Sicilië
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sicilië Hop on, hop off-tours: Onze meest aanbevolen

Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

1. Palermo: 24-uurs ticket hop on, hop off-bus

Ontdek Palermo, de belangrijkste stad van Sicilië, op een hop on, hop off-bustour met open dak! Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, rijd langs het Teatro Massimo en ga door in de richting van Piazza Quattro Canti en de nabijgelegen markt Vucciria. De tour gaat verder naar de botanische tuinen, in de buurt van Palazzo Steri. Je vangt een glimp op van het centraal station, en bereikt dan de buurt met het Koninklijk Paleis, de vlooienmarkt en de kathedraal. Rijd daarna over de oeroude Via Roma terug naar het beginpunt. De tweede route neemt je mee langs de mooie villa's van Palermo. Begin bij de eerste halte voor het Teatro Politeama, bewonder de schitterende Engelse tuin en ga dan verder naar Villa Malfitano en het prachtige Castello della Zisa. De tour komt in de buurt van Mercato del Capo en Teatro Massimo, rijdt in de richting van de haven, en keert daarna terug naar het beginpunt op het plein voor Teatro Politeama.

...
Taormina: CityBySee hop-on hop-off dagkaart

2. Taormina: CityBySee hop-on hop-off dagkaart

Ontdek de kunst, geschiedenis en prachtige natuur rondom Taormina tijdens deze hop-on/hop-off tour. Verken de steden op de manier die het beste bij uw wensen past, zodat u controle heeft over uw vakantie. Draag een koptelefoon die u in de door u gekozen taal begeleidt, zodat u eropuit kunt gaan en de charme en sfeer kunt bewonderen van plaatsen die Taormina over de hele wereld beroemd hebben gemaakt. Bezoek de plaatsen waar enkele scènes uit de film "The Godfather", Savoca en Forza d'Agrò zijn opgenomen, en de buitengewone Alcantara Gorges: de beroemde lavacanyon van Sicilië. De route van de open bustour is als volgt: 1.) Giardini Naxos 2.) Taormina 3.) Letojanni 4.) Castelmola 5.) Savoca 6.) Forza d'Agrò 7.) Alcantara-kloven

...

Sitemap Sicilië

Wil je alle activiteiten in Sicilië ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Sicilië

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 160 beoordelingen

Er waren twee routes en ze waren allebei erg kort, elk slechts 1 uur. Maar ze waren zeer informatief en je ziet de belangrijkste bezienswaardigheden vanuit de bus. Enige probleem was om de eerste bushalte te vinden. Dit komt vooral door de aanleg van wegen. Maar CitySightseeing Parlermo gaf vanwege bouwwerkzaamheden geen aanvullende informatie over hoe de bus te vinden is. Ook de vrouw op kantoor was niet behulpzaam.

Ik vond het erg leuk. We zagen Palermo vanuit het perspectief van twee routes. De gids in de bus was erg aardig en vriendelijk, bereid om vragen te beantwoorden. De hele tour is een beetje kort. Het enige probleem was het vinden van de startstop vanwege de renovatie van de straat, geen informatie over waar te gaan en waar te zoeken.

Leuke rondrit. je kunt 2 routes doen, dus veel van de stad zien. af en toe uitstappen en een stukje lopen is wel nodig om de bezienswaardigheden goed te bekijken (liggen veelal in voetgangersgebied).

De moeite waard om de hele stad te zien

Een uitstekende reis die een groot deel van de stad beslaat met een koptelefoon met een gedetailleerde beschrijving van alle gebouwen en de geschiedenis.

We konden onze 24uurs ticket 48 uur gebruiken. Ideaal om de stad te verkennen.