Siena
Scooters & Motoren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Siena Scooters & Motoren: Onze meest aanbevolen

 • Van Siena: Vespa & Chianti Tour in de Toscaanse heuvels

  1. Van Siena: Vespa & Chianti Tour in de Toscaanse heuvels

  Veel plezier met het rijden op een Vespa langs de schilderachtige en rustige wegen op de Toscaanse heuvels. Een alternatieve manier om de bezienswaardigheden van Chianti te bewonderen, gehuld in de aanblik van het Toscaanse platteland en het geluid van de werkende boerderijen. Je kunt deelnemen aan de tour met een originele Vespa-scooter of je kunt ervoor kiezen om te worden bestuurd door een deskundige chauffeur. Je doet deze ervaring met een deskundige reisleider die je rondleidt in kleine middeleeuwse dorpjes in het hart van Toscane. Degenen die zich niet zeker genoeg voelen om alleen te rijden, kunnen ervoor kiezen om met een van de deskundige escorts te rijden. Deze tour duurt één dag, waarin je het meeste van de Chianti-heuvels zult zien. Voordat je terugkeert naar Siena, stop je in een gerenommeerde boerderij voor een wijnproeverij gecombineerd met een heerlijke lichte lunch.

  De vespatour was de max. Eerst een goede uitleg gekregen van de begeleiders hoe de vespa werkt en een klein oefenritje op de parking gemaakt om te kijken of je je confortabel genoeg voelde om daarna aan de tour te beginnen door de mooie italiaanse landschappen en stadjes. Ook de wijnproeverij was top

 • Vespa-ronde - 8 uur

  2. Vespa-ronde - 8 uur

  Vaar over schilderachtige en rustige wegen op een Vespa. Ga door het Toscaanse platteland en zie werkende boerderijen. Volg kronkelende wegen door kastanjebossen, olijfgaarden en wijngaarden. Het schilderachtige gebied is ook bezaaid met verborgen overblijfselen uit het verleden, zoals oude kastelen, dorpen, boerderijen en parochiekerken. Houd deze in de gaten als u voorbij rijdt op uw scooter. Geniet van deze ervaring met je Italiaanse en Engelssprekende gids, die je meeneemt naar kleine middeleeuwse dorpjes in het hart van Toscane. Maak kans om in een originele Vespa te rijden of laat je besturen door een van de deskundige chauffeurs van de lokale partner. De tocht langs de heuvels van de Chianti duurt de hele dag. Je stopt bij een gerenommeerde boerderij voor een wijnproeverij en een heerlijke lunch.

Sitemap Siena

Wil je alle activiteiten in Siena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.