Shrek's Adventure! Londen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Shrek's Adventure! Londen

Wil je alle activiteiten in Shrek's Adventure! Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Shrek's Adventure! Londen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 260 beoordelingen

Voor alle (shrek) disney fans leuk, jong en oud.

Mijn vriend en ik vonden de tour erg vermakelijk. De ontvangst was een beetje té overdereven enthousiast geacteerd, dat zou ik zelfs voor kinderen zeggen. Verder waren de decors en daarbij horende disneypersonages (acteurs) erg leuk gemaakt/uitgevoerd. Je zag hoe veel moeite er in het geheel zat. Het enige echt jammere vond ik de prijs om je trolley achter te laten. Aangezien mijn partner en ik een late vlucht hadden en de accomodatie niet meer in konden moesten wij deze wel meenemen. En in deze activiteit moet je echt geen trolley mee, dit gaat erg in de weg zitten. De prijs daarvoor was 5 pond per trolley. Beetje overdreven.

Ik bezocht dit met mijn zoon van 11 - het was een totaalbeleving - 3D, acteurs, muziek, special effects,... wel volledig in het engels, dus zelfs voor mijn 11 jarige was het soms moeilijk te volgen. Maar hij was onder indruk van al de rest

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.