Sheikh Zayed Palace Museum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sheikh Zayed Palace Museum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Vanuit Abu Dhabi: bezoek Al Ain van hele dag met lunch

1. Vanuit Abu Dhabi: bezoek Al Ain van hele dag met lunch

Bezoek Al Ain, de traditionele zetel van de sjeiks, en wellicht de meest traditionele grote stad in de VAE, waar je de beste indruk krijgt van het woestijnleven. Zie een echte reeks oases en bezoek het Nationaal Museum van Al Ain, het Sjeik Zayed Paleismuseum, de kamelen-racebaan en de veemarkt, waar je echt onderhandelen kunt zien, een belangrijk deel van de cultuur.  Dan ga je naar Jebel Hafeet, de grote berg op een bijzondere locatie die uitkijkt over de pracht van de stad Al Ain. Bezoek ook de warmwaterbronnen die aan de voet van de berg liggen en ontdek het helende water dat in dit gebied in overvloed te vinden is. Geniet tot slot van een lunch in een hotel, en keer dan terug naar Abu Dhabi. 

...
Van Dubai: Al Ain stadstour

2. Van Dubai: Al Ain stadstour

Al Ain is een van de landbouwcentra van de Emiraten, een universiteitsstad en geboorteplaats van de eerste president van de Verenigde Arabische Emiraten.  Het eerste bezoek is aan de archeologische Hili-tuin, die meer dan 500 jaar oud is. Leer vervolgens over de oorsprong van de stad in het Al Ain Museum. Geniet van een schaduwrijke wandeling door de oases van Jimi en Hili, voordat je het Al Ain Palace Museum bezoekt, de residentie van de overleden heerser Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan. Verken de verzameling familieportretten en leer hoe de koninklijke familie in het paleis leefde en gasten vermaakte.  Aan het einde van de dag word je afgezet bij je hotel in Dubai.

...

Sitemap Sheikh Zayed Palace Museum

Wil je alle activiteiten in Sheikh Zayed Palace Museum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sheikh Zayed Palace Museum

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 57 beoordelingen

Geweldige en opwindende tour naar Al Ain

De tour was erg leuk en zeer informatief. Je dompelt jezelf onder in een compleet andere wereld. We werden punctueel opgehaald door onze gids en toen begonnen vier van ons de tour. Al tijdens de rit van ongeveer 2 uur krijgt u veel informatie over de VAE. Toen we in Al Ain aankwamen, bezochten we eerst het museum, daarna het paleis, de oases van Al Ain, daarna hadden we een uitstekende lunch in een luxe hotel. Daarna bezochten we de veemarkt en mochten we live kamelen bewonderen. Kleine info voor vrouwen, draag liever ingetogen kleding, de kamelenhandelaren zijn een beetje geïrriteerd. Daarna gingen we naar de berg Jafal Hafeet met zijn unieke uitzicht en uiteindelijk naar de echt hete bronnen. Onze gids Qasim was erg vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen beveel ik de tour ten zeerste aan en zou het op elk moment opnieuw boeken.

We werden een beetje laat opgehaald, maar hadden het geluk om in een kleine bus naar 5 te rijden. Bij de meeste bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om naar iets te kijken, foto's te maken, etc. Van tijd tot tijd waren er nog een paar minuten vanwege de kleine groep. De oase had niet zoveel water meer, dus de korte periode was voldoende. Anders zou u iets meer tijd nodig hebben voor het gebied. Het was genoeg om te snuiven. De lunch was heerlijk en iedereen vond iets bij het buffet. We waren echt heel blij. Onze gids was erg vriendelijk, behulpzaam en legde ook iets uit. De meer bedekte kleding is eigenlijk van toepassing op vrouwen op de kamelenmarkt. Ondanks mijn lange kleren was ik erg opvallend. Anders is het heel interessant om dit ook te hebben gezien.

Het was een interessante Tour met leuke gidsen. we hebben het meest genoten van het Wilfried thesiger-museum!