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sharm El Naga

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 120 beoordelingen

Een dag van volledige ontspanning in een exotische sfeer.

Prachtige baai ten zuiden van Hurghada bereikbaar met een comfortabele autorit. Exclusieve sfeer op een mooi, rustig strand op comfortabele ligstoelen onder grote parasols. Bar en restaurantservice op steenworp afstand van het strand (lunchbuffet inbegrepen). Maar de echte kracht ligt in het koraalrif direct voor het strand, waardoor je de kleurrijke verscheidenheid aan koralen en vissen gemakkelijk kunt waarderen. De kers op de taart is de gelegenheid om een ritje op de dromedaris te maken. ..

Leuke reis - mooi rif, kleurrijke vissen, kinderen en ouders waren gelukkig. Ik raad echter aan om je eigen duik- / snorkeluitrusting mee te nemen. Mensen met een snor hebben een probleem met maskers - water wordt in liters gegoten en verwent het plezier.

Leuke locatie om te snorkelen. Lekker gegeten en relaxen op het strand. Er was op zeker ogenblik zelfs een manta in het water te zien. Je mocht er naar toe zwemmen. Zeer vriendelijke gidsen daar.

Service was geweldig. De modem werd naar het hotel gebracht, er werd uitgelegd hoe het werkt. U moet 50 Euro contant storten. Retourneer soepel!

Een goede overeenkomst zou goed zijn voor Duitse klanten, de Duitse taal en spelling voor WhatsApp, maar verder is alles goed