Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Rondleiding

Historische Siena: Guided Walking Tour

Historische Siena: Guided Walking Tour

Vanaf € 25 per persoon

Zie de artistieke, religieuze en culturele schatten van Siena op een 90 minuten durende rondleiding door. De beste manier om te nemen aan belangrijke bezienswaardigheden van Siena is te voet, als uw gids vertelt u over adellijke families van de stad en de beroemde Palio van Siena langs de weg.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Engels, Spaans

Belevenis

Highlights
 • Zie alle belangrijke bezienswaardigheden van Siena te voet
 • Horen over adellijke families van de stad en de traditie van de Siena palio
Volledige beschrijving
Bekijk de hoogtepunten van Siena op een wandeltocht als uw gids vertelt u over de ontwikkeling van de stad door de eeuwen heen en u genieten van de spectaculaire landschappen en monumenten. Als u bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van Siena, zoals het centrale Piazza del Campo, het Palazzo Comunale, de kathedraal en de majestueuze basiliek van San Domenico leer je over elk van deze bezienswaardigheden in de diepte van je gids. Je zult ook horen over de adellijke families die instrumentaal in de geschiedenis van de stad, waaronder de Piccolomini, Tolomei en Salimbeni waren, en zien hun palazzo's. Je leert over de grote traditie van de Palio en verhalen van de bedevaart en heiligheid dat Siena onderscheiden horen. U kunt besluiten om de tocht af met een bezoek aan de kathedraal waar tal van kunstschatten worden bewaard. Ingang van de kathedraal is beschikbaar tegen een extra vergoeding. Je zult werken zien van kunstenaars als Pisano, Duccio di Buoninsegna, Donatello, Pinturicchio, en Gian Lorenzo Bernini. In de zomer zie je ook de prachtige marmeren vloer, dat is een uniek werk in de geschiedenis van de kunst.
Inbegrepen
 • Rondleiding van Siena te voet
 • Eten en drinken
Niet geschikt voor
 • Rolstoelgebruikers
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Je moet een reisformulier invullen
 • Alle deelnemers ouder dan 12 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: bewijs van volledige vaccinatie, bewijs van eerste vaccinatie die ten minste 15 dagen geleden is toegediend, bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden óf een negatieve test die niet ouder is dan 48 uur aan het begin van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto meenemen (bijv. paspoort of rijbewijs)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Maak kennis met onze medewerkers op Piazza del Campo n. 72.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat tijdens het winterseizoen (van 16 november tot 14 maart) de tour gegarandeerd is met een minimum van 4 personen
 • Let op: toegang tot de kathedraal is niet beschikbaar op zon- en feestdagen
 • Bij het ontbreken van de documenten die nodig zijn voor de COVID-19-beveiligingsmaatregelen, is het niet mogelijk om deel te nemen aan de activiteit en vindt er geen restitutie plaats
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 /5

gebaseerd op 132 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3,7/5
 • prijs / kwaliteit
  3,7/5
 • dienstverlening
  4,1/5
 • organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Onze gids Elena was erg goed in het trekken van onze aandacht door middel van interessante en historische annotaties. Hij heeft ons volledig laten onderdompelen in het Sienese leven. Zeer nuttige rondleiding om de lokale geschiedenis en zijn tradities te begrijpen. Het enige minpunt is de aanvankelijke organisatie die het vertrek van de Tour met 20 minuten vertraagde (niet toe te schrijven aan de gids).

Verder lezen

23 oktober 2019

Well informed and friendly tour.

Great tour ... good stories and a knowledgeable guide. One error - we understood that our ticket to the Duomo was valid for multiple entries for 3 days. But it’s only valid for single entry. So, having popped in for 5 minutes before lunch we were denied entry after lunch.

18 juli 2019

Vertalen

Silvia was an excellent guide.

This is a great tour to take if you are only in Siena for a day or two or if 10 days - do it on the first day - it will make the remainder of your trip more enjoyable. Silvia was born near here and was very knowledgeable about the area and the history.

4 augustus 2015

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 8421