Siena
Activiteiten voor het hele gezin

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Siena Activiteiten voor het hele gezin: Onze meest aanbevolen

 • Siena: Middeleeuwse legendes verkenningsspel

  1. Siena: Middeleeuwse legendes verkenningsspel

  Ontdek de topattracties en bezienswaardigheden in Siena op een unieke manier door een stadsverkenningsspel op je smartphone te spelen. Bezoek enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Siena, zoals het Palazzo Tolomei, Fonte Gaia en Piazza del Duomo. Download Questo, de gamified reis-app, naar je smartphone en begin je spannende verkenningsspel. Neem een rol in een oud politiek gevecht tussen de families Salimbeni en Tolomei. Neem deel aan een historische strijd om de controle over Siena en vecht voor de oorzaak van een derde familie, de Terrazini. Ontdek geheimen over de families Salimbeni en Tolomei die u kunt gebruiken om hen te schaden. Blijf uit de schijnwerpers en daag de twee families uit om een oorlog tegen elkaar te beginnen. Los een aanwijzing op om exacte aanwijzingen voor uw volgende stop tijdens de tour te onthullen, zonder dat u een kaart, GPS of een fysieke gids n...

  De route is goed omschreven en komt langs mooie bezienswaardigheden. Het verhaal en de vragen waren te lastig voor onze zoon van 7. Ook wij haakten bij sommige vragen en hoeveelheid tekst wat af. Denk dat oudere kinderen en vriendengroepen dit erg leuk vinden om de stad spelenderwijs te ontdekken.

 • Siena: privétour ideaal voor gezinnen met kinderen

  2. Siena: privétour ideaal voor gezinnen met kinderen

  Geniet van een privétour die rekening houdt met de aandachtspunten van kinderen, niet een waarbij de jongeren door hun ouders worden meegesleurd op uitputtende reizen. Houd met behulp van een lokale gids de aandacht van uw kinderen levend met taal die kleurrijk en levendig is en waar geschiedenis wordt gemengd met kunst, legendes en tradities. Door kinderen aan te moedigen om observaties te doen, vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen, onthult uw gids de geschiedenis en geheimen van de monumenten van Siena op een aangename manier die zeker is dat kinderen ongeduldig, verveeld en klagend worden. Vanaf het ontmoetingspunt voor de Basilica Cateriniana San Domenico leer je over de tradities van de paardenrace Palio di Siena en bewonder je de prachtige voorkant van de kathedraal van Duomo di Siena. Wandel vervolgens over de Via Banchi di Sopra - de voormalige pelgrimsroute naar Ro...

  Very good tour, interesting especially with children, very nice and friendly guide, Sylvia. She explains very well, knows all about Siena and its history. Special attention for kids. Searching for a simular tour for Florence!

 • Siena: pasta- en tiramisu-klas in kleine groepen

  3. Siena: pasta- en tiramisu-klas in kleine groepen

  Tijdens deze privéles leer je hoe je 2 pastarecepten en het tiramisu-dessert helemaal opnieuw kunt bereiden. Je Cesarina zal de kneepjes van het vak van deze iconische recepten onthullen. Veel plezier met het testen van je kookkunsten en verbaas je vrienden en familie eenmaal thuis met een Italiaanse maaltijd! Deze ervaring is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

  Barbara was een geweldige host en vertelde vol passie over de verschillende pasta's (pici en tortelli) en de tiramisu. Alles was tot in de puntjes verzorgd, met een heerlijk diner met uitzicht op de Toscaanse heuvels als perfect slotstuk.

Sitemap Siena

Wil je alle activiteiten in Siena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.