Rondleiding

Siena: geleide wandeling van 2 uur en voorrang Duomo

Siena: geleide wandeling van 2 uur en voorrang Duomo

Vanaf € 35 per persoon

Ga terug in de tijd in het middeleeuwse Siena en verken het historische centrum op deze wandeltocht van 2 uur. Bezoek de Kathedraal van Siena, bewonder de gotische architectuur en zie imposante meesterwerken van belangrijke kunstenaars uit de Renaissance.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Verken het historische centrum van Siena en bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden
 • Ontdek de prachtige Basilica di San Domenico en andere beroemde historische gebouwen
 • Sla de wachtrijen over en ontvang versnelde toegang tot de Duomo
 • Bewonder de indrukwekkende meesterwerken van Donatello, Bernini en Michelangelo
Volledige beschrijving
Ontdek de schoonheid van Siena tijdens een wandeltocht van 2 uur. Eén van de mooiste middeleeuwse steden van Italië, het is wereldwijd bekend om zijn Palio, het meest spectaculaire festival van het land met een wilde aardenrace rond het Piazza del Campo, het centrale plein. Bezoek het historische centrum van Siena, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bewonder de prachtige architectuur van het Palazzo Comunale en ook het Palazzo Tolomei, naar verluidt het oudste privépaleis in de stad, evenals de Basilica di San Domenico, Rocca Salimbeni, Palazzo Chigi Saracini en andere historische gebouwen. Bekijk de imposante stenen toren van het Palazzo Chigi Saracini, gebouwd door de machtige Marescotti familie in de 12e eeuw. Het gebouw is nu de zetel van de prestigieuze Accademia Musicale Chigiana, opgericht in 1923. Maak een wandeling naar de Basiliek van Sint-Dominicus, volledig opgetrokken uit baksteen en bewonder de gotische bouwstijl. Vervolg je reis naar één van de meest spectaculaire kathedralen in Italië, de Duomo van Siena. Je gids zal je begeleiden naar de kathedraal, waar je indrukwekkende meesterwerken van Donatello, Bernini en Michelangelo zult zien. Bewonder de prachtige gotische architectuur, loop door de arcades met Renaissance-bustes van pausen en keizers en bewonder de unieke zwart-wit gestreepte klokkentoren.
Inbegrepen
 • Voorrangsticket tot de Duomo
 • Geautoriseerde Engelstalige gids
 • Ophalen bij je hotel
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Piazza San Domenico, naast de kerk

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 166 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,7/5
 • dienstverlening
  4,8/5
 • organisatie
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Heel interessante rondleiding en belevingsvolle gids, t.w. Claudia.

Deze rondleiding is zeer interessant en wordt erg goed gegeven door Claudia, die voortreffelijk en erg goed verstaanbaar Engels spreekt. Bovendien weet zij het verhaal erg boeiend en belevingsvol te vertellen, zodat het een genot is om naar haar te luisteren. Ze weet de informatie op een geanimeerde manier te verpakken en weet daardoor de aandacht goed vast te houden en geeft ook ruimte voor interactie met de deelnemers aan de tour. Nogmaals complimenten voor de gids, t.w. Claudia.

Verder lezen

9 september 2016

Our guide Elio gave us a very good tour of Siena, a town steeped in the history of Contrada rivalries, the Palio, pilgrimages, not forgetting their local Saint Catherine. We learned all this as we walked through the narrow streets, from the Basilica Cateriniana San Dominica to the Duomo. We were fortunate to see one of the Contrada streets closed for a private event , lunch , with their colours and flags proudly decorating the street.Very festive.

Verder lezen

10 oktober 2021

Vertalen

Mille Grazie Claudia for a wonderful tour .

Claudia is a wonderful tour guide . We learned so many things we could not have guessed even from tourist books . I love how Claudia loves her city and shares this with us . It was a very small tour ( 6 people ) which made it even more enjoyable. I highly recommend this tour .

17 oktober 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 47301