Shrek's Adventure! Londen

Shrek's Adventure! Londen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: rondleiding DreamWorks Shrek's Adventure

1. Londen: rondleiding DreamWorks Shrek's Adventure

Spring aan boord van een magische 4D-bus met de ondeugende ezel als jouw gids Stap in en speel de hoofdrol in jouw eigen hilarische, doldwaze avontuur. De reis begint wanneer je aan boord gaat van de magische Flying 4D-bus van DreamWorks Tours naar Far Far Away. Hier bezoek je Assepoester in het moeras van Shrek, loop je Puss in Boots tegen het lijf, redt je Pinocchio uit het wiel van marteling en kookt een magische spreuk met de Muffin Man. Dit unieke avontuur verkent 12 lachwekkende sprookjesachtige optredens. Je ervaart live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animatie waarmee je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, met een flinke dosis brutaliteit van Donkey onderweg. Tijdens je avontuur ontmoet je vele figuren (inclusief prinsessen en ezels), maar zoals in elk sprookje kun je ook wel een paar heksen tegenkomen. Sommige jongere bezoekers vinden dit wellicht eng!

SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

2. SEA LIFE London & DreamWorks Shrek's Adventure: combiticket

Bezoek twee van de topattracties van Londen voor één geweldige prijs. Begin bij SEA LIFE London, een van Europa's grootste collecties zeeleven, en schitter vervolgens in je eigen hilarische avontuur in het koninkrijk Far Far away bij DreamWorks Shrek's Adventure. Begin bij een van Europa's grootste collecties van het wereldwijde zeeleven, SEA LIFE London. Ontdek duizenden onderwaterwezens, van groene schildpadden tot enorme haaien. Verken het grootste koraalrif van het VK in het nieuwe Coral Kingdom en reis door de mangroven naast de aanwezige anemoonvissen, kardinaalvissen en echte tangs. Trek door het Rainforest Adventure en leer de griezelige beestjes van het Amazone-regenwoud kennen voordat je de betoverende kwallen in Ocean Invaders van dichtbij gaat bekijken. Kom ook meer te weten over het instandhoudingsprogramma 'Breed, Rescue and Protect' van SEA LIFE. Ga dan naar Shrek's Adventure en schitter in je eigen sprookje. Begin je reis door aan boord te gaan van de magische 4D-vliegende bus, vergezeld door ondeugende Donkey. Bezoek Assepoester in het moeras van Shrek, loop Puss in Boots tegen het lijf, red Pinocchio uit het rad van marteling en kook wat magie met de Muffin Man. Verken 12 hilarische sprookjes in unieke liveshows met avontuurthema met live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animaties, zodat je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, allemaal vergezeld van Donkey's brutaliteit de weg.

Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

3. Londen: pas voor 5 topattracties met Madame Tussauds

Bekijk de 5 meest iconische attracties van Londen met dit gecombineerde attractieticket. Bezoek Madame Tussauds, het SEA LIFE Aquarium, de London Dungeon, 'DreamWorks Tours: Shrek's Adventure!', en het London Eye. Bezoek ze in elke gewenste volgorde met een ticket dat 90 dagen geldig is. Madame Tussauds London: Het ticket is inclusief toegang tot de Star Wars Experience. Bekijk jouw favoriete beroemdheden, sportlegendes en historische iconen van dichtbij en beleef de tijden, gebeurtenissen en momenten die de wereld over hen deden praten. Sea Life London Aquarium: In het aquarium zijn 400 verschillende diersoorten te zien achter ruim 50 kijkvensters. Bekijk haaien, roggen en clownvissen, murenen, koraalduivels en zijwaarts lopende krabben. Dit is de perfecte plek om oog in oog te staan met een haai en het onderwaterleven met eigen ogen te ervaren! London Eye (standaard rit): Het Coca-Cola London Eye staat in het hart van de hoofdstad. Het reuzenrad draait sierlijk zijn rondjes aan de rivier de Theems, tegenover de Houses of Parliament en de Big Ben. Het Coca-Cola London Eye is met zijn 135 meter ’s werelds hoogste vrij hangende reuzenrad met rondom een adembenemend uitzicht over de hoofdstad en haar beroemde bezienswaardigheden. The London Dungeon De London Dungeon is een nergens mee te vergelijken, opwindende attractie die jou terugvoert naar de gevaarlijkste tijden van de hoofdstad. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. DreamWorks Tours: Shrek’s Adventure! London: Ga naar een land ver, ver weg, waar je Shrek en zijn geliefde Dreamworks-vrienden aantreft. Stap aan boord van de magische Dreamworks rode Londense tourbus, bestuurd door de ondeugende ezel, waar chaos, onheil en eindeloos plezier op het menu staan.

DreamWorks Shrek's Adventure en London Eye: combiticket

4. DreamWorks Shrek's Adventure en London Eye: combiticket

Geniet van de besparingen en flexibiliteit van een combiticket voor DreamWorks Shrek's Adventure en London Eye, een perfect familieavontuur. Begin bij DreamWorks Shrek's Adventure en speel de hoofdrol in je eigen hilarische avontuur in het Kingdom of Far Far Away. Stap aan boord van de magische 4D vliegende bus onder begeleiding van ondeugende Donkey. Bezoek Assepoester in het moeras van Shrek, loop Puss in Boots tegen het lijf, red Pinocchio uit het rad van marteling en kook wat magie met de Muffin Man. Verken 12 hilarische sprookjes in unieke liveshows met avontuurthema met live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animaties, zodat je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, allemaal vergezeld van Donkey's brutaliteit de weg. Om de hoek ligt het betoverende London Eye. Klim aan boord van 's werelds grootste vrijdragende reuzenrad, 135 meter boven de stad. Stap in je capsule en geniet van de geleidelijke rotatie terwijl je uitkijkt over het stadsbeeld van Londen. Kom dicht bij de Big Ben, de Houses of Parliament en Buckingham Palace; je kunt op een heldere dag zelfs tot Windsor Castle kijken. Bekijk de drukte onder je, de prachtige zonsondergang boven de stad of duizenden twinkelende lichtjes in het donker.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen

Sitemap Shrek's Adventure! Londen

Wil je alle activiteiten in Shrek's Adventure! Londen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Shrek's Adventure! Londen

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 340 beoordelingen

Het park is mooi maar moeilijk te begrijpen voor kinderen die geen Engels spreken. De meiden hebben het avontuur niet helemaal meegemaakt, jammer. Daarna deed hij wat "reclame" voor Dragon, mijn dochter was een fan, maar er was slechts een achtergrond voor een foto aan het eind. "het werd gemeld heeft een draak geadopteerd" Een beetje teleurgesteld maar toch leuk

Je gaat op reis in een avontuur. Erg leuk opgezet en mensen die karakters spelen doen dit ontzettend leuk. Voor jonge kinderen erg leuk.

Mooi hoe de kinderen er deels bij betrokken zijn. De acteurs doen het echt goed!

Glad en goed. Was veel goedkoper dan wanneer je ze apart zou kopen.

De prijs was goedkoop, makkelijk te doen in een week