Siena
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Siena Museumtickets: Onze meest aanbevolen

 • Voorrangsticket voor de Kathedraal van Siena

  1. Voorrangsticket voor de Kathedraal van Siena

  Het fantastische complex van de Kathedraal van Siena bevat enkele van de meest belangrijke bouwwerken uit de Europese kunst. Met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar is de kathedraal het brandpunt van het hele complex, dat onder andere belangrijke elementen bevat zoals de crypte, de doopkapel, het museum ''Museo dell'Opera Metropolitana del Duomo'', die allemaal tot het reusachtige bouwwerk van de Duomo Vecchio (oude kathedraal) en de Duomo Nuovo (nieuwe kathedraal) horen.  Betreed de doopkapel van San Giovanni en bewonder de fantastische doopvont. Begeef je daarna naar de crypte, die 700 jaar lang was verborgen. Krijg gratis toegang tot het kathedraalmuseum ''Museo dell'Opera Metropolitana del Duomo'' voordat je van het onvergetelijke uitzicht over de stad en het Toscaanse landschap vanaf de Facciatone geniet.                                                                           ...

  Was fijn om zo door te kunnen lopen en niet in de rij te hoeven staan. Als we alleen voor de kathedraal toegang hadden gekocht was dat voldoende geweest omdat je voor de cielle ( aanrader) apart een kaartje moest kopen. Al met al was het een te dure aangelegenheid.

 • Siena: toegangsticket Palazzo Pubblico

  2. Siena: toegangsticket Palazzo Pubblico

  Betreed het Palazzo Pubblico van Siena en bezoek het Civic Museum met dit toegangsticket. Het Civic Museum bevindt zich in het Palazzo Pubblico en is een 13e-eeuws gebouw met indrukwekkende muur-tot-muur fresco's. Verken het museum om meer te weten te komen over de geschiedenis van Siena en bekijk kostbare artefacten. Wissel je voucher in voor een toegangsbewijs bij het loket en begin je bezoek in de Sala del Risorgimento. In deze kamer zijn fresco's te zien die het leven van Vittorio Emanuele II, de eerste koning van Italië, uitbeelden. Loop door de Sala di Balìa en bekijk muurschilderingen uit de 15e eeuw van Spinello Aretino en Martino di Bartolomeo. Zie ook de Sala dei Cardinali waar kostbare gebeeldhouwde schatkisten reliekhouders bewaren. Ga vooruit naar de Sala del Concisstoro, beroemd om zijn Beccafumi-gewelf, en bekijk de 15e-eeuwse Cappella van Taddeo di Bartolo. Ga verder na...

Sitemap Siena

Wil je alle activiteiten in Siena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siena

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 499 beoordelingen

Was fijn om zo door te kunnen lopen en niet in de rij te hoeven staan. Als we alleen voor de kathedraal toegang hadden gekocht was dat voldoende geweest omdat je voor de cielle ( aanrader) apart een kaartje moest kopen. Al met al was het een te dure aangelegenheid.

Ook qua tijden vonden we het erg goed: 10.00 uur bezoek aan het museum, crypte en doopkapel 12.00 uur rondleiding door het Duomo-complex zeer uitgebreid en verklarend 13.30 uur toegang tot het pad La porta del cielo.

Allemaal veilig en probleemloos! Ik kocht het kaartje dat ik wilde, ging naar het loket om de voucher op te halen en toen ging ik gewoon naar de attracties! IK RAAD AAN!

Bevoorrechte entree met spectaculair bezoek ter plaatse. Sorry voor de onmogelijkheid om s te bezoeken. Maria della scala wegens gebrek aan elektriciteit

De kathedraal zelf en het hele complex erbij (van Siena) zijn plaatsen die je moet gezien hebben. Reserveer zonder aarzelen een 'skip the line' ticket.