Siam Park

Siam Park: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Tenerife: ticket voor Siam Park

1. Tenerife: ticket voor Siam Park

Adrenaline tekort? Haal je fix met deze dagticket voor het Siam Park in Tenerife; een adembenemend themapark dat het oude Koninkrijk van Siam doet herleven op de Canarische Eilanden, direct voor de kust van Afrika! Het oriëntaals vormgegeven park biedt plezier voor het hele gezin en beslaat 185.000 vierkante meter natuurlijk landschap. Elke attractie is een unieke ervaring in een magische omgeving en combineert het exotische mysterie van Siam met spannende avonturen en bloedstollende ritten. Beklim de Tower of Power voor een verticale duik vanaf 28 meter hoogte. Laat je meedrijven over een rustige en meanderende rivier. Of geniet van de zon en prachtig uitzicht vanaf de witte zandstranden. Het Siam Park bezit vele records, waarvan de hoogste kunstmatige golf ter wereld van 3 meter hoog in het golfslagbad zeker tot de beste behoort! Laat je meevoeren en voel de kracht. Ga niet weg zonder een bezoek aan de drijvende markt; een typisch Thais dorpje waar je kunt genieten van een traditionele Thaise massage, unieke souvenirs kunt kopen of een voorraad snacks en snoep in kunt slaan.

Puerto de la Cruz: combitickets Loro Parque & Siam Park

2. Puerto de la Cruz: combitickets Loro Parque & Siam Park

Met dit tweedaagse combiticket breng je één dag door in Loro Parque, een van de topattracties op de Canarische Eilanden. Ontdek de ongelofelijke dierenverblijven, waar je de dieren van dichtbij kunt bekijken, en beleef vier wervelende shows van wereldklasse. Het hoogtepunt van deze avontuurlijke dag is de spectaculaire orkashow in de Orca Ocean van het park. Bereid je voor op een dag vol plezier en avontuur! Loro Parque is een van de meest gerespecteerde dierentuinen ter wereld en staat bekend om de buitengewone schoonheid, uitstekende faciliteiten en voorzieningen en z'n aandacht voor natuur en milieu. Het is het eerste park in zijn soort ter wereld dat het milieucertificaat van Animal Embassy toegekend kreeg. Jongere bezoekers zullen genieten van hun ervaring in Kinderlandia. Deze attractie lijkt op een Afrikaans dorp van boomhutten waar kinderen kunnen klimmen en genieten van de jungle, balanceren op de hangende bruggen en van de slangenglijbaan af kunnen glijden. Jouw tweede leuke dag breng je door in Siam Park, het waterrijk dat in 2008 is geopend en nu wordt beschouwd als Europa's meest spectaculaire themapark met waterattracties. Siam Park zal je verbazen met zijn diverse attracties en exotische omgevingen. De natuurlijke landschappen van het park en het prachtige oosterse ontwerp maken het tot een bijzondere toeristische attractie - een plek waar het hele gezin van avontuur en opwinding zal genieten. Elke attractie combineert het mysterie van het oude koninkrijk Thailand om bezoekers mee te voeren naar een magische wereld. Kies bij je reservering voor een smakelijke lunch in beide parken.

Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

3. Vanuit Zuid-Tenerife: bus + tickets Loro Parque en Siam Park

Bezoek 2 van Tenerife's populairste attracties voor 1 spectaculaire prijs: 1 superticket voor 2 dagen plezier. Je kunt je voucher bij elk van de 2 parken inwisselen en ontvangt dan meteen je ticket voor het andere park. Ga je bijvoorbeeld eerst naar Siam Park, dan krijg je daar ook je kaartje voor Loro Parque. Bij het eerste park moet je een vingerafdruk afgeven. Die wordt dan weer gebruikt voor je ticket en vingerafdruk bij het tweede park. Voor het busvervoer moet je aangeven op welke dag je naar Loro Parque wilt reizen. Na het selecteren van je hotel, krijg je het dichtsbijzijnde ontmoetingspunt aangewezen. Op de dag van je uitstap hoor je wat het nummer van de bus is en hoe laat de bus weer terugkeert vanuit het park. Siam Park heeft z'n eigen dubbeldekkerbussen die bezoekers vanuit de volgende gebieden ophaalt: Costa Adeje – CC El Duque, Fañabe Plaza, Ocean Park Las Américas – Aptos. Columbus, Best Tenerife Princess, Llanos de Troya Los Cristianos – CC Pasarela, Princesa Dácil De bus rijdt dagelijks, elke 30 minuten van 09:30 tot 18:30 uur, behalve tussen 14:00 en 15:00 uur.

  • Toegangstickets
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Siam Park

Wil je alle activiteiten in Siam Park ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siam Park

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.633 beoordelingen

Je moet een paar dingen weten als je binnen bent. Als je 's ochtends aankomt (in beide parken) zullen ze foto's van je maken op voorbereide plekken. Je kunt die foto's kopen als je het park verlaat (voor sluitingstijd). Een foto kost 6,- euro. Als je in Siam Park bent, ga dan meteen naar de rivierattractie en ga links op kruiswoordraadsels (er is er maar één en er zal een badmeester zijn). Het is een geheime doorgang waar ze nog een foto maken. Trouwens, het is niet mogelijk om de foto's de volgende dag of online te kopen. Je hebt alleen dat kleingeld als je weggaat. Een belangrijk ding voor Siam Park. Ik raad aan om een snelle pass te nemen. Iedereen in het park zal je uitleggen hoe het werkt. Trouwens, ZE VERKOPEN SLECHTS EEN BEPERKTE HOEVEELHEID snelle passen. Aarzel niet (wij deden dat) maar het is mogelijk om ervan te genieten zonder. Voornamelijk voor sluitingstijd zijn de attracties minder druk.

Hier MOET je heen als je op Tenerife bent, wij hebben echt een fantastische dag gehad. We zijn op een donderdag in september geweest, en zonder fastpass hebben we ruim de tijd gehad om alle glijbanen minimaal 1x te doen. Een aantal hebben we meerdere keren gehad. Het langste wat we in de rij hebben gestaan is een half uurtje, maar bij de meeste glijbanen nog geen 10 minuten. Wij hadden het premium pakket, de handdoeken zijn fijn en het eten is top (je krijgt gewoon 15eu pp vrij te besteden in het restaurant) maar dat je een kluisje hebt gereserveerd geeft geen garantie dat je ook een kluisje krijgt. Kan me voorstellen dat dat in het hoogseizoen een probleem kan zijn. Wij waren er pas rond half 12, en er waren nog meer dan genoeg kluisjes. Wij waren heel blij met onze waterschoentjes, je kan ze zelf mee nemen maar zijn daar ook te koop voor 10 euro. En nogmaals, ga hier heen! Het is zo LEUK!

Waar voor je geld. Loro Park is perfect en iets ongelooflijks dat je echt moet bezoeken op Tenerife. Siam Park is waaay overvol. We kwamen om 10.00 uur tot 18.00 uur en gingen maar naar zes glijbanen. We wisten niet dat je "Fast pass" kunt kopen, dus toen we ons geduld hadden verloren, gingen we er een kopen (11 uur) en ze hadden niets meer te verkopen. Het kost 18 €, wat te duur is, maar moet hebben.

Het siam park was geweldig! De bus vanuit best Tenerife is gratis. Alle attracties zijn de moeite waard om te doen. In oktober geweest dus nergens langer moeten wachten dan 30 minuten. Aan te raden om watercshoenen te kopen omdat je na een hele dag rondlopen wel last hebt van je voeten.

erg leuk park met verschillende soorten glijbanen. hierdoor is er voor elke leeftijd veel te doen. aanrader!