Siam Park

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Siam Park: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Puerto de la Cruz: combikaartjes Loro Parque & Siam Park

1. Puerto de la Cruz: combikaartjes Loro Parque & Siam Park

Met dit tweedaagse combiticket breng je één dag door in Loro Parque, een van de topattracties op de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken, en beleef vier wervelende shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze dag vol avontuur is ongetwijfeld de orkashow in Orca Ocean. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is een van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en staat bekend om de buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten en voorzieningen en z'n aandacht voor natuur en milieu. Het is het eerste park in zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend kreeg. Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glijden. Je tweede leuke dag breng je door in Siam Park, het waterrijk dat in 2008 is geopend, en wordt nu beschouwd als Europa's meest spectaculaire themapark met waterattracties. Siam Park zal je verbazen met zijn diverse attracties en exotische instellingen. De natuurlijke landschappen van het park en het prachtige oosterse ontwerp maken het tot een belangrijke nieuwe ontwikkeling in het toerisme - een plek waar het hele gezin van avontuur en opwinding zal genieten. Elke attractie combineert met het mysterie van het oude koninkrijk van Thailand om bezoekers naar een magische wereld te vervoeren.

...
Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

2. Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – Aptos. Columbus, Best Tenerife Princess, Llanos de Troya Los Cristianos – CC Pasarela, Princesa Dácil De bus rijdt dagelijks, elke 30 minuten van 09:30 tot 18:30 uur, behalve tussen 14:00 en 15:00 uur.

...

Sitemap Siam Park

Wil je alle activiteiten in Siam Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siam Park

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.581 beoordelingen

Super mooi park met gave attracties. Zeker de moeite waard ook voor dat geld. Met strakblauwe lucht natuurlijk helemaal fantastisch. The lazy river en Waves zijn super en familie geschikt.

Leuk aquapark.. Bijna alle glijbanen zijn met banden voor 1-2 of 4 personen.. Als je met 3 bent moet je soms wel wat langer aanschuiven..

Met recht het no 1 waterpark van Europa. Een goede reden om Tenerife te kiezen als je een van de Canarische Eilanden wilt bezoeken!

Erg leuk park: wel erg druk, dus ik zou een fastpss zeker aanraden. Ga vroeg heen, want anders is het echt te druk bij de kluisjes.

Lockers took some time. Afterwards it was the best day! Our kids, age 10 and 8 had a perfect day with only laughter and fun!!!