Sheikh Zayed Road

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Sheikh Zayed Road

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.919 beoordelingen

Uitstekende mogelijkheid om Dubai in korte tijd van al zijn specifieke kanten te zien. Bijzonder is ook, dat het aquarium in de Duba Mall, de tour Dubai in de Marina (boottocht van 1 uur) en de Boottocht inner Jumeirah Palm bij de prijs in begrepen zaten. Er waren nog een aantal dingen gratis, maar daar ontbrak ons de tijd voor. Het inwisselen van de voucher ging prima.

Leuke ervaring. Uurtje langs downtown Dubai t/m de waterval brug en terug. Goed buffet (voor elk wat wils) en wijn op de boot (inbegrepen bij keuze huisdrankpakket) !! Manohar en zijn personeel doen erg hun best om het je naar de zin te maken.

Super leuk en fijn om in korte tijd veel van Dubai te zien. Wij deden dit op onze laatste dag en zagen toen nog alles wat we ‘gemist’ hadden! Als je dit op eigen houtje zou moeten doen, lukt dat qua tijd echt niet in een dag.

Ontzettend leuke boottocht, Dubai mooi verlicht in de avond. Uitstekend diner en de manager is enorm gastvrij en doet zijn best om iedereen te spreken en blij te maken.

Your op zich was prima alleen de avondtour naar Palmeiland was te lang. Het was donker dus we hadden niet eens door dat we op het palmeiland waren