Siena
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Siena

Wil je alle activiteiten in Siena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Siena

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.138 beoordelingen

Prima georganiseerd, alles op tijd, vermoedelijk ook omdat de groep vrij klein was (man of 16) - bezoekjes aan de plaatsjes zijn interessant, mogen iets langer duren. De gids (Elena) was goed, sprak goed Engels en gaf duidelijk aan wat, waar en hoe lang e.e.a. zou duren. De wijnproeverij was verder goed en smaakvol - belangrijke tips over Spumante en Balsamico gekregen ... zou het leuk gevonden hebben ook iets te horen te hebben gekregen over de wijnmakerij, er stonden een paar grote tanks dus daar had ik wel wat over willen horen. Tip: het alom geroemde ijs is inderdaad lekker, maar het ijs op hetzelfde plein bij een andere zaak is net zo smaakvol ..... en minder druk. Belangrijke tip - ga NOOIT achterin de bus zitten, dat is met een 'normale' bus wel te doen, maar deze bus in combinatie met de soms echt slechte weg maakt de reis redelijk onaangenaam. Voor de rest niets dan lof.

Gids Lucy geeft goed uitleg over de 3 pittoreske stadjes die bezocht worden. Daarom is de dag zeker geslaagd. De wijnproeverij is wat tegenvallend. Er wordt een minimum aan wijn ingeschonken en herhaaldelijk wordt aangegeven dat de tijd dringt terwijl je aan het eten en wijnproeven bent. De groep was leuk dus we hebben er wel om kunnen lachen.

Heel leuk om op deze manier door de stad te struinen, en je bezig te houden met hele andere zaken (gebouwen, steegjes, beelden, etc) dan de gemiddelde toerist. Sommige puzzels waren wel even zoeken. Ook leuk voor kinderen die kunnen lezen en schrijven.

Heerlijk eten en drinken, en meer dan genoeg. Een prachtige setting en leuk internationaal gezelschap. Een enthousiaste gids die kort en bondig leuke uitleg geeft. Sowieso doen dus.

Zeker de moeite waard , een heerlijke dag , mooie stadjes , de wijnproeverij was erg gezellig en leerzaam. Bedankt Carmen voor al je informatie , het was super geregeld allemaal !