Siena
Kunst & musea

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Siena

Möchten Sie alle Aktivitäten in Siena entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Siena

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.231 beoordelingen

Prima georganiseerd, alles op tijd, vermoedelijk ook omdat de groep vrij klein was (man of 16) - bezoekjes aan de plaatsjes zijn interessant, mogen iets langer duren. De gids (Elena) was goed, sprak goed Engels en gaf duidelijk aan wat, waar en hoe lang e.e.a. zou duren. De wijnproeverij was verder goed en smaakvol - belangrijke tips over Spumante en Balsamico gekregen ... zou het leuk gevonden hebben ook iets te horen te hebben gekregen over de wijnmakerij, er stonden een paar grote tanks dus daar had ik wel wat over willen horen. Tip: het alom geroemde ijs is inderdaad lekker, maar het ijs op hetzelfde plein bij een andere zaak is net zo smaakvol ..... en minder druk. Belangrijke tip - ga NOOIT achterin de bus zitten, dat is met een 'normale' bus wel te doen, maar deze bus in combinatie met de soms echt slechte weg maakt de reis redelijk onaangenaam. Voor de rest niets dan lof.

Goed geregeld, fijne bus en de opstaplocatie is prima (van tevoren werden wij goed geïnformeerd over de opstaplocatie en is slechts 10 minuten lopen vanaf het treinstation Florence S.M.N.). De tourleider was erg enthousiast (Julio) en wist tijdens de reis alles te vertellen over de geschiedenis en bijzonderheden van de plekken die je bezoekt. Wij vonden het erg fijn dat we genoeg vrije tijd kregen op alle locaties (we hadden zelfs minder verwacht gezien het volle schema). Het hoogtepunt was de lunch, heerlijk gegeten en de wijnen hebben ons verrast. Een rondleiding op de proeverij hadden wij echt overbodig gevonden. Dank je wel Julio en Raul (beste buschauffeur van Florence).

It was a great travel experience! The daily program was in good balance. We had enough time to see the beautiful hotspots of Tuscany; Siena, San Gimignano and Pisa. We had a tasteful Tuscany lunch at a nice restaurant. Last but not least we had a kind and profesional tourguide Francesco. He made a good atmosphere and made it for us a real unforgettable excursion!

Gids Lucy geeft goed uitleg over de 3 pittoreske stadjes die bezocht worden. Daarom is de dag zeker geslaagd. De wijnproeverij is wat tegenvallend. Er wordt een minimum aan wijn ingeschonken en herhaaldelijk wordt aangegeven dat de tijd dringt terwijl je aan het eten en wijnproeven bent. De groep was leuk dus we hebben er wel om kunnen lachen.

Was een prachtige, goed georganiseerde dag.

De gids Paola was zeer deskundig en erg behulpzaam. De tijd die we konden doorbrengen in Pisa was tekort. Een aanrader wanneer je iets meer wilt zien van Toscane tijdens een stedentrip naar Florence.