Dagtrip vanaf Siena

  • Dagtochten
46 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 3

Veelgestelde vragen over Siena

Welke topattracties zijn een must-see in Siena?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Siena?

De beste dagtochten en excursies zijn:

San Gimignano

Sitemap Siena

Wil je alle activiteiten in Siena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siena

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 5.046 beoordelingen

Ik hield absoluut van deze tour. Onze gids Angela (ze vertelde ons haar te onthouden door Angelina Jolie) was geweldig! Ze was aardig, super charismatisch en erg slim. We hebben zoveel van haar geleerd, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ons tijdens onze reis veilig en bewust heeft gehouden. De lokale gids in Siena was ook aardig, ze wist zoveel. Onze chauffeur, Emiliano, bracht ons overal op tijd en veilig ondanks wat regen tijdens het begin van de reis. Onze lunch en wijnproeverij was heerlijk en voortreffelijk. Sterk aanbevelen!

Sara en Fabio waren ongelooflijk! We hadden zo'n mooie dag met hen en bezochten een aantal prachtige plekken die we zonder de tour niet zouden hebben gezien. De lunch en wijnproeverij was ook briljant. Fabio was een uitstekende chauffeur door de prachtige kronkelende wegen en Sara was super behulpzaam en klaar om alle vragen over haar glorieuze stad te beantwoorden. Zou het ten zeerste aanbevelen.

Fantastische dag gehad met onze gids sarah, van alles gezien, genoeg tijd in ieder stadjes, en de gids was gezellig en wist veel te vertellen, de lunch was ook heerlijk, alles goed geregeld leuke dag.

Een reis om aan te bevelen. Goede host en chauffeur. Veel gezien in redelijk korte tijd.

3 prachtige middeleeuwse steden, echt een aanrader deze tour.